Sevgilim hayatında başkası olabilir mi?

inanbilmiyorumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
12
-8
21
Öncelikle merhaba erkek arkadaşımla kavga dövüşlü 1 sene geçti beraberiz arkadaş çevresi olsun arkadaş çevrem olsun normal değildi onun çocukluk arkadaşı benim kuzenim. ikimizi ayırmaya çalıştı biz inatla devam ettik benim çalıştığım zamanlar bu kuzenimle parktaymış kızlarla ve duyduğuma göre kuzenimin sevgilisinin yanındaki kızdan hoşlanmış sok geçirdim duyduğumda konuşmuyorduk o zaman küstük bende çalıştığım yerden bi arkadaşın kahve içelim teklifini kabul ettim ne hoş karşıma çıkmaz sandım daha ilk seferde yakaladı beni kavga dövüş her neyse ben kardeşimin yanına geldim İstanbul’dan Tekirdağ’a bizim aramız açıldı beni her gün arayıp attığım adıma kadar soran adam ortadan kayboldu tiktokda bi hikayesini gördüm kavgamızın ilk gecesi o gün telefonda onu arayıp ne yapmaya çalıştığını sordum telefonda bana sebepsiz yere bağırdı arkadan sesler geldi erkek sesi büyük ihtimalle kuzenim dediğim insanlarla birlikteydi yanındaki or@spulara selam söyle dedim onların da sana selamı var yazdı her yerden engelledim kaç gündür ne arıyor ne soruyor aklına geldikçe yazıyor ben de kavga ediyorum amacın ne diye bana gelip diyor ki ben çok çabaladım artık böyle çok seviyordum ama bu davranışlarından dolayı çok uzaklaştım kendisiyle bizim ilişkimiz normal bir ilişki değildi bana vurması olsun küfür etmesi olsun aklım çok karıştı artıkne yapmam gerekiyor sizce🥲

Öncelikle merhaba erkek arkadaşımla kavga dövüşlü 1 sene geçti beraberiz arkadaş çevresi olsun arkadaş çevrem olsun normal değildi onun çocukluk arkadaşı benim kuzenim. ikimizi ayırmaya çalıştı biz inatla devam ettik benim çalıştığım zamanlar bu kuzenimle parktaymış kızlarla ve duyduğuma göre kuzenimin sevgilisinin yanındaki kızdan hoşlanmış sok geçirdim duyduğumda konuşmuyorduk o zaman küstük bende çalıştığım yerden bi arkadaşın kahve içelim teklifini kabul ettim ne hoş karşıma çıkmaz sandım daha ilk seferde yakaladı beni kavga dövüş her neyse ben kardeşimin yanına geldim İstanbul’dan Tekirdağ’a bizim aramız açıldı beni her gün arayıp attığım adıma kadar soran adam ortadan kayboldu tiktokda bi hikayesini gördüm kavgamızın ilk gecesi o gün telefonda onu arayıp ne yapmaya çalıştığını sordum telefonda bana sebepsiz yere bağırdı arkadan sesler geldi erkek sesi büyük ihtimalle kuzenim dediğim insanlarla birlikteydi yanındaki or@spulara selam söyle dedim onların da sana selamı var yazdı her yerden engelledim kaç gündür ne arıyor ne soruyor aklına geldikçe yazıyor ben de kavga ediyorum amacın ne diye bana gelip diyor ki ben çok çabaladım artık böyle çok seviyordum ama bu davranışlarından dolayı çok uzaklaştım kendisiyle

bizim ilişkimiz normal bir ilişki değildi bana vurması olsun küfür etmesi olsun aklım çok karıştı artıkne yapmam gerekiyor sizce🥲

Nan... soyle aşktan vazgecilir mi, ne kadarda aşik bi cift, gozlerim dolu dolu okudum sevdanizi.

normal bir ilişki değildi bana vurması olsun küfür etmesi olsun aklım çok karıştı artıkne yapmam gerekiyor sizce🥲

yanındaki or@spulara selam söyle dedim onların da sana selamı var

Normal olmayan bi şey olduğu belli zaten de... siz de çok normal sayılmazsınız.

40 yetimle bi magaraya tıkılmış gibi dayak yediginiz adamın peşinde koşuyorsunuz daha hala.

Kusura bakmayın ama aklınız başınızda değil. Vallahi belanızı arıyorsunuz.

Ayrica sizden başka kimse yoktur hayatında. Kim kendisini döven bi adamla birlikte olur ki?

Normal olmayan bi şey olduğu belli zaten de... siz de çok normal sayılmazsınız.

40 yetimle bi magaraya tıkılmış gibi dayak yediginiz adamın peşinde koşuyorsunuz daha hala.

Kusura bakmayın ama aklınız başınızda değil. Vallahi belanızı arıyorsunuz.

Ayrica sizden başka kimse yoktur hayatında. Kim kendisini döven bi adamla birlikte olur ki?
dışlardaki insanlara bana olduğu gibi değil ama bana gelince kaba dayı olası tutuyor aynı yerde oturuyoruz evime kadar biliyor hayatıma başkasını almaya kalksam siddet görürüm

21 yaşında kendinize reva gördüğünüz hayat bu mu, dayak yemeli falan?
Hayır aslında ilişkinin hemen bitsin kafasında olan benim. başta hersey çok iyiydi küfür kavga yoktu birden oldu eski erkek arkadaşlarımı yüzüme vurmayla başladı bitirmek istediğimi söyledim ama o sinirden diye takmadı bile beni 🥲

Öncelikle merhaba erkek arkadaşımla kavga dövüşlü 1 sene geçti beraberiz arkadaş çevresi olsun arkadaş çevrem olsun normal değildi onun çocukluk arkadaşı benim kuzenim. ikimizi ayırmaya çalıştı biz inatla devam ettik benim çalıştığım zamanlar bu kuzenimle parktaymış kızlarla ve duyduğuma göre kuzenimin sevgilisinin yanındaki kızdan hoşlanmış sok geçirdim duyduğumda konuşmuyorduk o zaman küstük bende çalıştığım yerden bi arkadaşın kahve içelim teklifini kabul ettim ne hoş karşıma çıkmaz sandım daha ilk seferde yakaladı beni kavga dövüş her neyse ben kardeşimin yanına geldim İstanbul’dan Tekirdağ’a bizim aramız açıldı beni her gün arayıp attığım adıma kadar soran adam ortadan kayboldu tiktokda bi hikayesini gördüm kavgamızın ilk gecesi o gün telefonda onu arayıp ne yapmaya çalıştığını sordum telefonda bana sebepsiz yere bağırdı arkadan sesler geldi erkek sesi büyük ihtimalle kuzenim dediğim insanlarla birlikteydi yanındaki or@spulara selam söyle dedim onların da sana selamı var yazdı her yerden engelledim kaç gündür ne arıyor ne soruyor aklına geldikçe yazıyor ben de kavga ediyorum amacın ne diye bana gelip diyor ki ben çok çabaladım artık böyle çok seviyordum ama bu davranışlarından dolayı çok uzaklaştım kendisiyle bizim ilişkimiz normal bir ilişki değildi bana vurması olsun küfür etmesi olsun aklım çok karıştı artıkne yapmam gerekiyor sizce🥲
Kız bacım dur sana senin anladığın dilden cevap veriyim S*ktr et 😁 madem küfür seviyorsun

Dayak yiyerek ölesin var galiba? Vurması derken daha ne olsun istersin. Küfür ediyor vuruyor, ilişkim bitti ne yapmaya çalışıyor diyorsun. E kurtulmuşsun da haberin yok gibi

Konu başlığı " Eski sevgilimden korkuyorum sokakta cinayete kurban gidebilirim" olmalı.Ama yok siz ölmeyi uyumak zannediyorsunuz.O kuzen sizin için cabalamış aslında ayrilsaniz hayatınız kurtulurdu,ama yok dimi ...siz çile ,dayak , küfür seviyorsunuz aksi olsa konu başlığı bu kadar saçma gerçekten uzak olmazdı ....

Konu başlığı " Eski sevgilimden korkuyorum sokakta cinayete kurban gidebilirim" olmalı.Ama yok siz ölmeyi uyumak zannediyorsunuz.O kuzen sizin için cabalamış aslında ayrilsaniz hayatınız kurtulurdu,ama yok dimi ...siz çile ,dayak , küfür seviyorsunuz aksi olsa konu başlığı bu kadar saçma gerçekten uzak olmazdı ....
İlk zamanlar böyle değildi sürekli buluştuğumuz için istemediler zamanla böyle şeyler oldu

X