Sevgilim Saçlarıma Iğrenç Dedi

sen kim köpek deseydiniz :) patavatsızmış biraz çok da kötü değil bence ya iyi duruyo siz beğeniyosanız sorun yok

Tamam adamın uslübu berbat ancak sabahtan beri ağlanacak bir şey yok. Aksine gülerim ben beğeniyorum şekerim sen beğenmesen ne yazar der geçerim. Üzme kendini.
Burada sizlerle konuşunca zaten sakinlestim çok sağolun. Saç biraz hassas noktam. O yüzden.

Siteyi açık unutmuştum şimdi geldim erkek kardeşim senin konunun açık olduğu sekmede yazdıklarını okumuş diyor ki bu kızın sevgilisi mal galiba kıza çok yakışmış çok güzel görünüyor demiş sanırım erkeklerde zevkler farklı oluyor :)
Cok teşekkürlerimi ilet kardeşine :))

Aynen böyle dedi. Saçların ilk sarı yaptığında çok güzel olmuştu şimdi iğrenç oldu alaca bulaca oldu bari boyama da kendi saçın olsun dedi. Sonra bir işi çıktı gitti yanımdan. Sabahtan beri ağlıyorum sinirim çok bozuldu. Kıyafetin iğrenç dese bir daha giymem belki ama saç değişecek bir sey mi. Ustelik saclarimi seviyordum ozguvenim yerle bir oldu. Sarı röfle yaptıran hanımlar bilir. Yaptırdıktan sonra 5 ay fln beklenir kendi kumral saçın çıkar biraz dogallasir sonra yine yaptırılır. Işte şu an kendi kumral saçımın çıkmış haline iğrenç dedi. Uslubuna da cok kirildim. Yoksa abartıyor muyum.Eki Görüntüle 2284305
Sizin çıkmış saçlarınıza iğrenç dedi yani. Halt etmiş. Bende röfle kullanıyorum. 4-5 ayda bir attırıyorum röflemi. 2-3 ayda o boya gelmiyo çünkü. Çok biliyomuş beyfendi. Orda onun cevabını verseydiniz.

Patavatsız denebilir kişiye göre değişir. Biz eşimle birbirimize söyleriz. Olmamış saçın kısa olmuş yada şurasını sevmiyorum diye. Eşimin söylediğine alınmıyorum hiç, o söyledi diye de ben seviyorsam değişiklik yapmıyorum. Şu an saçımın rengini sevmiyor aslında arada söyler ama ben seviyorum.
Bu arada turunculuk için mavi şampuan kullanabilirsin boya aralarında.

Saçımı bir kere biraz kısa ve farklı model kestirmiştim. Erkek arkadaşım “delilere benzemişsin” yorumunu yapmıştı sağolsun. Delilerin belli saçı mı oluyormuş nasıl oluyor bilemiyorum :KK70:

Söyleyiş şekli çok kırıcı. İğrenç olmuş demesine gerek yoktu. Eski halini özledim artık boyatma deseydi kimse kırılmazdı. Belki o da kötü günündeydi tabi bilemedim. Ama kendinizi üzmenize değmez hiç. Çok güzelsiniiiz :KK36:

Sizin çıkmış saçlarınıza iğrenç dedi yani. Halt etmiş. Bende röfle kullanıyorum. 4-5 ayda bir attırıyorum röflemi. 2-3 ayda o boya gelmiyo çünkü. Çok biliyomuş beyfendi. Orda onun cevabını verseydiniz.
Siz de bilirsiniz balyaj röfle her ay yapılan bisey değil zaten kuaföre yalvarsan da yapmaz beklemek zorunda saç. Bekleyince kendi doğal saçımız çıkıyor aralardan. Aynen şu anki uzamış saçıma iğrenç dedi.

Saçımı bir kere biraz kısa ve farklı model kestirmiştim. Erkek arkadaşım “delilere benzemişsin” yorumunu yapmıştı sağolsun. Delilerin belli saçı mı oluyormuş nasıl oluyor bilemiyorum :KK70:

Söyleyiş şekli çok kırıcı. İğrenç olmuş demesine gerek yoktu. Eski halini özledim artık boyatma deseydi kimse kırılmazdı. Belki o da kötü günündeydi tabi bilemedim. Ama kendinizi üzmenize değmez hiç. Çok güzelsiniiiz :KK36:
Biz bu adamları nerden bulduk numunelik mi acaba. Ben de çiçekli elbise giydigim zaman bana deli yeter diyor. Eski mahallesinde bir tane yeter isminde deli bir kadıncagiz çiçekli elbiselerle geziyormuş o yüzden...

Erkekler böyle alaca bulacalı ve dipleri gelmiş saç kızların hoşuna gidiyor ama erkekler beğenmiyor. Benim kardeşimden de benzer yorum gelmişti.
Üzme kendini düzelmicek bişey değil saçlarım olsa da rengi berbat olsa keşke:cry::KK61:

Benim anlamadığım, adam kılıklı size böyle dedi diye neden ağlıyorsunuz?
Siz saçlarınızı beğeniyorsunuz, daha ne?
Dışarıdan gelecek herhangi bir olumsuz yorumda yıkılmak neden?
İğrenç konuşmuş doğru ve siz bu yüzden ayrılmayacaksınız belli ki.
Bari burnunu sürtün ‘saçlarım senin gözüne mükemmel görünene kadar yüzümü göremezsin’ deyin, bir şeyler yapın yani.
Ayrıca dünyada herkes yaptığınız şeyi beğenmese bile, siz beğeniyor ve kendinize inanıyorsanız dimdik durun ardında, yılmayın, vazgeçmeyin.
Çünkü bir gün devran değişecek ve size taş atanlar ‘aslında iyiydi’ gibi cümleler kurmaya başlayacaklardır.
Bu da kıssadan hisse olsun size.

Siz de bilirsiniz balyaj röfle her ay yapılan bisey değil zaten kuaföre yalvarsan da yapmaz beklemek zorunda saç. Bekleyince kendi doğal saçımız çıkıyor aralardan. Aynen şu anki uzamış saçıma iğrenç dedi.
Densiz. Saçlarınız gayet güzel görünüyo. Konuşmak için konuşmuş.

Tamam sevgilinizin tavrı abartı da sizin de tavrınız abartı bi hödüğün lafına takılıp ağlamak bilemiyorum yani.
Siz beğendiyseniz olay bitmiştir. Neden başkasının fikri canınızı sıksın ki?

X