SEVGİLİM HAKARET ETTİ,HAKARET DAVASI AÇMALI MIYIM.

Dava edecek pek bir durum göremedim. Ona vereceğin en güzel ceza sana ulaşmasını tamamen engellemek. Sana hiçbir yoldan ulaşamasın. Sen de ona ulaşma bulaşma. Seviyeyi çok düşürmüş, seni de gözden çıkarmış. Havuza gitmene bile engel olmaya çalışan adam sana hayatı zindan eder. Boşver gitsin.

Sen sadece bayan bölümüne gt yüz oda erkek bölümüne gidip yüzsün. Bn yapcam sen yapamazsın derse bitir gtsin. Bu mu yani sorun. Hakarete gelince. Hayatmzda her hakarete dava açsaydık

Adam hacı takılıp karı kız götüren olacak belli..boyle karaktersizlere eyvallahın olmasın..aklın varsa sakın dönme onune bak..çok salakmış erkek bile değil baksana..ergenlik full.

Ne davası ya? Artı eşit olduğumuzdan o giderse ben de giderim kafası nedir? Sidik yarıştırır gibi..
O gitmezse ve sen gitmek istersen yine de gidebilirsin. Yıl olmuş 2015, havuza gitmeye bacak açmak diyen namaz kılıyorsun diye dinle devlet su işlerini birbirinden ayıramayan, daha okulun kapısından girmeden kendini mimar sanan bir hanzo için değmez. Bırak, önüne bak. Çok içinde kaldıysa cevabını ver geç. Allah kurtarmış işte seni..

Amaaaan :) bu anlattigin gibi birine sen kolundaki bacagindaki istenmeyen tuylerini bile kaldirma inan bana hic ugrasmaman daha da koyar ona :)

yazıyı okurken daral geldi yarım bıraktım boşver davayı kurtulduğuna şükret cnm egosu tavan yapmış sen birdren ilgi alakayı kes beni nasıl terkeder diye kudurur durur

yasadıkları seyler eskis evgilinizi artık psikoloojik rahatsızlıklara sürüklemiş maalesef
hiç bulaşmayın

Sanarsın Oxford'u kazandı.
Başlamadan daha mimar oldum havalarına girmiş, 4 yıl bitmeden neyin ne olacağı hiç belli olmaz.
Hem bu ülkede üniversite bitirmek hiçbir şey, hatta en kolay şey Daha hiçbir şey sona ermedi, kazanmak en basiti önemli olan ondan sonrası.

canım dava açarsan sinirinden pişmanlık duyamaz bırak senin susmandan sessizliğinden kulakları sağır olsun pişmanlıklarla sürünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…