- 4 Haziran 2016
- 5
- 9
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
ewed hiç ödemedi ben 20.000 çektim eline kırmızı cüzdanı almadan sakın öle bir hataya düşme benceOhaa ciddimsiin.sen ne kadar cektin hic ödemedi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewed hiç ödemedi ben 20.000 çektim eline kırmızı cüzdanı almadan sakın öle bir hataya düşme benceOhaa ciddimsiin.sen ne kadar cektin hic ödemedi mi
Madem borcuna bu kadar sadık, o borcunu geciktirmeden ödediği etraftakileren istesin krediyi de. Böyle güvenilir biriyse yakınlarından onun adına kredi çeken biri mutlaka çıkardı. Ama öz anası babası bile çekmiyo dimi? Bence sen birazcık daha ikna edilmeyle çekersin o krediyi. O ışığı gördüm sende. sevgilin de görmüş olmalı ki bu kadar yapışmış.
Oha masil cesaret edip cektin senewed hiç ödemedi ben 20.000 çektim eline kırmızı cüzdanı almadan sakın öle bir hataya düşme bence
Çekip diyodum ama istemuyorum.iste bu yuzden iki kredi kartimda da gecikme yapcam.Çikan kredi de iptal olcak gecikmiyleMadem borcuna bu kadar sadık, o borcunu geciktirmeden ödediği etraftakileren istesin krediyi de. Böyle güvenilir biriyse yakınlarından onun adına kredi çeken biri mutlaka çıkardı. Ama öz anası babası bile çekmiyo dimi? Bence sen birazcık daha ikna edilmeyle çekersin o krediyi. O ışığı gördüm sende. sevgilin de görmüş olmalı ki bu kadar yapışmış.
İstesene canim sen o parayi.kac ay ciktiniz ki ailen duydumu vicdansi herifBak yorumları görüyorsun , iyi düşün
ailemin bilgisi yoktu benden uzak allaha yakın olsunİstesene canim sen o parayi.kac ay ciktiniz ki ailen duydumu vicdansi herif
Erkek arkadasim araba aldi.5bin peşin verdi.Senet yapti 5binde bir hafta sonra vericek.Kalani da 2bin 2 bin ödiycek.Vercek parasi yok.Bana 5bin kredi çek ben öderim dedi.Ben yok deyince de bana guvenmiyomusun dedi.Ya guveniyorum ama ben surekli onun peşinde kredi diye koşamam ki.Bi de az degil.Ben de part time bi yerde çalisiyorum.Hayir dememe çok bozuldu napicam ben ya.Başkalarindan aldigi paralari falan hep ödüyo da bilmiyorum ya
ÇekmeErkek arkadasim araba aldi.5bin peşin verdi.Senet yapti 5binde bir hafta sonra vericek.Kalani da 2bin 2 bin ödiycek.Vercek parasi yok.Bana 5bin kredi çek ben öderim dedi.Ben yok deyince de bana guvenmiyomusun dedi.Ya guveniyorum ama ben surekli onun peşinde kredi diye koşamam ki.Bi de az degil.Ben de part time bi yerde çalisiyorum.Hayir dememe çok bozuldu napicam ben ya.Başkalarindan aldigi paralari falan hep ödüyo da bilmiyorum ya
Çekip diyodum ama istemuyorum.iste bu yuzden iki kredi kartimda da gecikme yapcam.Çikan kredi de iptal olcak gecikmiyle
Bu çocuk aşırı ilgisizliğiyle ve kafasına göre sizi terk etmesiyle size sayısız konu hatta aynı konuyu tekrar tekrar açtıran biri, bir ara bdv bu çocuğa çalışıyordu resmen, utanmadan sizden para isteyebiliyorsa o da bizim gibi ona muhtaç hissettiğinizi anlamış ve bunu kullanıyor.
Bırakın kredi çekmeyi bu çocuğu hayatınızda tutmanız bile hata ama belli ki ilgi ve sevgiye açsınız o nedenle üç paralık da olsa hayatınızda biri olsun derdindesiniz.
Bu sebepten bugün olmasa yarın, bu çocuktan olmasa başkasından sağlam bir kazık yiyeceksiniz çünkü dışarıdan algılanabilen bu denli bir zaaf ve zayıflık uyanıklar için müthiş bir nimettir.
Kızlar kaliteli bir yalnızlığı niteliksiz erkeklere tercih etmedikçe daha çok ağlayacak, çok konu açacaklar buraya.