• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim tarafından tecavüze mi uğradım?

Mevzu hassas çünkü bunu yazan lanet bir tecavüzcü. Pisliksin gerçekten kendi fantezilerini aksettirecek bir yer aramış resmen. Bir tek ben mi tetikleniyorum diğer yorum yazanlar hep dalgaya alıyor bense bu şerefsizin bulunup güzel bir işkenceye uğramasını istiyorum. Tecavüze uğrayan birinin de keyfe gelip isteğinin olacağını sanıyor b*klu zihniyle. Keşke sırf şöyle düşündüğün için bile hapse girebiliyor olsan.

Arada, inledim, yarisini soktu, yemek yapip gittim gibi serpmeler olmasa bende tetiklenirdim. Bunu yazan yetişkin biri değil. Ergen erkek çocuğu veyada hormonlari tavan yapmış "bad boy" sevdalisi genc kiz.
Kadinlardada tecavüz fantazisi mevcut.
Eve giren hirsiz, haydut, kaçırma fantazisi vs.
Sirf erkeklere özel bir fantazi değil

Herkeson trol demesi ayri. Dalga geçmesi ayri. Hiç biyle bi kitleye düşmedim. Umarim beni kinayanlarin başına gelmez. Burdan birinden yardim alacağımı dusundum. Mantiksizmiş. Konuyu nasi sildirebilirim. Anlatmadigim daha cok sey olmasina ragmen bu kadar eleştirilmesi cok daha garip.
Eee tamam trol değilsen adamın ne b. k olduğunu bile bile niye sürekli ayağına gidiyorsun? Akıl akıl gel peşime takıl.

Herkeson trol demesi ayri. Dalga geçmesi ayri. Hiç biyle bi kitleye düşmedim. Umarim beni kinayanlarin başına gelmez. Burdan birinden yardim alacağımı dusundum. Mantiksizmiş. Konuyu nasi sildirebilirim. Anlatmadigim daha cok sey olmasina ragmen bu kadar eleştirilmesi cok daha garip.
Sana kötü bir şey söylemedim kendi açımdan konuşayım . Bizde o yollardan geçtik diye başlayacağım cümleme 🤣 ama biraz kendini bil yavrum. Sen daha çocuksun . 17-18 yaşında olman seni yetişkin aklı başında etmiyor . Yanlış tecrübe yaşamanı şahsen istemem ama hayat senin hayatım Önünü alamadığın zaman Elini versen kolunu kaptırırsın

Arada, inledim, yarisi soktu, yemek yapip gittim gibi serpmeler olmasa bende tetiklenirdim. Bunu yazan yetişkin biri değil. Ergen erkek çocuğu veyada hormonlari tavan yapmış "bad boy" sevdalisi genc kiz.
Kadinlardada tecavüz fantazisi mevcut.
Eve giren hirsiz, haydut, kaçırma fantazisi vs.
Sirf erkeklere özel bir fantazi değil
Kadın olduğunu düşünsem tetiklenmicem ben ergen erkek olduğunu düşündüğüm için bile fena tetikleniyorum. Herhangi bir şekilde erkek çıkarsa yazdıklarını da başka bir genç kıza kadına vs yapabilecek potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Tiksindim neden bu kadar tetiklendim bilmiyorum ama elim ayağım bile bir tuhaf oldu. Öldürmek istiyorum bunu yazanı (erkekse)

Dur bi cimere bildirelim bakalım ortada gerçekten yırtılan bir popiş var mıymııııış?

evladım trolsen sıkıntı yok ama değilsen daha kötü geriye salak olma ihtimalinden başkası kalmıyor çünkü.

Dur bi cimere bildirelim bakalım ortada gerçekten yırtılan bir popiş var mıymııııış?

bi de DM atmış yahu. "troll sanıldım. ne yapmalıyım?" diyor.
bozdursun bozdursun ve harcasın. ne diyelim?
Cimer bence de makul. reşit olmayan bir birey ise aile ve sosyal hizmetler bakanlığı'nı bi harekete geçirelim bakalım.

bi de DM atmış yahu. "troll sanıldım. ne yapmalıyım?" diyor.
bozdursun bozdursun ve harcasın. ne diyelim?
Cimer bence de makul. reşit olmayan bir birey ise aile ve sosyal hizmetler bakanlığı'nı bi harekete geçirelim bakalım.
Trol değilse de iyi işte. Popiş enfeksiyonundan ölmeden el atılır.

Kadın olduğunu düşünsem tetiklenmicem ben ergen erkek olduğunu düşündüğüm için bile fena tetikleniyorum. Herhangi bir şekilde erkek çıkarsa yazdıklarını da başka bir genç kıza kadına vs yapabilecek potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Tiksindim neden bu kadar tetiklendim bilmiyorum ama elim ayağım bile bir tuhaf oldu. Öldürmek istiyorum bunu yazanı (erkekse)

Kusura bakma. Üyelerin tetiklenebileceğini düşünmeden bende goygoy yaptim.
Sakin olmaya çalış. Kadin olma ihtimali ayni yükseklikte. Şuan belki Yardımcı olmaz ama coğu sex roman yazarlari kadin.

Anlatmadığın daha neler var diye sormaya korkuyorum 🙄

Kusura bakma. Üyelerin tetiklenebileceğini düşünmeden bende goygoy yaptim.
Sakin olmaya çalış. Kadin olma ihtimali ayni yükseklikte. Şuan belki Yardımcı olmaz ama coğu sex roman yazarlari kadin.
Benim lafım kesinlikle size değil sadece nedenini anlayamadım ama çok kötü bir öfkeyle doldum bir anda açıklayamadım sebebini de. Tamamen erkek olduğunu düşündüğümden o da. Kadın olarak düşünsem direkt yardım etme odaklı olurdum. Neyse bi cimer falan dedi arkadaşlar bakalım ne çıkacak.

Benim lafım kesinlikle size değil sadece nedenini anlayamadım ama çok kötü bir öfkeyle doldum bir anda açıklayamadım sebebini de. Tamamen erkek olduğunu düşündüğümden o da. Kadın olarak düşünsem direkt yardım etme odaklı olurdum. Neyse bi cimer falan dedi arkadaşlar bakalım ne çıkacak.

Anlıyorum sizi. Bundan birkaç yil önce almanyada TVde suratlarina tavşan maskesi takmış adamlar ( çocuk istismarcilari ) erken yardim kampanyası yapmıştı.
Öyle bir eğilimi olan adamlarin başvuru yapabileceği organizasyonlari tanitmak amaçlı. Her reklam çıktığında kramp giriyordu vücuduma

Canim daha çok küçüksün ona guvenmemelisin bunları bu yaşta yasaman hiç doğru değil. Bir daha sakın onunla görüşme o kac yaşında büyük mü yoksa senden?

Back