hani kadınlar hissedermiş ya içime bir kurt düştüErkek erkeğe tatil ve görüntülü konuşmayı kabul etmemesi bana fazlaca şüpheli geldi, bir kaçamak yada flört peşinde olabilir
kanıtlamak istiyorum eğer doğruysa intikam almakHiç masum değil.
Düğüm çözmeye çalışma kes gitsin!
23 yaşında ben de 20Sevgilinin yaşı kaç?
Pek normal değil aniden bunları yapması.
yüzüstü bırakınca ne olacak ki aldatıyorsa zaten bunu önemsemez hatta kurtulmuş hissedip sevinmez miEn guzel intikam o bitirmeden bitirip yuzustu birakmaktir bence.
Yani muhtemelen tahmin ettiğin şey.23 yaşında ben de 20
Evet.Birkaç gündür benimle fazla konuşmuyor. Normalde whatsappa sadece benimle konuştuğunda girerdi. Son görülmemiz hep aynı olurdu. Şimdi whatsapptan çıkmıyor. Telefonu sürekli meşgul çalıyor. Birkaç gündür garip davranıyor. Göz altların morarmış biraz kendine bakım yap, kilo aldın kilo ver, saç rengini değiştir diyor. Eskiden beni en pasaklı halimle sarıp sarmalar göğsünde yatırırdı. 2 senelik ilişkimiz var. Bu hafta sonu erkek arkadaşlarıyla Antalyaya gideceğini ve 3 gün kalacağını söyledi. Hiç arkadaşlarıyla şehir dışına çıkmazdı. Aniden planlamış. Benimle ordayken görüntülü konuş dedim kıvırdı. Sizce aldatıyor mu beni?
Seni kırmak istemem ama gerçekler acıdir.kanıtlamak istiyorum eğer doğruysa intikam almak
bir de bana dedi ki 3 gün boyunca seni arayamam arkadaşlara ayıp olurSeni kırmak istemem ama gerçekler acıdir.
Seni eleştirmesi, tatile erkek erkeğe ! ! ! Gitmesi inandırıcı gelmedi.
İmkanın varsa takıl peşine.
Dip not: buna da değmez !
aynen öyle durup dururken düşmedi ya sonuçta bu hisKadin hisseder nokta
Intikam alsan ne yapmayi planliyorsun ki? Cok umurunda olmaz ki, eger aldatiyorsa o mutlu mutlu yoluna devam eder. Zaman senin planlarindan daha guzel intikam plani hazirlar merak etme. Ayrilmasan da yine istedigini yapiyor sonucta. Onurunu kurtar derim ben. Seni aptal yerine koymasina izin verme.yüzüstü bırakınca ne olacak ki aldatıyorsa zaten bunu önemsemez hatta kurtulmuş hissedip sevinmez mi
Allah allahbir de bana dedi ki 3 gün boyunca seni arayamam arkadaşlara ayıp olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?