Sevgilim mal

Bir solukta okudum arada virgul ve nokta olmayinca:KK70:

Ama yorumluk birsey bulamadim. Kafana gore takil.

Hem mal diyorsun hem seviyorsun ilginç geldi bana ama düzelmez hayatı boyunca seni hep başkalarından kiskanacak

Ergenlik bunalımından çık öyle sevgili edin.
2 ay olmuş olmamış kaç kez ayrıldık diyorsun.

Sevgilim var sevgilim mi belli değil 1 yıl 2 ay kadardır birlikteyix ama sürekli benim gezmemle arkadaşlarımla takılmamla ilgili sorunlar çıkarıyo ilk başta ilişkimiz çok iyiydi çünkü bn hiç gezip tozan bi kız değildim sonra yeni arkadaşlar edindim ve baya çevrem genişledi ortamlar falan oluştu sevgilim bunları çok kıskandı ve gezmemi yasakladı gibi bi şey bi çok kez ayrıldık şuan tekrar birlikteyix beni çok üzüyo zaten birbirimize uzağız birlikte bişiler yapamıyoruz bnde kendimi arkadaşlarımla avutuyorum bu onun zoruna gidiyo ve bi kaç kere bana ağır şeyler söyledi ayrıldık bni gerçekten sevdiğini söylüyo ama yaptıklarından sonra güvenim kırıldı bn onu çok seviyorum ne yapıcam bilmiyorum durum böyle.
Otlat o zamn

ayrıl bence. bu anlattıkların sevgi değil alışkanlık. başkasını yüzde 98 ihtimal daha çok seversin .

Sevgilim var sevgilim mi belli değil 1 yıl 2 ay kadardır birlikteyix ama sürekli benim gezmemle arkadaşlarımla takılmamla ilgili sorunlar çıkarıyo ilk başta ilişkimiz çok iyiydi çünkü bn hiç gezip tozan bi kız değildim sonra yeni arkadaşlar edindim ve baya çevrem genişledi ortamlar falan oluştu sevgilim bunları çok kıskandı ve gezmemi yasakladı gibi bi şey bi çok kez ayrıldık şuan tekrar birlikteyix beni çok üzüyo zaten birbirimize uzağız birlikte bişiler yapamıyoruz bnde kendimi arkadaşlarımla avutuyorum bu onun zoruna gidiyo ve bi kaç kere bana ağır şeyler söyledi ayrıldık bni gerçekten sevdiğini söylüyo ama yaptıklarından sonra güvenim kırıldı bn onu çok seviyorum ne yapıcam bilmiyorum durum böyle.
Başlık olay :) Real de mal kabul var oraya teslim et :)

En sevdiğim kelime mal'dır. Sık sık kullanırım. Bazılarını anlatacak başka tabir yok cunku.
Çocukla açık açık konuş. Böyle biriyle birlikte olamam ben falan fişman de. Devam edecekse de ayrıl.

mal başka davar başka
büyükbaşlara mı mal deniliyordu ?
bir de emtia anlamı var .. O daha da feci.

malsa satın gitsin

Ne malı bu kardeş? Akarı kokarı çok sanırım. Uyan da gel ayrıl da gel...
Zor dostum zor daha fazla uzamadan yol ver gitsin.

X