Nasıl emin olacağım diye düşünecek bir şey yok ki ortada. Eski komando demişsiniz. Neden eski mesela? Neden ayrılmış meslekten?
Ailem için kredi çektim falan demiş, bence yalan.
İş yok, kredi çekiyor, neye güvenerek kredi çekmiş? ( hadi diyelim cidden ailesi için çekmiş)
Bahis sitesine ben hiç girmem mesela, çünkü ilgim yok. Bir insanın öylesine girebileceği bir site değil yani. Girdiyse aklı kaymıştır bence. Bir kez değil, birden fazla siteye girmiş yazmışsınız.
Bu adamdan olacağını sanmıyorum. Güven vermedi.
Siz çalışıyor musunuz? Mesleğiniz nedir?
Özür dilerim sert oldu yazım belki ama, bence sevgiliniz sizin maddi imkanlarınızdan faydalanmak amacıyla yanaşıyor gibi size.
*** pek adetim değildir ama isminiz çok tanıdık geldi eski konunuza baktım, doğru hatırlamışım. Alkol sorunu yaşayan biriymiş aynı zamanda sevgiliniz. Bence elle tutulur bir yanı yok. Ayrılmanız veya en azından biraz ağırdan almanız daha doğru olacaktır.