- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Amcanın oğlu erkek mikırmızı giyemezsin çok dikkat çekiyor, erkeklerle konuşamazsın, amcanın oğlu erkek mi...
böyle türetilir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amcanın oğlu erkek mikırmızı giyemezsin çok dikkat çekiyor, erkeklerle konuşamazsın, amcanın oğlu erkek mi...
böyle türetilir![]()
Hiiiiç ilgisi yok. Çoğu insanın arayıp bulamadığı kadar normal bir adam, kıymetini bilin….Herkese merhaba, çok fazla boş oturmaktan kendime sorun mu yaratmaya çalışıyorum bilmiyorum bu yüzden size sormak istedimbenim 1 yıla yakın bi süredir güzel giden bi ilişkim var. Kendisi çok anlayışlı, alttan almayı bilen, benim isteklerimi ve fikirlerimi dikkate alıp yerine getiren, tartışma ve küslük sevmeyen biri. Sosyal yaşamında görüştüğü tek kız benim diyebilirim. Dışarı çıktığı zaman hep erkek arkadaşlarıyla çıkar, nerde ne yaptığını bilirim hatta dışardayken bile arar napıyorsun falan diye. Benim ise hem kız hem erkek arkadaşlarım var. Erkek arkadaşlarımla dışarı çıktığımda karışmaz sadece dışardayken arar nerdesin napıyosun diye, giyimime de karışmaz. Hani desem ki kendisi de kız arkadaşlarıyla çıktığında karışmıyım diye yapıyo o da yok, çıkmıyor yani. Bana güvendiğini söyleyip hissettiriyor da. Ama sanırım kıskanılmak istiyorum. Ya da durduk yere dert mi çıkarıyorum sizce? Yani bunun sevmeyle bir ilgisi var mı
Tabi maçoluğun altın sorusu bu. Karşılaşmadıysanız ben bu hayatta çok sevildim demeyinAmcanın oğlu erkek mi![]()
Dertsiz başınıza dert aramayın derimHerkese merhaba, çok fazla boş oturmaktan kendime sorun mu yaratmaya çalışıyorum bilmiyorum bu yüzden size sormak istedimbenim 1 yıla yakın bi süredir güzel giden bi ilişkim var. Kendisi çok anlayışlı, alttan almayı bilen, benim isteklerimi ve fikirlerimi dikkate alıp yerine getiren, tartışma ve küslük sevmeyen biri. Sosyal yaşamında görüştüğü tek kız benim diyebilirim. Dışarı çıktığı zaman hep erkek arkadaşlarıyla çıkar, nerde ne yaptığını bilirim hatta dışardayken bile arar napıyorsun falan diye. Benim ise hem kız hem erkek arkadaşlarım var. Erkek arkadaşlarımla dışarı çıktığımda karışmaz sadece dışardayken arar nerdesin napıyosun diye, giyimime de karışmaz. Hani desem ki kendisi de kız arkadaşlarıyla çıktığında karışmıyım diye yapıyo o da yok, çıkmıyor yani. Bana güvendiğini söyleyip hissettiriyor da. Ama sanırım kıskanılmak istiyorum. Ya da durduk yere dert mi çıkarıyorum sizce? Yani bunun sevmeyle bir ilgisi var mı
Kusura bakmayın ama efendi düzgün erkekleri beğenmeyip de kıskanç, kısıtlayıcı ve asabi barzolarla birlikte olan kadınların şiddet görmesine asla ve asla üzülmüyorum. Sonra gelip buraya beni dışarı çıkartmıyor diye ağlamayın.Herkese merhaba, çok fazla boş oturmaktan kendime sorun mu yaratmaya çalışıyorum bilmiyorum bu yüzden size sormak istedimbenim 1 yıla yakın bi süredir güzel giden bi ilişkim var. Kendisi çok anlayışlı, alttan almayı bilen, benim isteklerimi ve fikirlerimi dikkate alıp yerine getiren, tartışma ve küslük sevmeyen biri. Sosyal yaşamında görüştüğü tek kız benim diyebilirim. Dışarı çıktığı zaman hep erkek arkadaşlarıyla çıkar, nerde ne yaptığını bilirim hatta dışardayken bile arar napıyorsun falan diye. Benim ise hem kız hem erkek arkadaşlarım var. Erkek arkadaşlarımla dışarı çıktığımda karışmaz sadece dışardayken arar nerdesin napıyosun diye, giyimime de karışmaz. Hani desem ki kendisi de kız arkadaşlarıyla çıktığında karışmıyım diye yapıyo o da yok, çıkmıyor yani. Bana güvendiğini söyleyip hissettiriyor da. Ama sanırım kıskanılmak istiyorum. Ya da durduk yere dert mi çıkarıyorum sizce? Yani bunun sevmeyle bir ilgisi var mı
Kizz dertsiz başına dert alma ne güzel isteHerkese merhaba, çok fazla boş oturmaktan kendime sorun mu yaratmaya çalışıyorum bilmiyorum bu yüzden size sormak istedimbenim 1 yıla yakın bi süredir güzel giden bi ilişkim var. Kendisi çok anlayışlı, alttan almayı bilen, benim isteklerimi ve fikirlerimi dikkate alıp yerine getiren, tartışma ve küslük sevmeyen biri. Sosyal yaşamında görüştüğü tek kız benim diyebilirim. Dışarı çıktığı zaman hep erkek arkadaşlarıyla çıkar, nerde ne yaptığını bilirim hatta dışardayken bile arar napıyorsun falan diye. Benim ise hem kız hem erkek arkadaşlarım var. Erkek arkadaşlarımla dışarı çıktığımda karışmaz sadece dışardayken arar nerdesin napıyosun diye, giyimime de karışmaz. Hani desem ki kendisi de kız arkadaşlarıyla çıktığında karışmıyım diye yapıyo o da yok, çıkmıyor yani. Bana güvendiğini söyleyip hissettiriyor da. Ama sanırım kıskanılmak istiyorum. Ya da durduk yere dert mi çıkarıyorum sizce? Yani bunun sevmeyle bir ilgisi var mı
Ben de bir çok ilişkimi bu saçma kıskançlıklar yüzünden bitirdim. Gayet modern kendine güvenen ,ideal erkek sevgiliniz. Kıskançlık ne değer vermedir ne de sevgi. Bence asıl sağlıklı sevgi sevgilinizinki. Hastalıklı ilişkilerden sonra ,insan normali yadırgar hale geliyor sanırım öyle bir durum yaşadığınız.Herkese merhaba, çok fazla boş oturmaktan kendime sorun mu yaratmaya çalışıyorum bilmiyorum bu yüzden size sormak istedimbenim 1 yıla yakın bi süredir güzel giden bi ilişkim var. Kendisi çok anlayışlı, alttan almayı bilen, benim isteklerimi ve fikirlerimi dikkate alıp yerine getiren, tartışma ve küslük sevmeyen biri. Sosyal yaşamında görüştüğü tek kız benim diyebilirim. Dışarı çıktığı zaman hep erkek arkadaşlarıyla çıkar, nerde ne yaptığını bilirim hatta dışardayken bile arar napıyorsun falan diye. Benim ise hem kız hem erkek arkadaşlarım var. Erkek arkadaşlarımla dışarı çıktığımda karışmaz sadece dışardayken arar nerdesin napıyosun diye, giyimime de karışmaz. Hani desem ki kendisi de kız arkadaşlarıyla çıktığında karışmıyım diye yapıyo o da yok, çıkmıyor yani. Bana güvendiğini söyleyip hissettiriyor da. Ama sanırım kıskanılmak istiyorum. Ya da durduk yere dert mi çıkarıyorum sizce? Yani bunun sevmeyle bir ilgisi var mı
15-16 yaşlarimda daha yeni yeni erkek arkadaş edindigim zamanlardi. İp askili bazilarina gore acik şeyler giyiyordum. Arkadaşlarimin hepsi toplanip o cocuk seni sevmiyoooo sevse kiskanirdi biraz baksana umurunda degil filan demişlerdi.O yaştaki baskiya bak. Gercekten bazi kadinlari anlayamiyorum.
Neyse ki onlarin aklina uymak gibi bir cilginlik yapmamiştim.![]()
16 yaşında bir sevgilim vardı. 3 sene "çıktık" sdfghj
Her halta karışmaya çalışırdı. Kıyafet, arkadaş, gideceğim yerler vs
Ve her defasında ağzımı yaya yaya "sana ne sana mı sorcam" derdim. O yaşta bile "ayy beni kıskanıyo çünkü çok seviyooo" demiyordum.
İlk sevgilim diye biraz zor ayrıldım, 3 sene sürdü ama bir daha da öyle bir tiple olmadım zaten.
Bazı kadınları ben de hiç anlamıyorum. Kendi aklı kendine yetmeyen adamlardan direktif almak hoşlarına gidiyor nedense.