Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada sizlerle konuşunca zaten sakinlestim çok sağolun. Saç biraz hassas noktam. O yüzden.Tamam adamın uslübu berbat ancak sabahtan beri ağlanacak bir şey yok. Aksine gülerim ben beğeniyorum şekerim sen beğenmesen ne yazar der geçerim. Üzme kendini.
Cok teşekkürlerimi ilet kardeşine :))Siteyi açık unutmuştum şimdi geldim erkek kardeşim senin konunun açık olduğu sekmede yazdıklarını okumuş diyor ki bu kızın sevgilisi mal galiba kıza çok yakışmış çok güzel görünüyor demiş sanırım erkeklerde zevkler farklı oluyor :)
Çok sağolun eminim ki siz de çok güzelsiniz bana moral oldunuz hepiniz en azından ağlamayı biraktim :)Saclariniz da siz de guzelsiniz.
Sizin çıkmış saçlarınıza iğrenç dedi yani. Halt etmiş. Bende röfle kullanıyorum. 4-5 ayda bir attırıyorum röflemi. 2-3 ayda o boya gelmiyo çünkü. Çok biliyomuş beyfendi. Orda onun cevabını verseydiniz.Aynen böyle dedi. Saçların ilk sarı yaptığında çok güzel olmuştu şimdi iğrenç oldu alaca bulaca oldu bari boyama da kendi saçın olsun dedi. Sonra bir işi çıktı gitti yanımdan. Sabahtan beri ağlıyorum sinirim çok bozuldu. Kıyafetin iğrenç dese bir daha giymem belki ama saç değişecek bir sey mi. Ustelik saclarimi seviyordum ozguvenim yerle bir oldu. Sarı röfle yaptıran hanımlar bilir. Yaptırdıktan sonra 5 ay fln beklenir kendi kumral saçın çıkar biraz dogallasir sonra yine yaptırılır. Işte şu an kendi kumral saçımın çıkmış haline iğrenç dedi. Uslubuna da cok kirildim. Yoksa abartıyor muyum.Eki Görüntüle 2284305
Yok gayet güzel saçın var. Sadece biraz destek istiyor gibi uçlarındaki kırıklar için. Onuda maske yağ vs ile halledersin zatenBurada sizlerle konuşunca zaten sakinlestim çok sağolun. Saç biraz hassas noktam. O yüzden.
Siz de bilirsiniz balyaj röfle her ay yapılan bisey değil zaten kuaföre yalvarsan da yapmaz beklemek zorunda saç. Bekleyince kendi doğal saçımız çıkıyor aralardan. Aynen şu anki uzamış saçıma iğrenç dedi.Sizin çıkmış saçlarınıza iğrenç dedi yani. Halt etmiş. Bende röfle kullanıyorum. 4-5 ayda bir attırıyorum röflemi. 2-3 ayda o boya gelmiyo çünkü. Çok biliyomuş beyfendi. Orda onun cevabını verseydiniz.
Biz bu adamları nerden bulduk numunelik mi acaba. Ben de çiçekli elbise giydigim zaman bana deli yeter diyor. Eski mahallesinde bir tane yeter isminde deli bir kadıncagiz çiçekli elbiselerle geziyormuş o yüzden...Saçımı bir kere biraz kısa ve farklı model kestirmiştim. Erkek arkadaşım “delilere benzemişsin” yorumunu yapmıştı sağolsun. Delilerin belli saçı mı oluyormuş nasıl oluyor bilemiyorum
Söyleyiş şekli çok kırıcı. İğrenç olmuş demesine gerek yoktu. Eski halini özledim artık boyatma deseydi kimse kırılmazdı. Belki o da kötü günündeydi tabi bilemedim. Ama kendinizi üzmenize değmez hiç. Çok güzelsiniiiz
Aynen ya ayrılalı bir yıl oldu hala kabul edemiyor, engelledikçe farklı numaralardan yazıyor özürler diliyor ama umrumda değil:)Eşeğe benzemek nedir ya ne kadar terbiyesizmis o da
Densiz. Saçlarınız gayet güzel görünüyo. Konuşmak için konuşmuş.Siz de bilirsiniz balyaj röfle her ay yapılan bisey değil zaten kuaföre yalvarsan da yapmaz beklemek zorunda saç. Bekleyince kendi doğal saçımız çıkıyor aralardan. Aynen şu anki uzamış saçıma iğrenç dedi.