Önceki konuları karıştırmadan yorum yapsanız daha iyi gelecek bana.lütfen.Zor bela hamile kalmaya çalıştığınız adam mı bu?Maşallah.
Emin misiniz iyi bakın ? Onların yanında turist kızlarına gtü düşebilir mi, o çipil gözlerini oyup eline vermezler mi mesela o da önemli?Adriana lima mı bilmem ama gerçekten yol verdiği kız çok oluyor buna şahidim gerçekten.
Adriana lima mı bilmem ama gerçekten yol verdiği kız çok oluyor buna şahidim gerçekten.
Öyle mi ?O zaman hiç sasirmadim bende bu konuda mantık ariyordumZor bela hamile kalmaya çalıştığınız adam mı bu?Maşallah.
Biliyordum. Doktor mu bu eleman? O yüzden mi kıymetli bu kadar? E adam sizin farkınızda ne yapsa yarabbi şükür diyeceksiniz. O da bu konforu yaşıyor, yaşamasın mi?Önceki konuları karıştırmadan yorum yapsanız daha iyi gelecek bana.lütfen.
Yine araya açık saçık giyinenleri sıkıştırmış yalnız farkettin miEmin misiniz iyi bakın ? Onların yanında turist kızlarına gtü düşebilir mi, o çipil gözlerini oyup eline vermezler mi mesela o da önemli?
Ikilemde kaldığım nokta daha önce hep beni mutive ederdi.kendine güven, erkeklerle iişki yaşayarak kendini iyi hissetmeye çalışma özgüvenli ol.istersen onlardan kaç tane bulursun, ben de bulurum ama istemiyorum tarzı. Hatta ben onun sayesinde oturaklaşmıştım o konularda.ama tatil tam bir hayal kırıklığı oldu. Yıllar önce yine bir sevgilimle tatil maceramız olmuştu.sağolsun o hiç bu şekilde tepkiler vermemişti.ama ben yine de sevemedim bu tatil yöresi muhabbetlerini.insan rahatsız oluyor.Bence hazır yolun başındayken ilişkiyi ciddi anlamda gözden geçirin. Sadece bu yazdığınız satırlara bakarak bu kişinin size saygı duymadığı izlenimini aldım ben.
Sevgilisinin yanında "Sonra bunlar gibi biri yanımda olsun malı mülkü önüne sererim" diyen biri sizce saygı duyuyor mudur?
Bir ilişkide sevgilinizin size kendinizi güzel hissettirmesi gerekirken bu kişi sizin var olan özgüveninizi zedeliyor.
Son olarak yol verdiği Adriana Limalarda açmış kollarını onu bekliyordu sanki. Umarım kendiniz için doğru olanı yapabilirsiniz bu iliskide.
Bir kadını geçtim insanoğlu için ne alçaltıcı bir durum bu yahuBiliyordum. Doktor mu bu eleman? O yüzden mi kıymetli bu kadar? E adam sizin farkınızda ne yapsa yarabbi şükür diyeceksiniz. O da bu konforu yaşıyor, yaşamasın mi?
Hastanedeki herkesin dibinin düştüğü, yürürken kız geçince duvara tosladığı hatuna bakmıyormuşNasıl şahitsiniz? Gözünüzle gördünüz mü yoksa kendisi mi anlatıyor?
Çok tuhafsiniz hala seviyorum diyorsunuzMerhaba.28 yaşında yalnız yaşayan memur biriyim.5,6 aydır görüştüğüm bir sevgilim var.kişiden kişiye göre değişir ama bence orta boyluyum (167). Konuya gelecek olursak 3,4 günlüğüne bayram tatilinde Antalyaya gitmeye karar verdik.bir süre herşey çok güzeldi. Gezdik, otele yerleştik falan. Sonra yeğeniyle ve eşiyle buluştuk. Yemek yiyorduk.Bildiğiniz üzere oradaki kadınlar hem çok boylu, poslu, çok güzel, hem de neredeyse çıplak geziyorlar. Eee ister istemez dikkatini çekmemesi mümkün değil ne kadınların ne erkeklerin.şimdi bunlar biz yanlarındayken Antalyadaki kızların güzelliğinden konuşmaya başladı.yeğeninin eşi uyarıyor benimkini, üzüldüğümü anladığı için, bana atarlanıyor bu sefer de biz kendi aramızda konuşuyoruz diye. Sonra bunlar gibi biri yanımda olsun malı mülkü önüne sererim tarzı birşey söyledi.bana da bugüne kadar bir yemeği bile ortaklaşa ödetmiştir.çok bozuldum ama iltifatlarla tekrar düzelmemi sağladı. Ama hâlâ o anları özgüvensizliğiyle dolaşıyorum sokaklarda. Hâlâ çok güzel ve açıksaçık kadınlar karşımıza çıkıyor tabi.
Neyse dedim düzeldim.bu sefer de turistlerin ne kadar uzun boylu olduğundan bizim neden kısa olduğumuzdan falan dert yanmaya başladım.oysaki bir erkeğe göre kedisi daha kısa boylu.ikinci darbeyi de buradan yedim.tamam göz var izan var.ben de biliyorum ikimizin de çok uzun ve çok güzel insanlar olmadığımızı ama açık açık söylenmesi de insanın modunu ve özgüvenini düşürüyor gerçekten. Zaten bu konularda takıntılıyım.neyse yani karar veremiyorum.beni pohpohlayan, iltifatlar eden eski sevgililerim gibi biriyle mi devam etmeliyim.yoksa gerçekleri yüzüme çat çat vuran biriyle ayakları yere basan bir ilişki mi yaşamalıyım. Bu arada seviyorum da ama bazen gerek yok mu acaba. Ben yalan dünyamda mutlu muydum diyorum.sizce ?
Bu arada artı özelliği karı, kız muhabbetleri yapsa da gerçekte hiç eyleme geçmeyen, o işlerle alakası olmayan biri. Neden böyle yaptı hâlâ şaşırıyorum.sorunca ben Adriana limaya bile yeri geldi yol verdim diyor.dediği gibi de yapıyor gerçekten ama bana bu kadar gerçekçilik fazla geliyor sanırım.
"Ya bi S.g" deseydin :)Adriana limaya bile yeri geldi yol verdim diyor.
Açık saçık giyinip kurt bakışlısının aklını karıştırıyor pislikler napsin kadın?Yine araya açık saçık giyinenleri sıkıştırmış yalnız farkettin mi
Kesinlikle katılıyorum. Aptal sarışında çok fazla bedeni iyi olup beyni olmayan koca parasi harcamaktan başka birşey bilmeyen .bırakın Allah aşkına daha yolun çok başında bu kelimeleri sabreden adam sizi evde borçları kredileri faturaları ödetmek için tutar ama gözü surekli dışarda olur ayık olun lütfen mesleğiniz var iyi bir geliriniz var boyunuz posunuzda yerinde kısa felan degilsinizBu tipleri iyi bilirim,gözleri faltasi gibi karı kız keser ama kendilerine evlenmek için iyi bir geliri olan ortalama bir kadın ararlar.Evlendikleri zaman da gözleri sürekli dışarıda olur.
Hastanedeki herkesin dibinin düştüğü, yürürken kız geçince duvara tosladığı hatuna bakmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?