Sevgilim içime azcık zevk suyu kaçtığını düşünüyor

Alynakvvv

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2021
6
2
22
İçime boşalma durumu olmadı kesinlikle ama zevk suyu kaçmış olabilir diyor soğuk su ile yıkadım her tarafımı ama regl olmamada bir 10 11 gün var bir ihtimal hamile kalma şansım var mı ertesi gün hapı alıp almama konusunda kararsız kaldım

Kot pantolanla ve külotla sürtünmeden sonra hamile kaldim mi diyenleri görüyoruz ya artık cevabımız hazır
Soğuk suyla yikan
ama pantolonu ve çamaşırı çıkartmadan bol soğuk suyla yikarsan gebelik olmaz

Tamam ablalarım benimle niye dalga geçiyorsunuz şimdi ama burda size sorarak öğreniyorum yani yapmayın üzdünüz beni kalkıpta sürtünme falan demedim yani niye böyle yapıyorsunuz yaa

Tamam ablalarım benimle niye dalga geçiyorsunuz şimdi ama burda size sorarak öğreniyorum yani yapmayın üzdünüz beni kalkıpta sürtünme falan demedim yani niye böyle yapıyorsunuz yaa
Bak işte bu yüzden dalga geçiyorlar....önce öğrenip sonra seviscektiniz, siz tersi yaptınız o yüzden dalga geçiliyor. Aleyna hanım gebe kalınca bir plan var mı?

İlk önce korunma yöntemlerini araştırın sonra sevisin

Fiskiyeyi tazyikli bi şekilde vajinana mı tuttun "duş başlığını çıkararak mı"?

Korunma yöntemi olarak ne kullanıyorsunuz? Zevk suyundan hamile kalma ihtimaliniz oluşabilir. Umarım oluşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…