- 5 Aralık 2022
- 1.161
- 2.590
- 63
- Konu Sahibi korkuyorum_54
buram buram fake kokuyor. Gidin wattpat hikayeleri fln okuyun/ yazın. Hoş yazı seviyesi wattpat bile değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küfür kullanmadan derdinizi anlatamıyorsunuz sanırım. Hikaye ve bu mesaj oturdu, evet. Şikayet ettim kusura bakmayın artık.Hint dizileri gibi dimi. Kimse inanmaz artik amk
Her defasında güven yerine elinize başka bir şey vermiş ama yinede sen bilirsin mamudo gurbanSeviyodum işte. İnsan anlayamiyor ki. Her defasinda guven verdi çünkü.
HİNt dizilerini çok mu izliyorsun çoçuğum yaa başka hikaye bul gel hadi hadiSevgilim gorusmeye basladigimiz ilk zamanlar gayet iyiydi. Sonradan her yanliz kaldigimizda sapitti. Goguslerimi gormek istedigini opusmek istedigini söyledi. Hiç beklemedigim bi anda goguslerimi acip bakti. Arkama bakmadan o ortamdan ciktim ve onu her yerden engelledim. Takintili biriydi peşimi birakmadi. Yalvardi yakardi. Ozur diledi. Daha sonra işler daha da ciddileşti. Artik bana dokundurmaya basladi. Başta ses cikarmadim. Bi iki kere istemedigimi soyledim. Bir sekilde azdirip gozumun donmesine sebep oldu. Bi yandan yapma diye yalvariyordum. İstemiyordum ama inliyordum. Gercekten igreniyordum istemiyordum. O biz sevgiliyiz yapabiliriz diyordu. Bekaretimi bozmak istiyordu. O ortamdan o an çıkamamıştım. O kadar yalvardim ki artik analdan mi denesek dedi. Onumu bozmasina izin vermedim ama bir bolumunu sokmustu. Yeter ki önümü biraksin bozmasin diye tamam dedim. Arkami kanatti. Bu olaydan sonra yine ayrildim. Yine her yerden engelledim. Pesimi birakmadi. Ozel numaralardan armaya devam ediyordu. Ben degistim yalvaririm dinle diyordu. Tekrar inandim guvendim onun isyerine ona yemek goturdugumde kapiyi kitledi. Yalvarislarim her zamanki gibiydi. O hep sen de istiyorsun naz yapiyorsun diyordu. Hatta deyisine gore benim yapma demem onu azdiriyormuş. Gozu dondugu icin devam ediyormuş. En son zevk suyunu bana değdirdi. Hamilelikten korkuyorum. Kim hakli kim suclu bilmiyorum. Sesimi cikaramadim kendimi koruyamadim ona yaniyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Ahh deme ohh deSevgilim gorusmeye basladigimiz ilk zamanlar gayet iyiydi. Sonradan her yanliz kaldigimizda sapitti. Goguslerimi gormek istedigini opusmek istedigini söyledi. Hiç beklemedigim bi anda goguslerimi acip bakti. Arkama bakmadan o ortamdan ciktim ve onu her yerden engelledim. Takintili biriydi peşimi birakmadi. Yalvardi yakardi. Ozur diledi. Daha sonra işler daha da ciddileşti. Artik bana dokundurmaya basladi. Başta ses cikarmadim. Bi iki kere istemedigimi soyledim. Bir sekilde azdirip gozumun donmesine sebep oldu. Bi yandan yapma diye yalvariyordum. İstemiyordum ama inliyordum. Gercekten igreniyordum istemiyordum. O biz sevgiliyiz yapabiliriz diyordu. Bekaretimi bozmak istiyordu. O ortamdan o an çıkamamıştım. O kadar yalvardim ki artik analdan mi denesek dedi. Onumu bozmasina izin vermedim ama bir bolumunu sokmustu. Yeter ki önümü biraksin bozmasin diye tamam dedim. Arkami kanatti. Bu olaydan sonra yine ayrildim. Yine her yerden engelledim. Pesimi birakmadi. Ozel numaralardan armaya devam ediyordu. Ben degistim yalvaririm dinle diyordu. Tekrar inandim guvendim onun isyerine ona yemek goturdugumde kapiyi kitledi. Yalvarislarim her zamanki gibiydi. O hep sen de istiyorsun naz yapiyorsun diyordu. Hatta deyisine gore benim yapma demem onu azdiriyormuş. Gozu dondugu icin devam ediyormuş. En son zevk suyunu bana değdirdi. Hamilelikten korkuyorum. Kim hakli kim suclu bilmiyorum. Sesimi cikaramadim kendimi koruyamadim ona yaniyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Bakmış ki kurtuluş yok zevk almaya bakmışHe babam he Bı daha engelle bı daha inle nolcak
Çok igrenç bir durum ve sen Çoook küçüksün . İstediğini alana kadar ondan güveniliri ondan seveni yoktur . Bende o yaşlarda sevgilim tarafından sözlü tacize uğradım benden birliktelik istedi hatta kaldırmıştı şerefsiz ben yok deyip kalkıp gittim . Peşimden geldi bide salak salak tripler hareketler bindiğim arabaya bindi bende beni rahatsız ediyor diye söyledim araba da abiler tuttuğu gibi attılar arabadan . Sonra asla bir iletişimim olmadı . Bende bu durumdan zevk alsaydım tekrar tekrar buluşurdum . Sendeki bence bu mantık . Şuan çok küçüçüksün cinsel hormonların seni yanlış yönlendiriyor . Herkesin düşüncesine hür iradesine saygım sonsuz ama eğer bir ilişki olacaksa onu karşılıklı isteyerek yapmanı isterim.Seviyodum işte. İnsan anlayamiyor ki. Her defasinda guven verdi çünkü.
Kızım senin ne işin var böyle serserilerle? Bu kafayla gidersen ne ön, ne arka kalır. Kulak deliğine kadar bozar bu hayvanat.Yaşım 17 abla eylulde 18 olucam.
Mevzu hassas çünkü bunu yazan lanet bir tecavüzcü. Pisliksin gerçekten kendi fantezilerini aksettirecek bir yer aramış resmen. Bir tek ben mi tetikleniyorum diğer yorum yazanlar hep dalgaya alıyor bense bu şerefsizin bulunup güzel bir işkenceye uğramasını istiyorum. Tecavüze uğrayan birinin de keyfe gelip isteğinin olacağını sanıyor b*klu zihniyle. Keşke sırf şöyle düşündüğün için bile hapse girebiliyor olsan.Mune konu troll gibi geliyor. mevzunun çok hassas olması dolayısıyla ne yapabiliriz?
Yaa gülmekten gözümden yaşlar geldi şu konuda bile güldürdünüz beniAy resmen popişiniz yırtılmış, enfeksiyon kapacaksınız doktora gidin bi önce. Rapor alın savcılığa şikayette bulunun, popişteki yırtık delil olur sanırım tecavüz için. Uzaklaştırma falan alırsınız işte, böyle engelleyip engelleyip kucağına koşarsanız kulak deliğinize kadar yırtacak bu azgın sapık.
Her defasında güven yerine elinize başka bir şey vermiş ama yinede sen bilirsin mamudo gurb
Herkeson trol demesi ayri. Dalga geçmesi ayri. Hiç biyle bi kitleye düşmedim. Umarim beni kinayanlarin başına gelmez. Burdan birinden yardim alacağımı dusundum. Mantiksizmiş. Konuyu nasi sildirebilirim. Anlatmadigim daha cok sey olmasina ragmen bu kadar eleştirilmesi cok daha garip.Çok igrenç bir durum ve sen Çoook küçüksün . İstediğini alana kadar ondan güveniliri ondan seveni yoktur . Bende o yaşlarda sevgilim tarafından sözlü tacize uğradım benden birliktelik istedi hatta kaldırmıştı şerefsiz ben yok deyip kalkıp gittim . Peşimden geldi bide salak salak tripler hareketler bindiğim arabaya bindi bende beni rahatsız ediyor diye söyledim araba da abiler tuttuğu gibi attılar arabadan . Sonra asla bir iletişimim olmadı . Bende bu durumdan zevk alsaydım tekrar tekrar buluşurdum . Sendeki bence bu mantık . Şuan çok küçüçüksün cinsel hormonların seni yanlış yönlendiriyor . Herkesin düşüncesine hür iradesine saygım sonsuz ama eğer bir ilişki olacaksa onu karşılıklı isteyerek yapmanı isterim.
Allah affetsin kahkaha attım ya ofisin ortasında canım ne saçma sapan ilişki bu taciz tecavüz her şey var. Şikayet et ve uzaklaş aptalca şeylerin içinde bulunuyorsun ileride pişman olacağın şeyler olur hamile kalırsın Allah korusun.. o zaman ne yapıcaksın lütfen kurtul bir an önceEngelle. Sonra önünü bozdurursun.