- 22 Temmuz 2015
- 190
- 42
- 31
-
- Konu Sahibi caglasaban
bence de kuyrugunu kıstırıp gelcek beklediğimden değil ,hakaret etmem onun seviyesine düşmem ya cevap vermem yada derim bulduğun kıza git tarzı tek cumlelık bırsey yazarım o cevap bıle fazla ya neysebu ne pislik bir şeymiş böyle ya.defolsun gitsin bahsettiği kızlara.
içimden bir ses diyor ki bir süre sonra köpek gibi dolanacak peşinde. o zaman geldiğinde ağır hakaret edip tekmele.
bende yeniyim konuyu göremedım .sBi bnmde sorunuma bakarmisiniz. Bir konu actim orda derdimi yazdim. Bu cömez arkadasiniza öneride bulunursaniz sevinirim.
bende güldüm mimar lafınaYanlış anlamayın da istemsiz kahkaha attım size yazdığı mesajı görünce.
Ciddi ciddi kompleks yapmış bu çocuk.
Mimar kimliğini çaktırmadan öne çıkarmalar sizinle yenisini kıyaslamalar falan.
Hiiiiiiç bakmayın ardınıza,büyük geçmiş olsun böyle biriyle zaten yapamazdınız.
Allah kendi denginiz olan kibar,efendi birini nasip etsin.
Bu tip adamlardan uzak durun
daha ıyısını bulcagını bende sanmıyorum kendımı begendıgımden degıl onun en kotu halını gördum yanında oldum ,ama donmesın face whatsasap herseyı kapadım ..bana bulasmasın bu kafadayım.Bu seylerden cok anliyacagimi sanmiyorum. Ama bnce davadan cok bi sonuc gelecegini sanmiyorum. Malum ülkemizde tecavüzcüler bile saliniyor yada suclari hafif gösteriliyor. Ama o adamdan kurtulman bnce.iyi olmus yoksa bu gelecekte sorun cikarirdi sana. Adama bak ya bide mimarmiss !!! Bosver. O daha iyisini b*k bulur.
O zaten bulamayinca kesin seni rahatsiz.eder özürler felanda diler ama harbiden sürünsün yani bu ve bnn gibiler. Eminim sni cidden hak eden birini bulursun.daha ıyısını bulcagını bende sanmıyorum kendımı begendıgımden degıl onun en kotu halını gördum yanında oldum ,ama donmesın face whatsasap herseyı kapadım ..bana bulasmasın bu kafadayım.
ben bılıyorum cevabını replıklerı ezberledım buna benzer durum olmuştu( hakaret degıl ) gıyım konusunda dınen söyle böyle neymiş efendım ben böle gıyınırsem benle buluşmazmıs dua edıyormuş içinden arkamdan biri bakmasın diye yemin ediyor bu sırada ,hep aıle bahcelerınde bı yere gıdelım dıyodum olmaz orası duzgun gıyın olur neymıs ben yapmıyım dıye yapıyormuş,özurler dıle doner de ben kapadım face whatsap sıldım bana ulasamaz yaptıgının hıc bır acıklaması yok ,ne denir salak boş işte...Size ettiği hakaretlere bakacak olursak..madem ona göre öyle "kötü" biriymişsiniz neden sevgili olmuş sizinle??karaktersiz herif!!boşverin gitsin...hiç değmez bile..pisliği eşersen pislik kokar diye boşa dememişler!
ben de ona güldüm sankı koklamıs"Gozunle senden daha iyisini daha guzelini daha nazigini daha masumunu daha zayifini daha fiziklisini daha uzununu daha safini daha temizini daha guzel kokulusunu gormek istiyosana bugun gece 10 da xxxx resturantnda olcam 11 kdr,"
bu ne ya? daha güzel kokulusunu nedir
aynen ınsanın gercekten içinde Allah korkusu olcakHer şeye dini , namazı karıştıranlara illet oluyorum.
Namazdan , namustan söz edenin söylediği sözlere bak. Birde bunun üstüne çapkınlık mesajı veriyor :)