Lisanstan önlisansa geçmek isteyeni ilk defa duyuyorum
Lisansın bölümü mü zordu da bıraktın
Açıktan okuyacaksan farketmez bence 2 ya da 4 yıllık okula gitmeyeceksin sonuçta evlilik işine engel değil
İşte ben de anlamıyorum. Sorunca da hala 4yıllık istiyor musun diyor. Bu sefer böyle yaptıkça beni manipüle ettigini düşünüyorum moralim bozuluuoyor.zaten aöf evlendikten sonra oku ne fark ediyor ki?
anlamadım ben neden 4 senelik okumanıza karşı çıktığını..
İşte ben de anlamıyorum. Sorunca da hala 4yıllık istiyor musun diyor. Bu sefer böyle yaptıkça beni manipüle ettigini düşünüyorum moralim bozuluuoyor.
İş arıyorum o çalışıyor ikimizi geçindiririm diyor yine de mesleğin olsun diyor ama ben kesinlikle mesleğim olmalı diyenlerdenim. Öyle evde, çocuk vs sağlık sorunları olmadıkça koca bekleyemem..şu an çalışıyormusunuz?
kendisi ne mezunu?
evlendiğinizde sadece onun kazandığı para ile geçinebilirmisiniz?
bunları bilmeden tahminde bulunmak zor.
Okul işini halledeceğim elimde diplomam olacak , ama kasiyer de olsam işim olacak.. Evliyken de okuyabilirimYaşın da çok genç kesinlikle önce okul işini hallet. Evlilik için geç kalmadın ama okul yılları çabuk geçer. Eğitim hayatını önemse sonra bak bakalım fikirlerin sabit mi kararlı mısın evlilik için.
Keşke dememek için önce iyice düşün tart. Aceleye gerek yok.
İş arıyorum o çalışıyor ikimizi geçindiririm diyor yine de mesleğin olsun diyor ama ben kesinlikle mesleğim olmalı diyenlerdenim. Öyle evde, çocuk vs sağlık sorunları olmadıkça koca bekleyemem..
Uğraşmyayım diye 4 yıla sıcak bakmıyormuşe o zaman sorun ne?
neden karşı çıkıyor çok anlamsız.
4 de okursun 14 de.
senden maddi bir beklentisi yoksa mesleğin olsun diyorsa ..
şu an çalışıyormusunuz?
kendisi ne mezunu?
evlendiğinizde sadece onun kazandığı para ile geçinebilirmisiniz?
bunları bilmeden tahminde bulunmak zor.
adamın birine göre gelecek kurmak bence dünyanın en saçma şeyi. bir kadın için, her şeyden önce bir birey için... yorumlarınızı alıntı yaptım düşüncemi söylemek için, sizin de benimle aynı şeyi düşündüğünüzü düşünüyorum yanlış anlamayın. uğraşmayasın diye 4 yıla sıcak bakmıyor da ne demek? kime ne ki? sen bakma kimseye, ne istiyorsan onu oku. adamın birine göre gelecek kurulmaz, kimseye güvenip de okul hayatını gözardı etme, kimse etmesin. bazılarına konuşmak kolay ama o adamın bi vicdanına, bi sıkılmasına, bi kafasının karışmasına bakar "kocaya göre" kurulan geleceklerin dağılması. genç kızlarımız okur ve bu konuya dikkat eder umarım.Uğraşmyayım diye 4 yıla sıcak bakmıyormuş
adamın birine göre gelecek kurmak bence dünyanın en saçma şeyi. bir kadın için, her şeyden önce bir birey için... yorumlarınızı alıntı yaptım düşüncemi söylemek için, sizin de benimle aynı şeyi düşündüğünüzü düşünüyorum yanlış anlamayın. uğraşmayasın diye 4 yıla sıcak bakmıyor da ne demek? kime ne ki? sen bakma kimseye, ne istiyorsan onu oku. adamın birine göre gelecek kurulmaz, kimseye güvenip de okul hayatını gözardı etme, kimse etmesin. bazılarına konuşmak kolay ama o adamın bi vicdanına, bi sıkılmasına, bi kafasının karışmasına bakar "kocaya göre" kurulan geleceklerin dağılması. genç kızlarımız okur ve bu konuya dikkat eder umarım.