Üzerime düşen ilgi gösteren beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm sevgilim var. Fakat aklımın kalbimin bir köşesinde eski sevgilim çok kavgalı aglamali zor donemler geciridm gerçekten çok seviyordum onu 1 yıl ilişkimiz oldu onu ne zaman görsem için ciz ediyor bilmiyorum şimdi ki sevgilimin tam tersi ilgisiz yalancı birisi doğru olan kişi şimdiki sevgilim ama kendimi hep kotu hissediyorum bazen ona sarılırken gözlerim doluyor lütfen sizden yorumlar bekliyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilim var ama, galiba eski sevgilimi unutamıyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.707
- 63
- 7 Ağustos 2016
- 952
- 1.453
- 43
- 27
Yeni sevgilinin iyi biri olmasi ona asik olmani gerektirmez. Hoslanmak, sevmek, asik olmak bunlarin hepsi baska seyler. Eski sevgilin karaktersizse unut gitsin. Ama yeni sevgilinle devam etmen hem sana hem ona eziyet. Ilimli bir sekilde bitir bence bu iliskiyi. Ask zamanla olacak bir sey degil bi anda olur ve benim nacizanw fikrim sevgi de olsa ask olmadan iliski bir eziyet
Kaşınıyosun galiba cevapla öyleyseYeni sevgilinin nosunu ver bi gün daha duygusal olarak boynuzlanmasına engel olalım zavallı çocuğun.
Ek olarak mide hapını düzenli kullan emi.
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Sen ne demek istiyorsun?Yeni sevgilinin nosunu ver bi gün daha duygusal olarak boynuzlanmasına engel olalım zavallı çocuğun.
Ek olarak mide hapını düzenli kullan emi.
Mide hapı falan?!..
Buranın kalitesi iyice düştü
- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
Sor cevaplayayımKaşınıyosun galiba cevapla öyleyse
- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
Teşekkürler madonnam :)M e g g Migi , birazdan sinirlenebilirsin kuzum, lütfen grilenmemeye bak olur mu.
Zaten asfahajsha kullanıcı adını hatırlayamacağı ya da yazması zor geleceği için uğramayacak sanırım buralara
Gerçekler acıtıyor haliyle :)
- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
Kaliteyi sen mi belirliyorsun?Sen ne demek istiyorsun?
Mide hapı falan?!..
- 16 Haziran 2016
- 5.968
- 37.618
- 498
Bu konuda kaliteyi düşüren M e g g mı iyi düşün istersen!Sen ne demek istiyorsun?
Mide hapı falan?!..
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Ne demişler kızlar p.ç erkek sever efendileri harcarlar bu konuda da doğrulanmış oldu....
illa pezvnkmi olalim diyen erkekler görüyorum ki karakterlerini bu yüzden değiştirdi.....
- 16 Haziran 2016
- 5.968
- 37.618
- 498
Ya işte...illa pezvnkmi olalim diyen erkekler görüyorum ki karakterlerini bu yüzden değiştirdi.....
- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
Biri kasiniyorsa o kişi senin alıntı yaptığın kişi değil gibi.Kaşınıyosun galiba cevapla öyleyse
Bence eski cız ettiren sevgiline geri don şimdikine yazık olmasın.
- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.844
- 133
- 30
Çivi çiviyi söker mantığı ile yeni sevgilinizi hayatınıza aldıysanız bu yanlış olmuş. Keşke acı çekmeyi reddetmeyip zamanla eski sevgilinize karşı olan duygularınızın dinginleşmesini bekleseydiniz. Siz bilirsiniz ama bence daha fazla kendinize ve karşınızdaki insana haksızlık etmeyin.Üzerime düşen ilgi gösteren beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm sevgilim var. Fakat aklımın kalbimin bir köşesinde eski sevgilim çok kavgalı aglamali zor donemler geciridm gerçekten çok seviyordum onu 1 yıl ilişkimiz oldu onu ne zaman görsem için ciz ediyor bilmiyorum şimdi ki sevgilimin tam tersi ilgisiz yalancı birisi doğru olan kişi şimdiki sevgilim ama kendimi hep kotu hissediyorum bazen ona sarılırken gözlerim doluyor lütfen sizden yorumlar bekliyorum
- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
Ne ilginç bir uyesiniz.bi kaç konudur 'ayar verme' tarzında bir iki yorumunuzu okuyorum hatta seviye düştü konu sahibine saldiriliyor tarzi şeyler yazıyorsunuz ama geçen haflarda siz yurt dışında eğitim görmek isteyen birisinin konusuna gelip saldirmadiniz mı? Hem de durduk yere.Sen ne demek istiyorsun?
Mide hapı falan?!..
Yurt dışına değil önce mardin gobekli tepeye git diye üyeye saydirdiniz durduk yere.üstelik gobeklitepe de mardinde bile degilmis :)))
Yani sözler ve davranışlar tutarlı olmalı.dikkatimi çekiyor bu tavrınız.
- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Konuyla ilgisi ne?Ne ilginç bir uyesiniz.bi kaç konudur 'ayar verme' tarzında bir iki yorumunuzu okuyorum hatta seviye düştü konu sahibine saldiriliyor tarzi şeyler yazıyorsunuz ama geçen haflarda siz yurt dışında eğitim görmek isteyen birisinin konusuna gelip saldirmadiniz mı? Hem de durduk yere.
Yurt dışına değil önce mardin gobekli tepeye git diye üyeye saydirdiniz durduk yere.üstelik gobeklitepe de mardinde bile degilmis :)))
Yani sözler ve davranışlar tutarlı olmalı.dikkatimi çekiyor bu tavrınız.
Mune Kazen konu dışı içerik, polemik!