Sevgilim konusunda karar veremiyorum

Adriana lima mı bilmem ama gerçekten yol verdiği kız çok oluyor buna şahidim gerçekten.
Emin misiniz iyi bakın ? Onların yanında turist kızlarına gtü düşebilir mi, o çipil gözlerini oyup eline vermezler mi mesela o da önemli?

Evet güzeller çok. Napalim bizde kendi capimizda güzeliz. Bu adam olmaz sana diyeyim

Önceki konuları karıştırmadan yorum yapsanız daha iyi gelecek bana.lütfen.
Biliyordum. Doktor mu bu eleman? O yüzden mi kıymetli bu kadar? E adam sizin farkınızda ne yapsa yarabbi şükür diyeceksiniz. O da bu konforu yaşıyor, yaşamasın mi?

Boylu poslu kızlar sizin kıl yumağını ne yapsınlar Allah aşkına anca mal gibi bakar uzaktan

Konuya geleyim orta boylu insanlar çirkin kötü diye bir şey yok tamamiyle kendi özgüvensizliğiniz. Ben de ortaboyluyum ama yanımdaki adam ona buna etrafa aç köpek gibi baksa dimdirekt tekmeyi basarım bunun güzellikle çirkinlikle alakası yok abazanlıkla ve saygısızlıkla alakası var. Bu kadar çiğ ve saygısız birni yanımda gezdirmem. ha siz diyorsanız ki ben güzel değilim yeterince o yüzden eşşek yerine konmayı hak ediyorum, buyrun o zaman 1.75lik kıl yumağı tarafından horlanmaya devam edin. Horlanacaksanız da daha yakıiıklıca bir şey bulup onun tarafından horlanın bence bari değisn cücük boylu bir ekek bana gelip sen kısasın o yüzden karılara baktım dese şahsen yerin dibine girerim

Ikilemde kaldığım nokta daha önce hep beni mutive ederdi.kendine güven, erkeklerle iişki yaşayarak kendini iyi hissetmeye çalışma özgüvenli ol.istersen onlardan kaç tane bulursun, ben de bulurum ama istemiyorum tarzı. Hatta ben onun sayesinde oturaklaşmıştım o konularda.ama tatil tam bir hayal kırıklığı oldu. Yıllar önce yine bir sevgilimle tatil maceramız olmuştu.sağolsun o hiç bu şekilde tepkiler vermemişti.ama ben yine de sevemedim bu tatil yöresi muhabbetlerini.insan rahatsız oluyor.

Biliyordum. Doktor mu bu eleman? O yüzden mi kıymetli bu kadar? E adam sizin farkınızda ne yapsa yarabbi şükür diyeceksiniz. O da bu konforu yaşıyor, yaşamasın mi?
Bir kadını geçtim insanoğlu için ne alçaltıcı bir durum bu yahu

Çok tuhafsiniz hala seviyorum diyorsunuz yazık size acıyorum

İşyerindeki güzel kadını neden bu kadar kıskandığını, sizin kocanız orda çalışsa siz de kıskanırsınız dediğini şimdi anladım. Sevgilin güzel kadın görünce yanında senin olduğunu bile umursamadan ağzının suyu aka aka konuşan bir tipmiş. Bir de özgüvensizliğini ailene bağlıyordun. suçluyu çok yanlış yerde arıyorsun

Bu tipleri iyi bilirim,gözleri faltasi gibi karı kız keser ama kendilerine evlenmek için iyi bir geliri olan ortalama bir kadın ararlar.Evlendikleri zaman da gözleri sürekli dışarıda olur.
Kesinlikle katılıyorum. Aptal sarışında çok fazla bedeni iyi olup beyni olmayan koca parasi harcamaktan başka birşey bilmeyen .bırakın Allah aşkına daha yolun çok başında bu kelimeleri sabreden adam sizi evde borçları kredileri faturaları ödetmek için tutar ama gözü surekli dışarda olur ayık olun lütfen mesleğiniz var iyi bir geliriniz var boyunuz posunuzda yerinde kısa felan degilsiniz

Hastanedeki herkesin dibinin düştüğü, yürürken kız geçince duvara tosladığı hatuna bakmıyormuş

Adam resmen manipüle etmiş, bak ben seninle sevgiliyim ama ohoo bana günde bilmem kaç kız yürüyor ediyor diye (halbuki yalan). Kız da saf hemen inanıp içinden şey diyor “ohaa bu erkek 10 numara 5 yıldız bana baktığı için çokk şanslıyım, beni terk etmemesi için hemen hamile kalmalıyım”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…