delillerini görüp emin olmak istemiştim aslında gözümle görmek istemiştim stalk yeteneklerimi konuşturmanın vakti geldi sanırımNe intikamı canim pat diye ben senden sıkıldım de bitir. Al sana intikam.
Höst diyemedin mi?bir de bana dedi ki 3 gün boyunca seni arayamam arkadaşlara ayıp olur
haklısınız keşke somut bir delil görsem de iyice tiksinsemIntikam alsan ne yapmayi planliyorsun ki? Cok umurunda olmaz ki, eger aldatiyorsa o mutlu mutlu yoluna devam eder. Zaman senin planlarindan daha guzel intikam plani hazirlar merak etme. Ayrilmasan da yine istedigini yapiyor sonucta. Onurunu kurtar derim ben. Seni aptal yerine koymasina izin verme.
bir de bana dedi ki 3 gün boyunca seni arayamam arkadaşlara ayıp olur
bloglarda sözlüklerde o kadar denk geliyorum ki erkeklerden nefret ettimKocamdan kendimden korkuyorum artık bu aldatmalar neden bu kadar arttı
Allahım sen koru
Canim kendini ugrastirdigina değmez. Öyle bir sil ki onu daha kimseyi kandırmaya kalkmasın resmen kamu hizmeti.delillerini görüp emin olmak istemiştim aslında gözümle görmek istemiştim stalk yeteneklerimi konuşturmanın vakti geldi sanırım
arkadaşlarına ayip oluyor da size olmuyor mu? Bahanesi bu aramamak icin. O arkadas kadın oldugu icin. Ben de aldatma kokulari alıyorum. Ama biz kizlar geercege inanmak yerine kendimizi kandirir inanmak istediğimize inaniriz...bir de bana dedi ki 3 gün boyunca seni arayamam arkadaşlara ayıp olur
haklısınız ben o kadar inanmıştım ki ona bugüne kadar hiçbir hatasını görmedim hiç ihanet hissi olmadı içimde ilk defa böyle hissediyorum. bütün erkekler cidden aynıymışKimse iki yıllık cepteki sevgilisinin aniden kendisini terk etmesini kendine yediremez. Bir anda ilgiyi toplarsınız üstünüze. Ama söyleyeyim, bu adam sizi aldatıyor, sizi cepte görüyor ve bu ilişkiden bir cacık olmaz.
malesef bariz aldatıyor hiç beklemezdim ondan herkes yapar o yapmaz demiştim gördüğüm tüm erkeklerden farklıydı oysa ki...arkadaşlarına ayip oluyor da size olmuyor mu? Bahanesi bu aramamak icin. O arkadas kadın oldugu icin. Ben de aldatma kokulari alıyorum. Ama biz kizlar geercege inanmak yerine kendimizi kandirir inanmak istediğimize inaniriz...
Birkaç gündür benimle fazla konuşmuyor. Normalde whatsappa sadece benimle konuştuğunda girerdi. Son görülmemiz hep aynı olurdu. Şimdi whatsapptan çıkmıyor. Telefonu sürekli meşgul çalıyor. Birkaç gündür garip davranıyor. Göz altların morarmış biraz kendine bakım yap, kilo aldın kilo ver, saç rengini değiştir diyor. Eskiden beni en pasaklı halimle sarıp sarmalar göğsünde yatırırdı. 2 senelik ilişkimiz var. Bu hafta sonu erkek arkadaşlarıyla Antalyaya gideceğini ve 3 gün kalacağını söyledi. Hiç arkadaşlarıyla şehir dışına çıkmazdı. Aniden planlamış. Benimle ordayken görüntülü konuş dedim kıvırdı. Sizce aldatıyor mu beni?
bir de bana dedi ki 3 gün boyunca seni arayamam arkadaşlara ayıp olur
Bütün kadınlar aynı olmadığı gibi bütün erkekler de aynı değil. Kimseye sonsuz güvenmeyin. Bu hayatta her zaman tek başına olduğunuzu, sizden daha önemli ve değerli hiçbir varlık olmadığını düşünerek yaşayın. Size yanlış yapanların poposuna ayakkabı numaranızın izini sert bir biçimde bırakmayı da bilin ayrıca.haklısınız ben o kadar inanmıştım ki ona bugüne kadar hiçbir hatasını görmedim hiç ihanet hissi olmadı içimde ilk defa böyle hissediyorum. bütün erkekler cidden aynıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?