Sevgilim Saçlarıma Iğrenç Dedi

Saçların hiç alaca bulaca değil ve çok yakışmış
O kendine baksın önce

İĞRENÇ NEDİR YAHU insan sevdığıne boyle yorum yapmaz.. saçlarınız yıpranmış...

ben beğendim aslında saçlarınızı
böyle saça başa eleştiri yapan erkekleri de hiç sevmem
çok çok abartı saçma bişey olmadığı sürece

Hiç de iğrenç değil ona noluyormuş benim saçlarım platin sarı dibi çıktı yaz üşeniyorum en az 2 cm diple geziyorum kime ne

Sacin yipranms ama bu sekilde de soylenmez hadi benmki bana der pismaniye gb olmus diye ama saka olsn die der dalga gecms olmasn

Saçlarınız aşırı yıpranmış . Bence ona odaklanın. Sağlıksız görünüyor. Renkte sıkıntı yok.

Tavri hos degil ama saclariniz gercekten cok bakimsiz ve sagliksiz duruyor. Dogru bir sey soylemek istemis yanlis ifade etmis.

Saçınız işlem görmüş bir saç, ama ten renginize çok yakışmış. Biraz bakımla toparlanır yavaş yavaş.

Sevgilinize diyecek laf bulamıyorum. Keşke kendi maymun sıfatına bakmaymış önce.

Igrenc lafi cok cirkin. Yeni halini begenmemis olabilir ama ifade ettigi kelime onun karakterine dair cok buyuk bir ipucu. O zaman yarin bir gun kilo aldiginizda da igrenc diyecek ya da hasta oldugunuzda yuzunuz gozunuz soldugunda da igrenc mi olacaksiniz onun gozunde? Aglamayin, haddini bildirin kafi. Ayrica saclariniz gercekten cok yipranmis bence mutlaka iyi bir kuafore gidin ve bakim ya da kesim mi ne gerekiyorsa yaptirin.

Sacinizi acikcasi ben de begenmedim ama onemli olan sizin begenmeniz. Başkalarının zevklerine gore yasayamazsiniz neticede.

Benim sacimin yarisi renkli mesela, kimi cok beğeniyor kimi o renk ne oyle diyor. Umursamayın hic.

Benim exim de "oyle yarim renkli mi olur yapacaksan tamami yap buna renkli sac denmez" demisti daha ilk buluşmamızda. Ben böyle istedim memnunum dedim geçtim. Sizin sevgiliniz asiri okuzmus dilinin kemigi yok gercekten.

beğenmediyse söylemiştir direkt. Uzun süreli bir ilişkiyse kibarlaştırmadan söylemiş olabilir

Biraz yıpranmış duruyor belki o batti gözüne ama iğrenç değil...yok artik
Rengine bayildim ben ...

Kendi igrencligine baksin o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…