Bence sen ütopyada yaşıyorsun, ne insanlar var ; aşkını , sevgini bir güzel kullanıp gidiyor ruhun bile duymuyor. Neden çünkü sen tüm yüreğinle severken karşında ki sevgini aşkını kullanıyor. Asıl sevgililer arasına asla para konusu girmemeli . Evet eşitiz ama bu demek diildir erkeklerin pısırık, sürüngen gibi kadına yük olucak ya da kadın erkeğe yük olucak ...
Bu adam hasta mı oldu , kolu mu yok , engelli mi, ailesi mi yok ? Neden sevgilisinden sırf araba alacak diye para istesin veya kız çekmek istemiyor diye trip yapsın ? Bu adam, kızın ona bağımlı olduğunu fark ettiği için kıza duygusal şantaj yapıyor o yüzden nasıl olsa beni kaybetmeyi göze alamaz şundan şu kadar para alıyım gibi kurnaz düşünceler peşinde kısaca konu sahibesinin korkularından faydalanıyor. Pat diye terk etse, parayı vermiyorum dese nolucak ? Kızın bozulan psikolojisini kim düzeltecek evet bu adam ''SÜRÜNGEN''.
+1
Seven insan ilişkisi içine para mevzularını böyle bodoslama keyfi dahil ederek konuyu güven şartına bağlamaz.
Madem öyle, işte böyle diyerek
@Maykay arkadaşımızın dediği gibi yapacaksın: "Arabayı benim üstüme yap" şartı.
Duygularını sömürmesine izin verme çek restini:
"Tatlım tamam çekeyim krediyi, zaten trink çekmek çok kolay artık. Önce anlaşmayı yapın siz madem, arabayı benim üzerime devir alalım noterde, ardından krediyi çekip vereyim." diyeceksin.
"Bana güvenmiyorsun, bana güvenmemişsin" tribine bağlarsa, daha ağır tribe sen bağla olayı çevirip:
"Ne demek sana güvenmiyorum, güveniyorum ki çekeyim krediyi dedim, sen bana güvenmiyo musun? Ne demek istiyosun? Araba benim üstüme olsun, istiyorum, nasıl olsa bizim arabamız, bana da hediyen olur, yoksa sen bana hiç güvenmiyor musun? Bana demek sen güvenmiyorsun?"
Bunu yap bakalım.
Çok sinirlendim konunu okurken, evli değilsiniz bi şey değilsiniz, Allah bilir köklü bi sevgililik ve ailelerin tanışmışlığı filan da yoktur. Olaya bak ya.