Sevgilim sizce aldatıyor mu beni?

haklısınız keşke somut bir delil görsem de iyice tiksinsem

bir de bana dedi ki 3 gün boyunca seni arayamam arkadaşlara ayıp olur
arkadaşlarına ayip oluyor da size olmuyor mu? Bahanesi bu aramamak icin. O arkadas kadın oldugu icin. Ben de aldatma kokulari alıyorum. Ama biz kizlar geercege inanmak yerine kendimizi kandirir inanmak istediğimize inaniriz...

haklısınız ben o kadar inanmıştım ki ona bugüne kadar hiçbir hatasını görmedim hiç ihanet hissi olmadı içimde ilk defa böyle hissediyorum. bütün erkekler cidden aynıymış

Hem sen 20 o 23 tam daldan dala zamanları. Boşver hayat güzel kuşlar uçuyor; zaman geçiyor! Gerek yok. Salla.

arkadaşlarına ayip oluyor da size olmuyor mu? Bahanesi bu aramamak icin. O arkadas kadın oldugu icin. Ben de aldatma kokulari alıyorum. Ama biz kizlar geercege inanmak yerine kendimizi kandirir inanmak istediğimize inaniriz...
malesef bariz aldatıyor hiç beklemezdim ondan herkes yapar o yapmaz demiştim gördüğüm tüm erkeklerden farklıydı oysa ki...

Sevgili iken fiziksel özelliklerine fazla takıntı yapmış. Şimdiden böyleyse zaten evlenme de böyle bir insanla. Sen ona desen dış görünüşüyle alakalı hoşuna gider mi?! Bence bu kadar ezdirme kendini canım, aldatsa sa aldatmasa da psikolojik olarak yıpratır böyleleri insanı.

Canım benim malesef bir şeyler var ama günah almak istemiyorum. En başta sizi beğenmemesi, sizi ihmal etmesi ( telefon meşgul, tek başına planlar) artık sevgisi kalmamış. Şimdi üzerine gitseniz daha dikkatli olur, bir şey demeden bekleseniz sizi anlamıyor sanıp daha çok sapıtır. Ne kadar seviyorsan sev ,ispatlamak için uğraşma için de bir kurt düştüyse bitir daha çok yıpratmamak adına..

Üzgünüm ama öyle görünüyor. Konuştuğu görüştüğü başka biri daha olabilir.
Sıraladığı şikayetler de neyi bahane etsem de ayrılsam çabası.
2 sene uzun biliyorum ama böyle biri için üzülmeye değmez ucuz atlattım diyip şükür namazı kılın.
Böylelerinin kendine faydası yok ki sevgilisine, eşine, çoluğuna çocuğuna olsun.

Bir sosyal medya hesabının şifresini biliyorsanız (bilmiyorsam da öğrenmeye çalışırdım) Ben sevgilimi aldatıp onu kandırdığını sanan bir öküzüm ve terkedildim yazar elaleme rezil ederdim. Bunu yapar yapmaz da ekran görüntüsü almayı unutmazdım.

Açık açık sorarım başka biri mi var diye. Şüphelendiğin şeyleri de söyle whatsapp falan açıklamaları neymiş duyalım.

haklısınız ben o kadar inanmıştım ki ona bugüne kadar hiçbir hatasını görmedim hiç ihanet hissi olmadı içimde ilk defa böyle hissediyorum. bütün erkekler cidden aynıymış
Bütün kadınlar aynı olmadığı gibi bütün erkekler de aynı değil. Kimseye sonsuz güvenmeyin. Bu hayatta her zaman tek başına olduğunuzu, sizden daha önemli ve değerli hiçbir varlık olmadığını düşünerek yaşayın. Size yanlış yapanların poposuna ayakkabı numaranızın izini sert bir biçimde bırakmayı da bilin ayrıca.

Açıkçası bu kadar şeyi söyleyip gerçeği bilmenize rağmen konu açmanız da bir abes doğrusu.Tam da tahmin ettiğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…