Sevgilim Saçlarıma Iğrenç Dedi

Roflelerin rengi güzel baya açık ve çiğ değil,saç kesimin de güzel bob kesim. 🤗🤗Bende istiyorum böyle kestirmek kaynanayla eşim yook yok diyor esimde diyorki uzun hali güzel. Ay onlara ne değil mi bende sinir oldum hevesim var. Onun harici ana saç rengin guzel de biraz roflenin arasında kızıl durmus nuvmeks le halledilir ben cok begendim saçlarını .
Bazi erkekler cok dik konusuyor ben olsam ben de üzülürdüm sıkma canını kuzum saclarin güzel

İğrenç diye hakarethamiz bi kelime kullanmamalı, o cepte zaten. Ama saçınız bence de aşırı sağlıksız görünüyor ve rengi de kusura bakmayın ama çok yapay. Bir rengin oturması için haftalarca aylarca bu şekilde gezmek mi gerekiyor. Belki de sevgiliniz birkaç defa daha nazik kelimelerle saçınızı eleştirdi ama sizden bir hareket görmeyince çıtayı öküzlüğe taşıdı bilemiyorum. Ha bütün dünyaya çirkin gelen size güzel görünür kimsenin estetik algısını önemsemezsiniz o olur. Ama beğenilmeyi önemsiyorsanız bu saçı bir daha düşünün

Aynen böyle dedi. Saçların ilk sarı yaptığında çok güzel olmuştu şimdi iğrenç oldu alaca bulaca oldu bari boyama da kendi saçın olsun dedi. Sonra bir işi çıktı gitti yanımdan. Sabahtan beri ağlıyorum sinirim çok bozuldu. Kıyafetin iğrenç dese bir daha giymem belki ama saç değişecek bir sey mi. Ustelik saclarimi seviyordum ozguvenim yerle bir oldu. Sarı röfle yaptıran hanımlar bilir. Yaptırdıktan sonra 5 ay fln beklenir kendi kumral saçın çıkar biraz dogallasir sonra yine yaptırılır. Işte şu an kendi kumral saçımın çıkmış haline iğrenç dedi. Uslubuna da cok kirildim. Yoksa abartıyor muyum.Eki Görüntüle 2284305
bacım uğraşmayın şu saçınızla..kendin için yaptırdıysan sevdiceğinin ne dediğinin önemi yok ama sevdiceğin beğensin diye yaptırıyorsanız yaptırmayın çünkü erkekler doğallıktan yanadır..

Cok sağolun. Kesimi de kendim isteyip yaptırdım yıpranma yoktu fazla aslında. Kiligimi kiyafetimi elestirir mesela ona alınmam ama saçıma iğrenç deyince cok ağrıma gitti. Bütün kadınların hassas noktasıdır saç.
Ben takilacak birsey gormedim lafini verip susturabilirdiniz yani.. o kadar alingan olmayin neticede sac uzar degisir. Ben esime kazitacagim dedim haci derim dedi. De valla birlikte senin berbere gideriz dedim. Sonuc kazittim sacimi ve ben begeniyorum kalana bisey demek dusmez dedim. Esim sevmedi ama ben cok mutlu oldum. Ama ben basta tepkimi soyledigim icin hic bir yorum yapmadi. Simdi saclar uzadi omuza geldi. Sizde her elestirisine karsi laf soyleseydiniz o kendinde boyle hak gorup densizlik etmezdi. Arti sevgilizde olsa bir kelimesiyle boyle uzulmemeniz lazim o kimki

Saclar kotu hakikkatten ama onemli olan bu degil. Ozguveninizi birilerinin elestirisine baglamayin. Yol verin gitsin.

Ya uslubu kotu ama saclarin cok yipranmis.bi bakim yaptirsan duzelir.keratin bakim istiyor sanki

X