Merhaba.28 yaşında yalnız yaşayan memur biriyim.5,6 aydır görüştüğüm bir sevgilim var.kişiden kişiye göre değişir ama bence orta boyluyum (167). Konuya gelecek olursak 3,4 günlüğüne bayram tatilinde Antalyaya gitmeye karar verdik.bir süre herşey çok güzeldi. Gezdik, otele yerleştik falan. Sonra yeğeniyle ve eşiyle buluştuk. Yemek yiyorduk.Bildiğiniz üzere oradaki kadınlar hem çok boylu, poslu, çok güzel, hem de neredeyse çıplak geziyorlar. Eee ister istemez dikkatini çekmemesi mümkün değil ne kadınların ne erkeklerin.şimdi bunlar biz yanlarındayken Antalyadaki kızların güzelliğinden konuşmaya başladı.yeğeninin eşi uyarıyor benimkini, üzüldüğümü anladığı için, bana atarlanıyor bu sefer de biz kendi aramızda konuşuyoruz diye. Sonra bunlar gibi biri yanımda olsun malı mülkü önüne sererim tarzı birşey söyledi.bana da bugüne kadar bir yemeği bile ortaklaşa ödetmiştir.çok bozuldum ama iltifatlarla tekrar düzelmemi sağladı. Ama hâlâ o anları özgüvensizliğiyle dolaşıyorum sokaklarda. Hâlâ çok güzel ve açıksaçık kadınlar karşımıza çıkıyor tabi.
Neyse dedim düzeldim.bu sefer de turistlerin ne kadar uzun boylu olduğundan bizim neden kısa olduğumuzdan falan dert yanmaya başladım.oysaki bir erkeğe göre kedisi daha kısa boylu.ikinci darbeyi de buradan yedim.tamam göz var izan var.ben de biliyorum ikimizin de çok uzun ve çok güzel insanlar olmadığımızı ama açık açık söylenmesi de insanın modunu ve özgüvenini düşürüyor gerçekten. Zaten bu konularda takıntılıyım.neyse yani karar veremiyorum.beni pohpohlayan, iltifatlar eden eski sevgililerim gibi biriyle mi devam etmeliyim.yoksa gerçekleri yüzüme çat çat vuran biriyle ayakları yere basan bir ilişki mi yaşamalıyım. Bu arada seviyorum da ama bazen gerek yok mu acaba. Ben yalan dünyamda mutlu muydum diyorum.sizce ?
Bu arada artı özelliği karı, kız muhabbetleri yapsa da gerçekte hiç eyleme geçmeyen, o işlerle alakası olmayan biri. Neden böyle yaptı hâlâ şaşırıyorum.sorunca ben Adriana limaya bile yeri geldi yol verdim diyor.dediği gibi de yapıyor gerçekten ama bana bu kadar gerçekçilik fazla geliyor sanırım.
Neyse dedim düzeldim.bu sefer de turistlerin ne kadar uzun boylu olduğundan bizim neden kısa olduğumuzdan falan dert yanmaya başladım.oysaki bir erkeğe göre kedisi daha kısa boylu.ikinci darbeyi de buradan yedim.tamam göz var izan var.ben de biliyorum ikimizin de çok uzun ve çok güzel insanlar olmadığımızı ama açık açık söylenmesi de insanın modunu ve özgüvenini düşürüyor gerçekten. Zaten bu konularda takıntılıyım.neyse yani karar veremiyorum.beni pohpohlayan, iltifatlar eden eski sevgililerim gibi biriyle mi devam etmeliyim.yoksa gerçekleri yüzüme çat çat vuran biriyle ayakları yere basan bir ilişki mi yaşamalıyım. Bu arada seviyorum da ama bazen gerek yok mu acaba. Ben yalan dünyamda mutlu muydum diyorum.sizce ?
Bu arada artı özelliği karı, kız muhabbetleri yapsa da gerçekte hiç eyleme geçmeyen, o işlerle alakası olmayan biri. Neden böyle yaptı hâlâ şaşırıyorum.sorunca ben Adriana limaya bile yeri geldi yol verdim diyor.dediği gibi de yapıyor gerçekten ama bana bu kadar gerçekçilik fazla geliyor sanırım.
Son düzenleyen: Moderatör: