merhaba önceden buraya yazıştım 21 yasındayım eski sevgılım 22 . havuza gıtmemı ve acık gıyınmemı ıstemiyordu.Başka sehri kazandı ,benden ayrı olmak istemediğini,bu duruma çare bulammız gerektiğini söyledi,bu arada ben başka sehirde yürümez kafasında olduğumu ,gerek olmadığını söyledim.ben dün havuza gitmiştim,buluşalım,konuşalım dedi, kardeşimi havuza getirdim ,havuzdayım dedım. telefonu kapadı. niye kapadığını sordum ,konusmak İstemıyorum dedi.sustu,kavga cıkarmak ıstemedi.
Ama ayrıyken kendi 2 hafta tatile gitmişti kendi giriyor,kendi yapıyor yani .bende yaptığının yanlış olduğuunu kendi yaptığı birşey için beni kısıtlyamayacagını söyledim.Eşit olduğumuzdan,sen gidiyorsan bende giderim falan dedim.Kavga bunun üzerine çıktı.Ben erkeğim benim g.t.me bakmıyorlar... bende sinirlendim sende milletin g.t.ne bakıyorsun demek o zaman vs .. derken sinirlendi ve...
Bana yalancı ,kurnaz ,namussuz (kufur) vb. hatanı kabul ediceğine birde kendini savunuyorsun,birde namaz kılıyorsun utan kendinden.. g.t.nü bacağını acıyosun,ben seni karı diye almam . vs gibi hakaret savurdu,seni mimar olduğum için değil attığın kazıklardan yaptığın k.hp.likten dolayı bırakıyorum dedı. bu arada uniyi yeni kazandı ,bu sene gidicek ,mimarmş !
,bende bittiyse düzgün sekilde söylersin saygısızlığı kes ,edirneyi kazandın ,kendine bir başka birini bul ,uğraşamıcam senle bay yazdım. 15 dakika sonra mesaj..
Buldum bile uzakda olcam senden,bir daha senin gibi biriyle işim olmaz.Gozunle senden daha iyisini daha guzelini daha nazigini daha masumunu daha zayifini daha fiziklisini daha uzununu daha safini daha temizini daha guzel kokulusunu gormek istiyosana bugun gece 10 da xxxx resturantnda olcam 11 kdr,CEVAPLAMADIM ,yazmaya devam ediyor..
dershanenin hatta b.duzunun b.cekmecenn en guzel kizi,kız mesaj atmış kanıt olarak tabi blof olabılır bılemıyorum kesmıs fılan,Artk bana mutluluklar dile yemin edermki olursa ck mutlu olcam vs yazdı ,bende engelledim.
mesajlar duruyor. Onu engelledim bana ulaşamıyor.Onu dava etmelimiyim ? yoksa hiç bulaş mıyım mı?
koplex yapıyor , mesela diyor kii be insanları çok etiklerim,zayıfım ama herkes benden etkilenir ,kendini kanıtlama çabasında sanırım,her anlamda ,görüntüsünü takıyo durumum ıyı uni okudum,o lise terkti,babasıyla aılesı cok baskıcı,ben universite okurken okumaman problem değil dedim,olmaz sizinkiler istemez dedi,okudu,bizim durumuz iyi onların kötü,,bırde gecmıste cok sey yasamıs,küçüklükten beri bana anlattı,evlenceğim kişisin diyerek . baya ağır şeyler.. bahsetmıstım bana mektupla yazdı,Psiokojı bozulmuştur sahsen ben okurken ruhum cekıldı.
bende sevıyordum ama hakaretten sonra soğudum,kız mız da umrumda değil yani.blof olma ıhtımalı yüksek ,bana adam gibi adam lazım ne para ne pul ,hakaret yiceğim kendi tabiriyle mimar değil ..