Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilim sizce aldatıyor mu beni?
- Konu Sahibi estoria
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aldariliyor muyum ihanet
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Mart 2018
- 1.096
- 1.427
- 63
bloglarda sözlüklerde o kadar denk geliyorum ki erkeklerden nefret ettim
Maalesef kadınlarda çok aldatıyor emin olun hem de evliler
- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
Maalesef kadınlarda çok aldatıyor emin olun hem de evliler
Insanlar evleniyor bir de aldaticak adam buluyor biz de yalniziz :))
- 6 Aralık 2017
- 697
- 954
- 23
- 33
Aldatıyor.Birkaç gündür benimle fazla konuşmuyor. Normalde whatsappa sadece benimle konuştuğunda girerdi. Son görülmemiz hep aynı olurdu. Şimdi whatsapptan çıkmıyor. Telefonu sürekli meşgul çalıyor. Birkaç gündür garip davranıyor. Göz altların morarmış biraz kendine bakım yap, kilo aldın kilo ver, saç rengini değiştir diyor. Eskiden beni en pasaklı halimle sarıp sarmalar göğsünde yatırırdı. 2 senelik ilişkimiz var. Bu hafta sonu erkek arkadaşlarıyla Antalyaya gideceğini ve 3 gün kalacağını söyledi. Hiç arkadaşlarıyla şehir dışına çıkmazdı. Aniden planlamış. Benimle ordayken görüntülü konuş dedim kıvırdı. Sizce aldatıyor mu beni?
Eminsen ayrıl zarf at, biliyorum ne karıştırdığını arkadaşının biri bana mesaj attı vs deyin. Kim derse asla söylemeyin. Kimseye güvenemesin yanındaki. Deli olsun bulamadıkça.
Asla öyle bir şey yok iftira derse peşinizden koşarsa tel dökümlerini göster o zaman inanabilirim ancak dersiniz. Koşmazsa sallamazsa sizi zaten ben de senden sıkılmıştım isabet olmuş deyin.
Asla öyle bir şey yok iftira derse peşinizden koşarsa tel dökümlerini göster o zaman inanabilirim ancak dersiniz. Koşmazsa sallamazsa sizi zaten ben de senden sıkılmıştım isabet olmuş deyin.
Arkadaşlar uzun zamandır yazamadım kusura bakmayın. Biraz kendimi stalk işlerine vermiştim. Sevgilimin facebook şifresi uzun zamandır bende vardı. İlk başta deli gibi kontrol ederdim fakat bir halt yemediğini görünce uzun süredir girmemiştim. meğer şifresini değiştirmiş. bilmiyordum. istedim şifreyi. bekle hatırlamıyorum düşünmem lazım dedi (o sırada mesajları temizlemekle meşgul tabi) 10 dk sonra hah buldum dedi attı. fakat silemediği bir şey vardı. arama geçmişi ve hareketler dökümü. unutmuş mankafa. mesajları silmiş ama o telaşla ona sıra gelmemiş. neyse işte ilk önce arama geçmişine baktım. 2 tane erkeğin profilini aramış gerisi hep dekolteli file çoraplı kızlar. kan beynime sıçradı. sonra hareketler dökümüne girdim. bi kızın full gönderilerini beğendiğini gördüm. her gönderisini beğenmiş istisnasız. kızın profiline girdim. tahmin edin ne gördüm? kız antalyada yaşıyor. oturdum hüngür hüngür ağladım ilk başta. saçımı başımı yoldum. biraz sakinleştikten sonra sizlerin söyledikleri aklıma geldi. birkaç gün onunla alay edeceğim. bırakacağım beni kandırdığını sansın.bakalım antalyadan döndüğünde bana sırnaşacak mı. sonra da onu karşıma alıp gayet cool bir şekilde senden ayrılmak istiyorum, dicem ve onu bir miktar aşağılayacağım. eskiden daha kaslıydın şimdi spora gitmiyorsun kasların eridi falan gibi. soğudum senden eski aşkım tutkum falan kalmadı gayet sıradan bi insansın yeni heyecanlar aramak istiyorum dicem. sizce bu fikir uygun mu? başka planlarınız var mı?Bizi mi kekliyorsun konu sahibi?
o da çok mantıklı hevesini kursağında bırakmak. bi laf var erkekler ilk gün özgürlüğünün tadını çıkarır sonra derbeder olur diye. eminim it gibi dönmek isticek ama artık benden ona hayır gelmez antalyadaki metresinin kollarına bıraksın kendini bakalım bendeki gibi mutlu olacak mı. hayır anlamıyorum 1 gecelik zevk için neden ihanet ediyorlar sevdiklerine? hiç mi vicdanları sızlamıyoEmin olduysan ve ayrılacaksan gidip gelmesini bekleme bence. Biraz adamlığı varsa belki gidemez ya da gitse bile tam anlamıyla içine sinmez, burnundan gelir.
zaten gerçekten de son zamanlarda fitnessı bırakmıştı kaslıydı önceden şimdi kasları eridi bir de yataktaki performansı düşmeye başlamıştı normalde çok üzülürdüm hatta şuan kendimi yerden yere atıyordum fakat bunları düşününce sanırım gururum ağır bastı. ananı aldat sen ananı defol diye bağırasım var hahaBence onu iyice ez asagila kendini yetersiz hissetsin ondan sonra da antalyada yazamayacagin iyi olmus ben de firsatini kolluyordum ayrilalim bn fizigi daha duzgun her konuda daha ustun birini buldum de yallahla.
- 31 Ağustos 2017
- 421
- 324
- 18
- 21 Mayıs 2018
- 23
- -21
- 3
- 32
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
ahhh canım benımm daha ne desin sana , senın anlamanı kavga edip ayrılmanızı beklıyor ,
kendı gururunu kurtar ve
artık eskisi gibi heyecan duymuyorum , ayrılmak istiyorum de ,
erkek aklıyla ( kuş kadar beyınlerı var çünkü ) ilk başta sevinir ama sonra bu kız bana nasıl böyle yapar diye
kendi kendini yer,
kendı gururunu kurtar ve
artık eskisi gibi heyecan duymuyorum , ayrılmak istiyorum de ,
erkek aklıyla ( kuş kadar beyınlerı var çünkü ) ilk başta sevinir ama sonra bu kız bana nasıl böyle yapar diye
kendi kendini yer,
Postu yeni gördüm bunlari antalyaya gitmeden önce yap gelene kadar bekleyip kendi sagligini bozma o ordayken noralini bozsun tabi seni seviyorsa zaten o moral bozuklugu olursa bisiy de yapamazArkadaşlar uzun zamandır yazamadım kusura bakmayın. Biraz kendimi stalk işlerine vermiştim. Sevgilimin facebook şifresi uzun zamandır bende vardı. İlk başta deli gibi kontrol ederdim fakat bir halt yemediğini görünce uzun süredir girmemiştim. meğer şifresini değiştirmiş. bilmiyordum. istedim şifreyi. bekle hatırlamıyorum düşünmem lazım dedi (o sırada mesajları temizlemekle meşgul tabi) 10 dk sonra hah buldum dedi attı. fakat silemediği bir şey vardı. arama geçmişi ve hareketler dökümü. unutmuş mankafa. mesajları silmiş ama o telaşla ona sıra gelmemiş. neyse işte ilk önce arama geçmişine baktım. 2 tane erkeğin profilini aramış gerisi hep dekolteli file çoraplı kızlar. kan beynime sıçradı. sonra hareketler dökümüne girdim. bi kızın full gönderilerini beğendiğini gördüm. her gönderisini beğenmiş istisnasız. kızın profiline girdim. tahmin edin ne gördüm? kız antalyada yaşıyor. oturdum hüngür hüngür ağladım ilk başta. saçımı başımı yoldum. biraz sakinleştikten sonra sizlerin söyledikleri aklıma geldi. birkaç gün onunla alay edeceğim. bırakacağım beni kandırdığını sansın.bakalım antalyadan döndüğünde bana sırnaşacak mı. sonra da onu karşıma alıp gayet cool bir şekilde senden ayrılmak istiyorum, dicem ve onu bir miktar aşağılayacağım. eskiden daha kaslıydın şimdi spora gitmiyorsun kasların eridi falan gibi. soğudum senden eski aşkım tutkum falan kalmadı gayet sıradan bi insansın yeni heyecanlar aramak istiyorum dicem. sizce bu fikir uygun mu? başka planlarınız var mı?
- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658