• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim tarafından tecavüze mi uğradım?

bana geçmedi bu konu ya bikere ne b.k olduğunu anlayınca neyine tekrar şans veriyorsun? adam sapık besbelli ama bunu yazan da bir erkek gibi geldi bana. erotik hikaye yazmaya çalışmış gibi.
Aynen, onu da anlayamayacaksak bunca yıldan sonra tüh bize:))

Ha bu arada hanımlar madem konu gerçek (!) cimere bir şikayet için sizler de destek verir misiniz ?
Polisler kapısına bir dayansın.
17 yaşındaymış da madem.
Reşit değil.
Hele bi anasını babasını bulsunlar bunun.
Ha yetişkin bir bireyse de sorgulasınlar.
Ha bu arada cimer gerçekten ilgileniyor.
Şikayetinize cevap yazmak zorundalar.
Yazıyorlar da zaten.
Olay örgüsü ile alakalı gelişmeler kargo takip programı gibi görünüyor.
Şuraya bildirildi, buraya aksedildi gibi.
Lütfen kayıtsız kalmayın.

Ha bu arada hanımlar madem konu gerçek (!) cimere bir şikayet için sizler de destek verir misiniz ?
Polisler kapısına bir dayansın.
17 yaşındaymış da madem.
Reşit değil.
Hele bi anasını babasını bulsunlar bunun.
Ha yetişkin bir bireyse de sorgulasınlar.
Evet ya, bir magdur var burada, su an saglıklı düşünemiyor, el atarız ne demek:mapus:

Bu nası fantazya :bicak: bu nasıl hayal gücü.
İstemiyordum ama inliyordum kısmında sıçtın konunun fake olduğu tescillendi gözümde. Ya kadın değilsin erkeksin buda aptal dünyanda kurduğun iğrenç fantezi yada ergen bir pick me'sin çünkü gerçek tecavüze uğrayan kadın o an inlemeyi düşünmez çığlık atar kurtulmaya bakar.

Hesap bilgilerini boşuna düzenleme bebeğimsu.
Her halukarda bulunacaksın.
Artık ailene mi sorarlar, sana mı sorarlar bilmem.
Aile ve sosyal politakalar bakanlığı devreye girsin de sonrasında ne oldugunu büyük ihtimal sen burada olmayacaksın, biz senin yerine bilgi geçeriz.

Bu nası fantazya :bicak: bu nasıl hayal gücü.
İstemiyordum ama inliyordum kısmında sıçtın konunun fake olduğu tescillendi gözümde. Ya kadın değilsin erkeksin buda aptal dünyanda kurduğun iğrenç fantezi yada ergen bir pick me'sin çünkü gerçek tecavüze uğrayan kadın o an inlemeyi düşünmez çığlık atar kurtulmaya bakar.
:super:

Sevgilim gorusmeye basladigimiz ilk zamanlar gayet iyiydi. Sonradan her yanliz kaldigimizda sapitti. Goguslerimi gormek istedigini opusmek istedigini söyledi. Hiç beklemedigim bi anda goguslerimi acip bakti. Arkama bakmadan o ortamdan ciktim ve onu her yerden engelledim. Takintili biriydi peşimi birakmadi. Yalvardi yakardi. Ozur diledi. Daha sonra işler daha da ciddileşti. Artik bana dokundurmaya basladi. Başta ses cikarmadim. Bi iki kere istemedigimi soyledim. Bir sekilde azdirip gozumun donmesine sebep oldu. Bi yandan yapma diye yalvariyordum. İstemiyordum ama inliyordum. Gercekten igreniyordum istemiyordum. O biz sevgiliyiz yapabiliriz diyordu. Bekaretimi bozmak istiyordu. O ortamdan o an çıkamamıştım. O kadar yalvardim ki artik analdan mi denesek dedi. Onumu bozmasina izin vermedim ama bir bolumunu sokmustu. Yeter ki önümü biraksin bozmasin diye tamam dedim. Arkami kanatti. Bu olaydan sonra yine ayrildim. Yine her yerden engelledim. Pesimi birakmadi. Ozel numaralardan armaya devam ediyordu. Ben degistim yalvaririm dinle diyordu. Tekrar inandim guvendim onun isyerine ona yemek goturdugumde kapiyi kitledi. Yalvarislarim her zamanki gibiydi. O hep sen de istiyorsun naz yapiyorsun diyordu. Hatta deyisine gore benim yapma demem onu azdiriyormuş. Gozu dondugu icin devam ediyormuş. En son zevk suyunu bana değdirdi. Hamilelikten korkuyorum. Kim hakli kim suclu bilmiyorum. Sesimi cikaramadim kendimi koruyamadim ona yaniyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Niye şikayetçi olmadın?
Tecavüz eden adamın dibinden niye çıkmadın?
Ne bilim fake gibi geldi, değilse doğru şikayetçi olmaya küçük hanım

Midem bulandı sen ne kadar cahil bi insansın da böyle biriyle tekrar ayrıl barış yaşadın. İğrençsin

Back