• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim konusunda karar veremiyorum

Aysenimi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
10.545
10.892
228
31
Merhaba.28 yaşında yalnız yaşayan memur biriyim.5,6 aydır görüştüğüm bir sevgilim var.kişiden kişiye göre değişir ama bence orta boyluyum (167). Konuya gelecek olursak 3,4 günlüğüne bayram tatilinde Antalyaya gitmeye karar verdik.bir süre herşey çok güzeldi. Gezdik, otele yerleştik falan. Sonra yeğeniyle ve eşiyle buluştuk. Yemek yiyorduk.Bildiğiniz üzere oradaki kadınlar hem çok boylu, poslu, çok güzel, hem de neredeyse çıplak geziyorlar. Eee ister istemez dikkatini çekmemesi mümkün değil ne kadınların ne erkeklerin.şimdi bunlar biz yanlarındayken Antalyadaki kızların güzelliğinden konuşmaya başladı.yeğeninin eşi uyarıyor benimkini, üzüldüğümü anladığı için, bana atarlanıyor bu sefer de biz kendi aramızda konuşuyoruz diye. Sonra bunlar gibi biri yanımda olsun malı mülkü önüne sererim tarzı birşey söyledi.bana da bugüne kadar bir yemeği bile ortaklaşa ödetmiştir.çok bozuldum ama iltifatlarla tekrar düzelmemi sağladı. Ama hâlâ o anları özgüvensizliğiyle dolaşıyorum sokaklarda. Hâlâ çok güzel ve açıksaçık kadınlar karşımıza çıkıyor tabi.
Neyse dedim düzeldim.bu sefer de turistlerin ne kadar uzun boylu olduğundan bizim neden kısa olduğumuzdan falan dert yanmaya başladım.oysaki bir erkeğe göre kedisi daha kısa boylu.ikinci darbeyi de buradan yedim.tamam göz var izan var.ben de biliyorum ikimizin de çok uzun ve çok güzel insanlar olmadığımızı ama açık açık söylenmesi de insanın modunu ve özgüvenini düşürüyor gerçekten. Zaten bu konularda takıntılıyım.neyse yani karar veremiyorum.beni pohpohlayan, iltifatlar eden eski sevgililerim gibi biriyle mi devam etmeliyim.yoksa gerçekleri yüzüme çat çat vuran biriyle ayakları yere basan bir ilişki mi yaşamalıyım. Bu arada seviyorum da ama bazen gerek yok mu acaba. Ben yalan dünyamda mutlu muydum diyorum.sizce ?
Bu arada artı özelliği karı, kız muhabbetleri yapsa da gerçekte hiç eyleme geçmeyen, o işlerle alakası olmayan biri. Neden böyle yaptı hâlâ şaşırıyorum.sorunca ben Adriana limaya bile yeri geldi yol verdim diyor.dediği gibi de yapıyor gerçekten ama bana bu kadar gerçekçilik fazla geliyor sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay siz de diyemiyor musunuz, birsürü yakışıklı boylu poslu dalyan gibi Türk erkeği var, ikiniz bastı bacak kıl yumağı bi şeysiniz o kadınlar size mi bakar o erkeklere mi diye. Bi dönün de aynaya bakın diyemiyo musunuz da iki kadın pısmış orada naifçe kırılıyosunuz. Hayret ettim.

Bi ton sayar sonra da kalkar giderim o masadan. Öylesi kendini bir nane zanneden ama aslında bir cacık olmayan adamdan da dakikasında ayrılır yoluma bakarım.

Böyle erkek yapısını çok iyi bilirim. Kendilerini dobra zannedip türlü patavatsızlığı yaparlar, ama aynısı sen kendisine yapınca bozum bozum bozulurlar. Totolarını kaldırmayın şöyle adamların ya.

Son düzenleme:
gerçekleri yüzüme çat çat vuran biriyle ayakları yere basan bir ilişki mi yaşamalıyım.
Bu gercekleri cat cat yuzune vurmak degil, nerede ne yapmasi gerektigini bilmeyen birinin densizligi ve hadsizligidir.

Ustelik gercekleri cat cat yuzune vuran bir sevgiliyle yasanilan sey de ayaklari yere basan bir iliski olarak tanimlanamaz, en azindan sizin iliskiniz icin.

Nasil sabirlisiniz yahu
Kalkar giderdim oradan
Hem Antalyada su gibi kadinlar varsa onlarin layigi erkekler de vardir.
Siz de onlardan bahsedin. Ozellikle ortamlarda. Ne dersiniz, sevgiliniz sizin gibi ah napayim boyum kisa ama cat cat yuzume vuran bir iliskim var diye mi dusunecek yoksa..?

Merhaba.28 yaşında yalnız yaşayan memur biriyim.5,6 aydır görüştüğüm bir sevgilim var.kişiden kişiye göre değişir ama bence orta boyluyum (167). Konuya gelecek olursak 3,4 günlüğüne bayram tatilinde Antalyaya gitmeye karar verdik.bir süre herşey çok güzeldi. Gezdik, otele yerleştik falan. Sonra yeğeniyle ve eşiyle buluştuk. Yemek yiyorduk.Bildiğiniz üzere oradaki kadınlar hem çok boylu, poslu, çok güzel, hem de neredeyse çıplak geziyorlar. Eee ister istemez dikkatini çekmemesi mümkün değil ne kadınların ne erkeklerin.şimdi bunlar biz yanlarındayken Antalyadaki kızların güzelliğinden konuşmaya başladı.yeğeninin eşi uyarıyor benimkini, üzüldüğümü anladığı için, bana atarlanıyor bu sefer de biz kendi aramızda konuşuyoruz diye. Sonra bunlar gibi biri yanımda olsun malı mülkü önüne sererim tarzı birşey söyledi.bana da bugüne kadar bir yemeği bile ortaklaşa ödetmiştir.çok bozuldum ama iltifatlarla tekrar düzelmemi sağladı. Ama hâlâ o anları özgüvensizliğiyle dolaşıyorum sokaklarda. Hâlâ çok güzel ve açıksaçık kadınlar karşımıza çıkıyor tabi.
Neyse dedim düzeldim.bu sefer de turistlerin ne kadar uzun boylu olduğundan bizim neden kısa olduğumuzdan falan dert yanmaya başladım.oysaki bir erkeğe göre kedisi daha kısa boylu.ikinci darbeyi de buradan yedim.tamam göz var izan var.ben de biliyorum ikimizin de çok uzun ve çok güzel insanlar olmadığımızı ama açık açık söylenmesi de insanın modunu ve özgüvenini düşürüyor gerçekten. Zaten bu konularda takıntılıyım.neyse yani karar veremiyorum.beni pohpohlayan, iltifatlar eden eski sevgilillerim gibi biriyle mi devam etmeliyim.yoksa gerçekleri yüzüme çat çat vuran biriyle ayakları yere basan bir ilişki mi yaşamalıyım. Bu arada seviyorum da ama bazen gerek yok mu acaba. Ben yalan dünyamda mutlu muydum diyorum.sizce ?
Bu arada artı özelliği karı, kız muhabbetleei yapsa da gerçekte hiç eyleme geçmeyen, o işlerle alakası olmayan biri. Neden böyle yaptı hâlâ şaşırıyorum.sorunca ben Adriana limaya bile.yeri geldi yol verdim diyor.dediği gibi de yapıyor gerçelten ama bana bu kadar gerçekçilik fazla geliyor sanırım.
O kızlarda bayılıyor du zaten sevgilinize,1.67 boy Türkiye ortalamasına göre gayet iyi,iyi bir mesleğiniz de var,neden bu kadar özgüvensiz davranıyorsunuz?Ben olsam anında ayrılırdim o hödukten,gitsin kendine istediği gibi bir kız bulsun,tabi bulabilirse😂.

O kızlarda bayılıyor du zaten sevgilinize,1.67 boy Türkiye ortalamasına göre gayet iyi,iyi bir mesleğiniz de var,neden bu kadar özgüvensiz davranıyorsunuz?Ben olsam anında ayrılırdim o hödukten,gitsin kendine istediği gibi bir kız bulsun,tabi bulabilirse😂.
Bu tipitipler şans eseri Avrupa'ya gidince depresyona giriyorlar ahahahah

Neyse dedim düzeldim.bu sefer de turistlerin ne kadar uzun boylu olduğundan bizim neden kısa olduğumuzdan falan dert yanmaya başladım.oysaki bir erkeğe göre kedisi daha kısa boylu.ikinci darbeyi de buradan yedim.tamam göz var izan var.ben de biliyorum ikimizin de çok uzun ve çok güzel insanlar olmadığımızı ama açık açık söylenmesi de insanın modunu ve özgüvenini düşürüyor gerçekten. Zaten bu konularda takıntılıyım.neyse yani karar veremiyorum.beni pohpohlayan, iltifatlar eden eski sevgililerim gibi biriyle mi devam etmeliyim.yoksa gerçekleri yüzüme çat çat vuran biriyle ayakları yere basan bir ilişki mi yaşamalıyım. Bu arada seviyorum da ama bazen gerek yok mu acaba. Ben yalan dünyamda mutlu muydum diyorum.sizce ?
Bu arada artı özelliği karı, kız muhabbetleri yapsa da gerçekte hiç eyleme geçmeyen, o işlerle alakası olmayan biri. Neden böyle yaptı hâlâ şaşırıyorum.sorunca ben Adriana limaya bile yeri geldi yol verdim diyor.dediği gibi de yapıyor gerçekten ama bana bu kadar gerçekçilik fazla geliyor sanırım.
bu adamla hala sevgiliyseniz size tek yorumum yok.kendi düşen ağlamaz

Bu gercekleri cat cat yuzune vurmak degil, nerede ne yapmasi gerektigini bilmeyen birinin densizligi ve hadsizligidir.

Ustelik gercekleri cat cat yuzune vuran bir sevgiliyle yasanilan sey de ayaklari yere basan bir iliski olarak tanimlanamaz, en azindan sizin iliskiniz icin.

Nasil sabirlisiniz yahu
Kalkar giderdim oradan
Hem Antalyada su gibi kadinlar varsa onlarin layigi erkekler de vardir.
Siz de onlardan bahsedin. Ozellikle ortamlarda. Ne dersiniz, sevgiliniz sizin gibi ah napayim boyum kisa ama cat cat yuzume vuran bir iliskim var diye mi dusunecek yoksa..?
Dışarıdan okusam ben de aynı bu yorumu yapardım ama arada yine de sevgi bağı oluşmuş demek ki ikilemde kaldım.

Aslında birkaç gün takılıp malı mülkü bırakacak ki aklı başına gelsin hıyarın🤣🤣.
Bi özguven bi hışımla gidiyorlar, e tip yok para yok, ayılik var kekoluk var , yüzlerine bakilmayinca gtüne baka baka geliyorlar.

Bi özguven bi hışımla gidiyorlar, e tip yok para yok, ayılik var kekoluk var , yüzlerine bakilmayinca gtüne baka baka geliyorlar.
Bu tipleri iyi bilirim,gözleri faltasi gibi karı kız keser ama kendilerine evlenmek için iyi bir geliri olan ortalama bir kadın ararlar.Evlendikleri zaman da gözleri sürekli dışarıda olur.

Bu tipleri iyi bilirim,gözleri faltasi gibi karı kız keser ama kendilerine evlenmek için iyi bir geliri olan ortalama bir kadın ararlar.Evlendikleri zaman da gözleri sürekli dışarıda olur.
Yazik kız göz hep dışarda sjsjsjsj Allah'ın yetersizleri.

Bence hazır yolun başındayken ilişkiyi ciddi anlamda gözden geçirin. Sadece bu yazdığınız satırlara bakarak bu kişinin size saygı duymadığı izlenimini aldım ben.
Sevgilisinin yanında "Sonra bunlar gibi biri yanımda olsun malı mülkü önüne sererim" diyen biri sizce saygı duyuyor mudur?

Bir ilişkide sevgilinizin size kendinizi güzel hissettirmesi gerekirken bu kişi sizin var olan özgüveninizi zedeliyor.
Son olarak yol verdiğini söylediği(!) Adriana Limalarda açmış kollarını onu bekliyordu sanki.
Umarım kendiniz için doğru olanı yapabilirsiniz bu iliskide.

Back