Arkadaşlar, konuştum. Dedim ki ben bu konuyu kafaya taktım. Öyle önceden oynadım reklam mesajı şu bu ile beni geçiştirme. İnanmamı istiyorsan kanıtla. Nasıl kanıtlayım dedi. Ben de aç telefonunu göster aç internet bankacılığını göster son hareketleri dedim. Bu kadar kolay dedim. Yanaşmadı. Yapmazsan kumarbazın tekisin ve sakladığın şeyler var demektir seni hiç düşünmeden hiç üzülmeden hayatımdan çıkarır ucuz kurtardım der yatar kalkar şükrederim dedim. Bana inanmıyorsan sen bilirsin dedi. Dedim iki yolun var. Ya açar koyarsın önüme hesap dökümlerini, kanıtlarsın. Ya da borçlarının kumar olduğunu düşünürüm dedim. Çıktım gittim evden. Giderken nereye dedi. Hava alcam dedim. Bi süre sonra döndüm baktım Eşyalarını topluyor. Yeni bi ev tutmuştu oraya taşıncaktı daha eşya falan yok diye bende kalıyodu.baktım Hazırlandı gidecek buz gibi eve. Bu kumarbazın tekiyim demek sanırım yok mu bi açıklaman dedim güle güle ozaman dedim çekti gitti. Ben de çıktım. 2 saat sonra beni aradı arabanın lastiği patlak gitme öyle bi yere diye. Ben de bu saatten sonra benim hayatım seni ilgilendirmez yoluna bak arama beni dedim. Kapattım arkadaşlar. Bariz kumar bağımlısı bu da. Kredi kartı gösteremediğine göre demek ki borçlar hep kumar. Ve bana söylediği meblağdan çok daha fazla borç diye düşünüyorum