• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim var ama, galiba eski sevgilimi unutamıyorum

asdfgbtl

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
4
1
6
27
Üzerime düşen ilgi gösteren beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm sevgilim var. Fakat aklımın kalbimin bir köşesinde eski sevgilim çok kavgalı aglamali zor donemler geciridm gerçekten çok seviyordum onu 1 yıl ilişkimiz oldu onu ne zaman görsem için ciz ediyor bilmiyorum şimdi ki sevgilimin tam tersi ilgisiz yalancı birisi doğru olan kişi şimdiki sevgilim ama kendimi hep kotu hissediyorum bazen ona sarılırken gözlerim doluyor lütfen sizden yorumlar bekliyorum

Yeni sevgilinin iyi biri olmasi ona asik olmani gerektirmez. Hoslanmak, sevmek, asik olmak bunlarin hepsi baska seyler. Eski sevgilin karaktersizse unut gitsin. Ama yeni sevgilinle devam etmen hem sana hem ona eziyet. Ilimli bir sekilde bitir bence bu iliskiyi. Ask zamanla olacak bir sey degil bi anda olur ve benim nacizanw fikrim sevgi de olsa ask olmadan iliski bir eziyet

M e g g M e g g Migi , birazdan sinirlenebilirsin kuzum, lütfen grilenmemeye bak olur mu.
Zaten asfahajsha kullanıcı adını hatırlayamacağı ya da yazması zor geleceği için uğramayacak sanırım buralara:işsiz:
Teşekkürler madonnam :)
Gerçekler acıtıyor haliyle :)

Üzerime düşen ilgi gösteren beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm sevgilim var. Fakat aklımın kalbimin bir köşesinde eski sevgilim çok kavgalı aglamali zor donemler geciridm gerçekten çok seviyordum onu 1 yıl ilişkimiz oldu onu ne zaman görsem için ciz ediyor bilmiyorum şimdi ki sevgilimin tam tersi ilgisiz yalancı birisi doğru olan kişi şimdiki sevgilim ama kendimi hep kotu hissediyorum bazen ona sarılırken gözlerim doluyor lütfen sizden yorumlar bekliyorum
Çivi çiviyi söker mantığı ile yeni sevgilinizi hayatınıza aldıysanız bu yanlış olmuş. Keşke acı çekmeyi reddetmeyip zamanla eski sevgilinize karşı olan duygularınızın dinginleşmesini bekleseydiniz. Siz bilirsiniz ama bence daha fazla kendinize ve karşınızdaki insana haksızlık etmeyin.

Sen ne demek istiyorsun?
Mide hapı falan?!..
Buranın kalitesi iyice düştü
Ne ilginç bir uyesiniz.bi kaç konudur 'ayar verme' tarzında bir iki yorumunuzu okuyorum hatta seviye düştü konu sahibine saldiriliyor tarzi şeyler yazıyorsunuz ama geçen haflarda siz yurt dışında eğitim görmek isteyen birisinin konusuna gelip saldirmadiniz mı? Hem de durduk yere.

Yurt dışına değil önce mardin gobekli tepeye git diye üyeye saydirdiniz durduk yere.üstelik gobeklitepe de mardinde bile degilmis :)))

Yani sözler ve davranışlar tutarlı olmalı.dikkatimi çekiyor bu tavrınız.

Ne ilginç bir uyesiniz.bi kaç konudur 'ayar verme' tarzında bir iki yorumunuzu okuyorum hatta seviye düştü konu sahibine saldiriliyor tarzi şeyler yazıyorsunuz ama geçen haflarda siz yurt dışında eğitim görmek isteyen birisinin konusuna gelip saldirmadiniz mı? Hem de durduk yere.

Yurt dışına değil önce mardin gobekli tepeye git diye üyeye saydirdiniz durduk yere.üstelik gobeklitepe de mardinde bile degilmis :)))

Yani sözler ve davranışlar tutarlı olmalı.dikkatimi çekiyor bu tavrınız.
Konuyla ilgisi ne?
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen konu dışı içerik, polemik!

Back