Sevgilim kankasının sevgilisinden hoslaniyor sanki?

Delibirhukukcu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
24
3
1
Hepinize merhaba :)
Öncelikle linç yemek değil amacım sadece gerçekten ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Ve buraya gelen yorumları ciddiye alarak okuyor ve önemsiyorum. Yani gerçekten empati kurarak cevaplarsanız çok sevinirim.
Benim 2 senedir bir ilişkim var. İkimizin de aileleri aynı şehirde okul zamanı farklı üniversitelere eğitime gidiyoruz. (Yani uzak mesafe ilişkisi, pek sık görüşemiyoruz okul zamanı, derslerden dolayı 2 ayda bir falan)
Sevgilim kıskanç yapıda biri. Ben ise pek kıskanç değilimdir. Kıskanmam için birşey gormem falan gerekir genelde. Bugüne kadar da sevgilimi sadece birinden kıskandım ve müsadenizle size bu durumu anlatmak istiyorum merak ediyorum yorumlarınızı.
Sevgilimin karşı cinsten çok arkadaşı yok. Kız arkadaşları da kankalarının sevgilisi yani. Bana hep bu şekilde anlatarak senin kıskanman gereken birşey yok derdi. Ama bana gelince beni neredeyse bütün erkek arkadaşlarımdan kıskandı ve hiçbiriyle tanışmak dahi istemedi. Bu yüzden çok fazla tartışma yaşadık zamanında kendisiyle. Fakat artık yaptığı kıskançlıklar bizi yıprattığı için birşeyleri kıskansa bile yorum yapmıyo Allahtan.
i abartıyorum ya? Başınıza geldi mi hiç böyle birşey...

Son düzenleme:
Daha ailesiyle olan sorunlari bitirmeden bir de edaya sarmissiniz bazen olmayinca olmuyor zorlamamak lazim demekki

Ve bu arada buyuk ihtimal ban yiyeceksiniz konu silmek yasak

Hislerin doğru olabilir ki örnekleride yaşanıyor. Biraz daha gözlemle, aynı şehirde olmayışınız kötü olmuş.
Artık hayatta gözlemleyemem kız da her şeyi biliyor. O kızla bir daha yüz yüze gelemeyiz hiçbirşey olmamış gibi. Sevgilim desen uzakta. Yani anca sosyal medyadan bakıyorum oradan da birşey anlaşılmıyor

Öncelikle linç yemek değil amacım sadece gerçekten ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Ve buraya gelen yorumları ciddiye alarak okuyor ve önemsiyorum. Yani gerçekten empati kurarak cevaplarsanız çok sevinirim.
Benim 2 senedir bir ilişkim var. İkimizin de aileleri aynı şehirde okul zamanı farklı üniversitelere eğitime gidiyoruz. (Yani uzak mesafe ilişkisi, pek sık görüşemiyoruz okul zamanı, derslerden dolayı 2 ayda bir falan)
Sevgilim kıskanç yapıda biri. Ben ise pek kıskanç değilimdir. Kıskanmam için birşey gormem falan gerekir genelde. Bugüne kadar da sevgilimi sadece birinden kıskandım ve müsadenizle size bu durumu anlatmak istiyorum merak ediyorum yorumlarınızı.
Sevgilimin karşı cinsten çok arkadaşı yok. Kız arkadaşları da kankalarının sevgilisi yani. Bana hep bu şekilde anlatarak senin kıskanman gereken birşey yok derdi. Ama bana gelince beni neredeyse bütün erkek arkadaşlarımdan kıskandı ve hiçbiriyle tanışmak dahi istemedi. Bu yüzden çok fazla tartışma yaşadık zamanında kendisiyle. Fakat artık yaptığı kıskançlıklar bizi yıprattığı için birşeyleri kıskansa bile yorum yapmıyo Allahtan.
Gel gelelim onaaa.... Sevgilim bir kızdan çok bahsediyordu bana ismi Eda. Kankalarından birinin yaklaşık 3 senelik sevgilisi. Sürekli edayla çok iyi anlaşırsınız eminim. Benim için hiçbir kız arkadaşımla anlaşıp anlaşmaman önemli değil ama edayla anlaşmanızı isterim. Bir keresinde "edayı çok seversin çünkü aynı senin gibi. Sıcakkanlı, neşeli, konuşkan" bile demişti. Yani eda dışında hiçbir kızın ismini duymuyordum ondan. Ama edayı da o kadar çok anlatıyordu ki. Benden bir erkek ismi duyunca bile kıskanan adam, eda isminde bir kızı bana benzetiyordu bu çok normal gelmemişti çünkü ben aşık olduğum sevgilime bir başkasını benzetemem şahsen.
Neyse, yine de kendi kendime hep telkinde bulundum. "Olgun davranmam gerek, henüz tanımıyorum bile, belki de ben abartıyorum yanlış anlıyorum. Şimdiden kıskanmam hiç hoş değil belki de çok cici bir kız. " diye düşünmeye çalışıyordum. Yani edayla tanışmayı bekliyordum onunla ilgili bir yargıya varmadan önce.
Aradan aylar geçti bir gün ben sevgilimin olduğu şehire gittim onu görmek için. 4 gün kalıp dönecektim. Sevgilim kahvaltı yaparken bana "bu akşam edanın doğum günü var. Normalde giderdim ama sen geldin, eğer istersen birlikte gidelim. Baş başa akşam vakit gecirelim dersen de gitmeyiz ama onlar benim doğum günümü hep kutladı ayıp olur sanki" dedi. Benim canıma minnet tabi. Hem arkadaşlarıyla en önemlisi edayla da tanışma fırsatı ayağıma gelmişti. " Olur tabi. Gidelim. Hem arkadaslarinla da tanışmış olurum" dedim. Onun arkadaşlarına karşı olması gerektiği gibi davranıp bir yandan da benim arkadaşlarımla tanışmak istemeyecek kadar kıskanç olmaması gerektiğini anlatacaktım. Neyse o akşam doğum gününün olduğu mekana gittik. Süpriz olacak tabi kızı bekliyoruz.
Diğer tüm arkadaşlarıyla tanışmıştım hepsi gayet tatlı insanlardı. Ve eda geldi. Tanıştık falan hoşgeldin dedi. Sonra Diğer arkadaşlarının yanına gitti ve bütün doğum günü boyunca benimle hiç ama hiç konuşmadı hep uzak durdu. Gerçekten o an kalabalık olduğumuz için normal olabilir bu durum diye düşündüm. Sevgilimde bu arada kulağıma eğilip "kesinlikle örnek alınması gereken bir cift" dedi.
Doğum günü sonrası başka bir yere geçip kahve falan içelim dediler. Bizde tamam dedik. Belki kahve içerken edayı daha iyi tanıyabilirdim hem. Bir kafeye gittik. Edanın yanına oturdum benim yanıma da sevgilim oturdu. Bir on kişi falandık. Yaklaşık 2 saat oturduk ve eda benimle hiç ama hiç konuşmadı. Yanımda oturmasına rağmen. Ben misafir olarak kızın doğum gününe geliyorum ve benimle hiç konuşmadı. Diyeceksiniz ki sen konuşsaydın. Ben konuşmaya çalıştım bir iki kere ama hep kısa cevaplar verdi pek muhabbet etmedi benimle kendimi resmen ezik hissettim.
O esnada sevgilimi anlatmak bile istemiyorum... Bütün gün gözleri edanın üzerindeydi. Resmen beni unutmuştu. Eda bir espri yapıyordu kısık bir sesle mesela. Hiçkimse duymuyordu kendi sevgilisi bile ama benim sevgilim kahkaha atarak gülüp durdu. Sürekli kulağı gözü edadaydı. Bir ara edanın koluna dokundu kendisine çevirip birşey demek için. Aşşırı rahatsız oldum. Ama problemli kıskanç sevgili olmak istemedim hep tebessüm ettim gülücükler saçtım etrafa. Sonra kalktık oradan. Tam eve gidecektik bu sefer eda sevgilime dönüp "masa tenisi oynayalım mı vaktiniz var mı " dedi. Saat gecenin 2si olmuştu halbuki ve sevgilim geç saatlerde dışarıda olmayı pek sevmez. Dönüp bana "aşkım kalalım mı " demesini bekledim. Bana hiçbirşey sormadan tamam oynayalım dedi. O mekana gittik. Ben bilmediğim için oturdum onları izleyecektiml yani. Sonra edanın kendi sevgilisi bile dururken, o kadar insan, o kadar erkek dururken sevgilim "biz edayla eş olalım" dedi. Ve ikisi diğerlerine karşı oynamaya başladılar. Sanki ikisi sevgili gibiydi çok yakinlardi. Resmen ağlamak istedim. Sonra oynamaya ara verdiklerinde sevgilim yanıma geldi ve çok sinirli bir şekilde ona dönüp "sıkıldım ben geç oldu Gidelim" dedim. Gittik oradan. Eve gidince de kavga ettik o kız yüzünden. Sevgilim o kızdan hoşlanıyor gibi hissediyorum sizce haksız mıyım?
Daha sonra biz o kız yüzünden bir hafta konuşmadık ve sonradan öğrendiğim kadarıyla sevgilim o kıza bunları anlatmış kız da "bazı kızlar öyle yaa" demiş. Sonrasında ben barışma şartı olarak o kızla eskisi kadar yakın olmayacaksın dedim. Sonuç olarak o kızla hiç görüşmediğini söylüyor. Doğru olduğunu düşünüyorum en fazla denk gelince selam veriyodur ama olanları bir türlü unutamıyorum. Sanki sevgilim beni o kıza benzetmiş de hayatına almış içten içe hep öyle birini istemiş gibi geliyo bana. O kıza olan bakışı, her esprisine gülmesi falan.. Bir kere bana öyle hayran hayran bakmadı ya.. Geçen gün sevgilim birlikte ilk defa fotoğrafımızı attı ve herkes beğendi o kız beğenmedi. Fakat sevgilim tek resim atınca beğeniyor. Siz ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum ya? Başınıza geldi mi hiç böyle birşey...
Bence yol yakinken donun cok belli adam eda denen kizdan hoslaniyo

Konunun bazı yerleri senaryo gibi yazılmış , gerçekliği şüpheli . Lakin gerçekse hala düşünüyor musun cevabi? Bu adamla hala birliktesin ne denilebilir ki

Gel gelelim onaaa.... Sevgilim bir kızdan çok bahsediyordu bana ismi Eda. Kankalarından birinin yaklaşık 3 senelik sevgilisi. Sürekli edayla çok iyi anlaşırsınız eminim. Benim için hiçbir kız arkadaşımla anlaşıp anlaşmaman önemli değil ama edayla anlaşmanızı isterim. Bir keresinde "edayı çok seversin çünkü aynı senin gibi. Sıcakkanlı, neşeli, konuşkan" bile demişti. Yani eda dışında hiçbir kızın ismini duymuyordum ondan. Ama edayı da o kadar çok anlatıyordu ki. Benden bir erkek ismi duyunca bile kıskanan adam, eda isminde bir kızı bana benzetiyordu bu çok normal gelmemişti çünkü ben aşık olduğum sevgilime bir başkasını benzetemem şahsen.
Neyse, yine de kendi kendime hep telkinde bulundum. "Olgun davranmam gerek, henüz tanımıyorum bile, belki de ben abartıyorum yanlış anlıyorum. Şimdiden kıskanmam hiç hoş değil belki de çok cici bir kız. " diye düşünmeye çalışıyordum. Yani edayla tanışmayı bekliyordum onunla ilgili bir yargıya varmadan önce.
Aradan aylar geçti bir gün ben sevgilimin olduğu şehire gittim onu görmek için. 4 gün kalıp dönecektim. Sevgilim kahvaltı yaparken bana "bu akşam edanın doğum günü var. Normalde giderdim ama sen geldin, eğer istersen birlikte gidelim. Baş başa akşam vakit gecirelim dersen de gitmeyiz ama onlar benim doğum günümü hep kutladı ayıp olur sanki" dedi. Benim canıma minnet tabi. Hem arkadaşlarıyla en önemlisi edayla da tanışma fırsatı ayağıma gelmişti. " Olur tabi. Gidelim. Hem arkadaslarinla da tanışmış olurum" dedim. Onun arkadaşlarına karşı olması gerektiği gibi davranıp bir yandan da benim arkadaşlarımla tanışmak istemeyecek kadar kıskanç olmaması gerektiğini anlatacaktım. Neyse o akşam doğum gününün olduğu mekana gittik. Süpriz olacak tabi kızı bekliyoruz.
Diğer tüm arkadaşlarıyla tanışmıştım hepsi gayet tatlı insanlardı. Ve eda geldi. Tanıştık falan hoşgeldin dedi. Sonra Diğer arkadaşlarının yanına gitti ve bütün doğum günü boyunca benimle hiç ama hiç konuşmadı hep uzak durdu. Gerçekten o an kalabalık olduğumuz için normal olabilir bu durum diye düşündüm. Sevgilimde bu arada kulağıma eğilip "kesinlikle örnek alınması gereken bir cift" dedi.
Doğum günü sonrası başka bir yere geçip kahve falan içelim dediler. Bizde tamam dedik. Belki kahve içerken edayı daha iyi tanıyabilirdim hem. Bir kafeye gittik. Edanın yanına oturdum benim yanıma da sevgilim oturdu. Bir on kişi falandık. Yaklaşık 2 saat oturduk ve eda benimle hiç ama hiç konuşmadı. Yanımda oturmasına rağmen. Ben misafir olarak kızın doğum gününe geliyorum ve benimle hiç konuşmadı. Diyeceksiniz ki sen konuşsaydın. Ben konuşmaya çalıştım bir iki kere ama hep kısa cevaplar verdi pek muhabbet etmedi benimle kendimi resmen ezik hissettim.
O esnada sevgilimi anlatmak bile istemiyorum... Bütün gün gözleri edanın üzerindeydi. Resmen beni unutmuştu. Eda bir espri yapıyordu kısık bir sesle mesela. Hiçkimse duymuyordu kendi sevgilisi bile ama benim sevgilim kahkaha atarak gülüp durdu. Sürekli kulağı gözü edadaydı. Bir ara edanın koluna dokundu kendisine çevirip birşey demek için. Aşşırı rahatsız oldum. Ama problemli kıskanç sevgili olmak istemedim hep tebessüm ettim gülücükler saçtım etrafa. Sonra kalktık oradan. Tam eve gidecektik bu sefer eda sevgilime dönüp "masa tenisi oynayalım mı vaktiniz var mı " dedi. Saat gecenin 2si olmuştu halbuki ve sevgilim geç saatlerde dışarıda olmayı pek sevmez. Dönüp bana "aşkım kalalım mı " demesini bekledim. Bana hiçbirşey sormadan tamam oynayalım dedi. O mekana gittik. Ben bilmediğim için oturdum onları izleyecektiml yani. Sonra edanın kendi sevgilisi bile dururken, o kadar insan, o kadar erkek dururken sevgilim "biz edayla eş olalım" dedi. Ve ikisi diğerlerine karşı oynamaya başladılar. Sanki ikisi sevgili gibiydi çok yakinlardi. Resmen ağlamak istedim. Sonra oynamaya ara verdiklerinde sevgilim yanıma geldi ve çok sinirli bir şekilde ona dönüp "sıkıldım ben geç oldu Gidelim" dedim. Gittik oradan. Eve gidince de kavga ettik o kız yüzünden. Sevgilim o kızdan hoşlanıyor gibi hissediyorum sizce haksız mıyım?
Daha sonra biz o kız yüzünden bir hafta konuşmadık ve sonradan öğrendiğim kadarıyla sevgilim o kıza bunları anlatmış kız da "bazı kızlar öyle yaa" demiş. Sonrasında ben barışma şartı olarak o kızla eskisi kadar yakın olmayacaksın dedim. Sonuç olarak o kızla hiç görüşmediğini söylüyor. Doğru olduğunu düşünüyorum en fazla denk gelince selam veriyodur ama olanları bir türlü unutamıyorum. Sanki sevgilim beni o kıza benzetmiş de hayatına almış içten içe hep öyle birini istemiş gibi geliyo bana. O kıza olan bakışı, her esprisine gülmesi falan.. Bir kere bana öyle hayran hayran bakmadı ya.. Geçen gün sevgilim birlikte ilk defa fotoğrafımızı attı ve herkes beğendi o kız beğenmedi. Fakat sevgilim tek resim atınca beğeniyor. Siz ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum ya? Başınıza geldi mi hiç böyle birşey...
İlgisi bariz açık kızında ilgisi var gibi,bana göre sen gözünü açık tut diyecem ama güvenin sarsılmış bu insanla devam edebilecek misin yaptıkları çok saçma insanı çileden çıkartacak türden ben bogardim o adamı okurken sinirlendim kusura bskma

Aynı taktiği yap sende bir arkadaş bul ve ve onu catlat , kiskanirsa ne eda kalır aklında ne başka biri
Faakat hoşlanma var belli, hemen sevgilinin dikkatini kendi uzerine cek

Yine çocuk fotoğraf atmış, kız beğenmemiş:işsiz::işsiz: arkadaşım derdin mi yok, adamın likelarindan kız kardeş beni sevmiyor,arkadaş beni sevmiyor diye dertleniyorsun. Herkes seni sevecek diye bir şey yok,herkes resmi beğenecek diye de bir şey yok.
Konuya gelince; öncelikle insan kendi nasılsa herkesi öyle bilir. Senin sevgilin seni normal bir erkek arkadaştan bile kıskanan, olaylar çıkaran ,kız erkek arkadaşlığını inanmayan biriyse inan ki kendisi de gördüğü her kıza insandan önce 'karsi cins' olarak bakıyordur. Kendisi başka kızlara artniyetli yaklaştığı için senin yanındaki erkeklerin de sana artniyetli yaklaştığını sanıp kıskanıyordur . Çünkü herkesi kendi gibi sandığından...
Bugüne kadar çok kıskanan insanların sevgililerini aldattığına defalarca tanık oldum. Hem arkadaş çevremden hem kadınlar kulübünden.
Bence adam tekin değil.
Kadından da net bir şekilde hoşlanıyor. Ayrıca 21. Yüzyılda yaşıyoruz. Çarpık ilişkiler çağı. Arkadaşının sevgilisiyle sevgili olan, hatta evlenen insanlar var çevremizde ve bu ilk anın şokunu atlatinca yargılanmiyor bile.
Üniversite bittiği yaz, şehirde az insan varken bir çocukla flört etmeye başlamıştım. Çocuk benim 4 yıllık sınıf arkadasimdi ve muhabbetim bile yoktu normalde. Çünkü 3 sene boyunca sevgilisiyle ahtapot gibi gezerlerdi, bireysel yakalayıp da konuşmak imkansız. Ama sevgilisiyle bir muhabbetim vardı.
Sonuç olarak bir yazimız beraber geçti. Hiç de 'arkadasimin aşkısın' triplerine girmedim. Çünkü bana ne? Bitmiş gitmiş birşey.
Aynı şekilde sınıfta birinci sene Ali'yle sevgili olan,tüm etkinliklere Ali'yle katılan, Ali ile anılan kiz 3. Sınıfta ayrılıp yine sınıftan baska bir çocukla sevgili olmuştu, herkes Ali'yi unutup bu sefer onunla çift saymislardi. Bir Allah'ın kulu da 'ulan hep gözünün önünde başkasıyla sevgiliydi,ayıp değil mi?' diye bir cümle kurmadi (şimdi yazarken merak edip instagramdan baktım , iki çocukları olmus)
Yani senin adam senden, kız da sevgilisinden ayrılsa -zaten son sınıflarmis, gayet yeni iliskiye baslayabilriler. En fazla bir iki kötü yorum duyarlar.
Yani 'boyle olacak' demiyorum ,tabii ki.
Sadece 'yuh,arkadaşınin sevgilisiyle de olmaz asla' diyemiyorum. O kadar çok örnek var ki.

Ayrıca erkeğin senden hoşlandığını nasıl anlarsın tarzı siteler var. Mesela buradan yazan;
  • Size daha yakın olmak ister. Bunun için size doğru eğilir ve adeta üzerinize düşer👍
  • siz konuşurken pür dikkat sizi dinleyecek, yaptığınız anlamsız esprilere bile gülecektir👍
  • Sizi bir yere davet ediyorsa sizinle vakit geçirmek istiyor demektir. Siz hoşlanmadığınız birisiyle vakit geçirmek ister misiniz? Tabii ki hayır! Karşınızdaki erkekte hoşlandığı için sizinle bir şeyler yapmayı teklif ediyor ve hatta zaman zaman sizi bu konuda baskı altında bile tutuyor olabilir. 👍
  • Sizden hoşlanan bir erkek, herhangi bir konuda anlattığınız fakat sizin bile unuttuğunuz detayları unutmazlar. Sizden hoşlandığı ve hakkınızda bilgi sahibi olmak istediği için anlattıklarınızdan özellikle işine yarayabilecek ve sizi şaşırtabilecek olanları hafızalarında saklarlar.👍(doğumgününü hatırlıyor)
  • Yanlışlıkla eli kolunuza veya omzunuza çarpıyorsa bilin ki sizden hoşlanıyor. Dokunma arzusu bir şekilde dışa vuruyorsa bu ciddi bir ipucudur ancak bunu arkadaşınız olduğu için yanlışlıklaymış gibi göstermeye çalışır👍
  • Erkekler yalan söyleyebilirler, hareketlerini bir şekilde kontrol altında tutmaya çalışabilirler ancak her şeyi ele veren bir çift gözleri vardır. Günlük hayatımızda göz teması kurmak için normal bir şekilde karşımızdaki kişiye bakarız. Ancak bu durum hoşlanan bir erkekte bu süre daha uzun oluyor.
  • Erkekler hoşlandığı kadınla konuşurken ses tonu düşer, alçak sesle konuşur ve aranızdaki sohbeti size özel bir hale getirir (?)
  • süreklielini çenesine götürecek ve gözlerinizin içine bakarak gülümseyecektir. Size sürekli ilginç konulardan bahsedecek. Bu da sizinle ilgilendiğinin göstergesidir (?)
  • Ayaklarına dikkat edin eğer ayak uçları sizi gösteriyorsa bu size olan ilgisini gösterir (?)
buradan bakınca bile bir hoslanti var gibi duruyor

Diğer açtığın konuyu da dün okumuştum. Sence de insanların ordan burdan resminizi begenmesine çok takmıyor musun ?
Bence yaşının vermiş olduğu huysuzluklar var içinde. Bende hatırliyorum üniversite yıllarımı o zaman ki dusunduklerinle, mezun olduktan sonra gerçek hayatla tanıştıktan sonra böyle herşeyi problem etmiyosun. Diğer açtığın konuda da bu konuda da bence kendi kendine kuruntu ediyosun.
Emin ol diğer açtığın konuyu ayrıntılı okumasam bende kesinlikle sevgilinin o kızdan hoşlandığını düşünürdüm. Ama sen karakter olarak biraz pimpirikli davranıyorsun 😊

Şeytan ayrıntıda gizlidir. Eda sizden hoşlanmıyor olabilir, bu konudaki hisleriniz hakli olabilir gibi gözüküyor. Fakat bu sizin ilişkiniz açısından önemli olmamali. Ben de ondan hoşlanmıyorum, az görüşelim, bitti gitti. Partneriniz size karsi olan davranislarindan sorumlu. Edadan hoslansa sizden ayrılırdı sonuçta.

Back
X