Sivilceli Ciltler sevgilim hoş görsün beni :D ACİLL !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

pasasinin_hatunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
38
0
kızlarrr bir hafta sonra sözlümün yanına gidicem ama yüzümde acaip bi şekilde sivilce saldırısı başladı.normalde hiç bu kadar çıktığını bilmem..bir hafta içinde yüzümü bi nebze de olsa güzelleştiricek bir formul biliyo musunuz.çok acil yardım edin bana

ilaç tavsiyesi ne kadar doğru olur tartışılır fakat eritretin diye bir sivilce jeli var yatmadan sürülüyor işe yarayacağını düşünüyorum.eczanelerde 19 20 tl gibi bir fiyata satılıyor.

canım bendede vardı o sıvılce saldırısı boynum falan dolmustu yaklasık bir haftadır çay agacı yagı ve merhemını kullanıyorum su anda cok az bellı oluyor ve sıvılcem cıkmıyor.eger acele bısey ıstıyorsan anca pudrayla falan kapatacaksın 1 haftada hemen cozum bulamazsın.

derhal eczaneye gidilip imex adlı sivilce kremi alınıyor geçen sene kaşıma bol bol sarımsak sürdüm boşluklar dolup gürleşsin diye kaşlarım ama mikrop kaptırdım ve alnımın her yerini sardı o iltihaplar.. alnımda abartısız nohut büyüklüğünde iltihaplı sivilceden daha da kötüü olan bir mikrop türü dadandı.. o da bir tane değildi her yerini sarmıştı alnımın.. canımı okadar yakıyorduki ne yaptıysam çare olmadı.. arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım ama hiç umudum yoktu bu kremi ama 1 ayda ne izi kaldı ne acısı.. sürdüğün gün kurutmaya başlıyor iltihapları. hemen diyebilirsin benim 1 haftam var diye sivilcelerin küçük ve yeni çıkmaya başlıyorsa anında etkii eder.. hala kullanmaya devam ediyorum.. adet günümde çıkan sivilceler büyümeden kuruyor.. denemeni tavsiye ederim çok pahalı da değil..

canım sivilcelerin nasıldı, deri altında ele gelen kist gibimi yoksa dışardanmı?

canım sivilcelerin nasıldı, deri altında ele gelen kist gibimi yoksa dışardanmı?

canım dışarda olmayıp deri altında olanı da vardı dediğin gibi kist şeklindeydi (yani dıştan pembe bir yara gibi gözüküyor ama bir müddet sonra daha da büyüyüp iltihabını dışarı vuruyordu).. direk dışarı vuran iltihaptan olanı da vardı..

hayatım boyunca suratımda hiç bu tür şeyler çıkmamıştı.. mikrop kapmış cildim.. o acıyı unutamıyorum :18: benim bu tür sivilcem sarımsaktan dolayı çıkmıştı.. sakın siz var olan sivilcelerinize kurutucam diye sarımsak sürmeyin..

Sivilcelerin Üzerine (Yüzüne Değil) Diş Macunu veya Sabun Sür..
Sabah Kalktığında Hiç Bir Şey Kalmaz..
Çünkü Kurutuyor..

iki tatlı kaşığı maya ve iki tatlı kaşığı suyu karıştırıp krem haline getir yüzüne sür hem sivilceleri geçiriyor hemde cildi porselen gibi yapıyor... cildin normalde kuruysa çok bekletme ve yıkadıktan sonra nemlendirici sür. birde bunu banyo yapmadan önce sür çünkü felaket bir kokusu var

Kesinlikle bunu dene derim.
Harika bir sonuç alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…