- 8 Nisan 2017
- 56.730
- 296.250
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet saç değişecek bir şey boyatırsın kestirirsin yapılır bir şey bunda ağlanılcak bir şey yok arkadaşının söyleme tarzı çok saçma ve ayıp orası ayrı konuKıyafetin iğrenç dese bir daha giymem belki ama saç değişecek bir sey mi
foto da kötü durmuyorAynen böyle dedi. Saçların ilk sarı yaptığında çok güzel olmuştu şimdi iğrenç oldu alaca bulaca oldu bari boyama da kendi saçın olsun dedi. Sonra bir işi çıktı gitti yanımdan. Sabahtan beri ağlıyorum sinirim çok bozuldu. Kıyafetin iğrenç dese bir daha giymem belki ama saç değişecek bir sey mi. Ustelik saclarimi seviyordum ozguvenim yerle bir oldu. Sarı röfle yaptıran hanımlar bilir. Yaptırdıktan sonra 5 ay fln beklenir kendi kumral saçın çıkar biraz dogallasir sonra yine yaptırılır. Işte şu an kendi kumral saçımın çıkmış haline iğrenç dedi. Uslubuna da cok kirildim. Yoksa abartıyor muyum.Eki Görüntüle 2284305
Eşeğe benzemek nedir ya ne kadar terbiyesizmis o daBenim eski sevgilim de böyleydi. Saçlarımı ondan habersiz kestirdiğim için eşeğe benzemişsin demişti. Ben temiz giyinirdim ama cok süslü değildim. Kıyafetlerime laf ederdi sürekli, yolda başka kızları gösterip bak nasıl güzel giyiniyorlar derdi. Oje sürmüyorum diye ellere bak erkek eli gibi derdi. Ben de ayrıldım tabiki bana değersiz hissettiriyordu. Başlangıçta üzüldüm ama yokluğuna alışmam o kadar kolay olduki. Eğer sizin sevgilinizde özür dilemiyor ve bunu sürekli yapıyorsa daha fazla zaman kaybetmeyin bence
Kesinlikle cok guzel bir cevap olurEn azından benim saçım değişebilir bir şekilde de senin o iğrenç karakterini ne yapacağız de bakalım.
Uzun süredir sevgiliyiz. Sağolun ben de saçlarımı seviyordum iğrenç deyince soğuk duş gibi oldu. Saçımı zaten beğenmiyor olsam belki bu kadar alınmazdımVay patavatsiz.
Sariniz gozume kotu gozukmedi.
Ne kadar zamandir sevgilisiniz?
Cok sağolun. Kesimi de kendim isteyip yaptırdım yıpranma yoktu fazla aslında. Kiligimi kiyafetimi elestirir mesela ona alınmam ama saçıma iğrenç deyince cok ağrıma gitti. Bütün kadınların hassas noktasıdır saç.Hiç takmam . Demiştir belki eşim banada. Bende çok çirkinse söylerim kendisine. Gerçi ben genel anlamda hiçbir insanın dediğini takmam . Benim için ne güzelse odur. Bence saçınız da hoş. Benim gibi çok işlem yapıp yakmayın saçınızı.
Yanlarda kat var duzlestirince öyle duruyor malesef 5 aydir fln dinlendiriyorum. Teşekkürler bu arada.Saçlarının rengı gayet guzel
Sadece sacların bıraz fazla kırık veya cok mu katlı anlayamadım cıtır cıtır. Bıraz dınlendırmelısın belkı saclarını
Cok teşekkür ederim.Ben çok beğendim tam hayalimdeki saç ama bana yakışmadı işte çok büyük öküzlük etmiş kibar olamayacağım maalesef