SEVGİLİM HAKARET ETTİ,HAKARET DAVASI AÇMALI MIYIM.

Dava etmene gerek yok canm bosver gitsin boyle bi insanla zaten sen hayatini geciremezsn ayrica mimarmis diplomayi almadan nasil mimar oluyo baya komik:) erkek arkadasn baya ergen kafasinda tatlm bosver bos birine benziyo

çok komik yaa, adam sanki bir brad pitt, bir johnny depp; onlar bile bu kadar havalara uçmamıştır, bence psikolojik destek görmesi lazım bu hastanın
sende hiiiç uğraşma, yoksay, bi daha ne ara ne sor, hiç haber alamasın ki senden kudursun durduğu yerde karaktersiz
bi daha da böyle kadını ezik gören, aşağı gören ama aslında alçaklık kompleksi tavan yapmış adamlara bulaşma, bak bu iyi ders olmuştur.

Dava etsen eline birşey geçmez ne yazık ki ülkemizde olan avukata vs verdiğin paraya olur.
Engellemen iyi olmuş bir daha da muhattap olma

koplex yapıyor bunu zaten benle kendini kıyaslıyor,mesela diyor kii be insanları çok etiklerim,zayıfım ama herkes benden etkilenirher anlamda ,görüntüsünü takıyor ben cok et benım durumum ıyı uni okudum,o lise terkti,babasıyla aılesı cok baskıcı,benim arabam var mesela,cok komplex yapıyor,bırde gecmıste cok sey yasamıs,hep böyle bende bunu yensın ıstıyordum ama hakaretten sonra soğudum,kız mız da umrumda değil yani.bana adam gbi adam lazım ne para ne pul ,hakaret yiceğim kendi tabiriyle mimar değil ..

Çok özgüvensiz..bu insana ancak acınır :) onları yazmasının sebebi aslında hicbirini yapamıcak olmasını bilmesi..bir nevi kendini ve sizi ikna etmeye çalışmış.

güzel kardeşim sakın ha sakın bu adama bulaşma
psikopatın biri olduğu belli
benden sana bir abla tavsiyesi

Boşver canım, seviyesize bulaştığına değmez. Ne onun geçmişte yaşadıklarından ne de komplekslerinden sen sorumlu değilsin. Sinirini, hırsını senden çıkarmaya hakkı yok.
Dediğim gibi, sen seviyeni koru. Asıl öyle çıldırsın dursun. Bir daha yazarsa, tamam haklısın, bitti benim içinde. Mükemmel kız arkadaşınla mutluluklar dilerim; tek ricam beni bir daha rahatsız etmemen de, çık.
Lakin bu senin peşinden çok koşacak gibi...

aynen ablacım bence de .. ama kossun falann istemiyorum,ben onu daha fazla ne görmek ne sesini duymak istiyorum ,mutlu olsun bana bulaşmasın.

O kizi ne arada bulmus onu anlamadim..kompleksli psikopatin teki yani..kendini senn yannda assagi gormus napicani sasirmiss.sana hakaret ederek egosumi tatmin ediyo kücücük beyniyle..hic bulasma bosver..allah kurtarmis tatlimm..

Bu ne ya,
Bildiğin ilkokul muhabbetleri.
Sırf sonunu nereye bağlayacağını merak ettiğim için okudum.
21 yaşındasınız konuşma şekliniz bile bariz çocukça.
Büyüyün anacım sevgili yapmadan önce büyüyün!

keşke baştan kendi denginde birini seçseydin ha üni okumuş erkek böyle yapmaz demiyorum ama en azından böyle eziklik kompleksleriyle uğraşmazdınız.

havuza ve denize gitmek senin en doğal hakkın.. ayrıca düzgün bir yere giderseniz kimse kimsenin g.tüne de bakmaz işte tipik erkek zihniyeti. bence elinde delilin varsa dava aç böylece aklı başına gelir başka bir kıza da laf etmeye çekinir böyle dengesiz ezik erkekler cezasızlıktan cesaret alıyor işte.

ona durumu açıklamaya çalışırken böyle oluyor,benımde psıkolojım bozuldu zaten sayesınde

Bi bnmde sorunuma bakarmisiniz. Bir konu actim orda derdimi yazdim. Bu cömez arkadasiniza öneride bulunursaniz sevinirim.

bu işlerle devlet dairesini oyalama mı derler ?lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.

bu ne pislik bir şeymiş böyle ya. defolsun gitsin bahsettiği kızlara.

içimden bir ses diyor ki bir süre sonra köpek gibi dolanacak peşinde. o zaman geldiğinde ağır hakaret edip tekmele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…