Sevgilim film hastasi

Oh valla ekmek elden su gölden bir efor sarf etmeden yapilan hazir filmi tüketme de bizim millete özgü bir sey galiba. Bir kitabi 10 kere okumaz ama bir filme 20 kere bakar. Kültürünüzü yiyim ya madem bu kadar kültür kazaniyorsunuz tiyatrp senaryolari yazmayöa baslayinda görelim. Tabi bu sabahtan aksam kadar film seyretmeye benzemez!!!

Bence o normal sen anormalsin birak iste otursun film izlesin baska seyler yapicagina taktigin seye bak

Sevgilisinin her türlü şeyine karışana şahit oldum ama “film izlemesine” karışanı ilk defa görüyorum. Adamın hobisi o, sevmeseniz bile saygı duymak zorundasınız. Bunaltırsınız böyle söyleyeyim.

Sabah aksam filme bakiyo bugün mesela ilgilenmedi benimle sizce de taktigim kadar yok mu???

Sabah aksam filme bakiyo bugün mesela ilgilenmedi benimle sizce de taktigim kadar yok mu???
Size ayıracağı vakitten çalıp, film izliyorsa sıkıntı tabi... Konuşun o zaman açıkça ama değişeceğini sanmıyorum, onun tutkusu o çünkü. Siz de kendi ilgi alanlarınıza yönelin

Biribirimizin hobilerine saygı duymalı ve önemsemeliyiz bence. Küçümseyip “onun yerine şunu yap” demek çok itici bir tavır.

Filmi beğenmemeniz gayet normal ama tepkiniz yanlış. Filmi sonuna kadar izleyip sevgilinizle neden beğenmediğinizi tartışsanız çok daha hoş olurdu.

Arkadaşımın eşi böyle. Belli günleri var adam eli kolu dolu gelir sehpayı donatır otururlar filme. Kiz pek sevmiyor ama eşiyle izliyor mutlu oluyorlar beraber

Eşim evlenmeden önce film tutkunuydu artık iş güç çocuk derken zor oluyor izlemek bende izlemeyi severim ama balık hafızalı olduğum için oyuncunun adı ne yönetmeni kim bu gün söyle yarın unuturum ama eşim seceresini bilir ilk evlendiğimiz zamanda hemen hemen her akşam çayımızı demler film seçerdik hamileykende başımıza gelecekleri biliyormuş gibi her fırsatta sinemaya gittik en son Doğumdan iki hafta önce gitmiştik sinemaya kızım doğdu sinema benim için hayal oldu üç yılı geçik sinemaya gitmiyorum kızımı kimseye emanet edemiyorum şehir dışındaki annemlere kalmaya gittiğimde eşim arada arkadaşlarıyla gitti sinemaya sinema benim burnumda tütüyor resmen artık akşamları çayı demleyip TRT çocuk izliyoruz fırsat varken sizde ayak uydurup tadını çıkartın sevgilinizle sevdiğiniz bir tür illa olur ben korku filmi delisiydim bu arada kitap okumayıda çok severim saran kitap olduğunda 300 sayfayı bir günde okumuşluğum var film seven kitapta sever hatta okuduğu kitabın filmini izlemekten ayrı bi zevk alır

Sevgilinizde kendimi gördüm ve kendiminde bi film hastası olduğunu şuan anladım. Piyasada izleemdiğim korku filmi yok. Çevremdeki herkesede zorla izletmeye çalışırım. Pskopatmym neyim. Ama film izlemek inanlmz keyif verici hele sevgiliyle. Bence bigun bi mısır ve battaniye altı bi keyif deneyin. Yanlış anlamayın normal kanepede oturarak tv karsisnda. Çok keyiflidir bence.

:))) günaydın.

Abartıyorsun!
Biz eşimle artık izleyecek film bulamıyoruz. Özellikle evliliğimizin ilk yılları o kadar çok film izledik ki. Bu bizim için ortak bir paylaşımdı. Şimdi ben ona katılamıyorum, o da yabancı dizi izler sürekli. Bu bana nedense hiç abartı gelmez. İçinden kitap okumak gelmiyorsa ne yapsın? Birbirinizin ilgi alanlarına saygı duymalısınız. Tahammulsuz gordum sizi.

çok abartıyorsunuz. ayrıca sürekli film bakmak-film izlemek demek yerine, sinema-dizi film seyretmek deseniz daha uygun olmaz mı?
ben de kendi çapımda severim sinemayı, tutkunu olduğum, her filmini seyrettiğim yönetmenler, hayranı olduğum ülke sinemaları vs... seçiciyimdir ve bir filmi izleyip bırakmam, hakkında okurum da. yapımcı, yönetmen, oyuncular, müzikler hepsiyle ilgilenirim.
ama eşim de çok sever sinemayı, seçicilik sıfır. o kadar komik filmler seçiyor ki, önüne gelen ilk online siteyi açıyor ve gördüğü bir filmi türkçe dublajlı olarak izliyor
ama ben ona ne karıştım, ne küçük gördüm, ne bana zaman ayırmıyor diye düşündüm. nasıl istiyorsa öyle yapsın. bazen onun, bazen benim seçtiğim filmleri izliyoruz. ben çoğu zaman uyuyakalıyorum onunla izlerken çünkü ben tek başıma izlemeyi seviyorum ama bunu ona hiç söylemedim.
dün akşam da salonda otururken açtı saçma sapan bir film izlemeye başladı, nedir ne değildir sormadım bile aldım kitabımı diğer odaya gittim ben de. kalkıp ona, ne film izliyorsun al şuradan bir kitap oku mu demeliydim
banane. herkesin kendi zevki kendi hayatı.

Oo Batman candır ya ben de on kereye yakın izlemişimdir. Film sever birisi olarak size tavsiyem ilerde ben bunu bu huyundan vazgeçiririm diye sakın düşünmeyin. Eğer siz bu hobiyi kabullenemeyecekseniz uzatmayın bence. Zira bu gayet hoş ve normal bir durum. Bana da film seyretmeyi sevmeyenler garip geliyor. Gerçi ben de onları değiştirmeye çalışmam erkek arkadaşınız da size film zevki aşılamaya çalışmasın bu saatten sonra bi zahmet

ben sizin gibi biriyle çıkamazdım da evlenemezdim de, o yüzden sevgilinin işi zor.. Conjuring'i veya Incidious'u her halde seri olarak 100 kere izlemişimdir.. özellikle korku-gerilim dalında izlemediğim film kalmadı, tekrar tekrar izliyoruz.. eşim bilim kurgu delisi, o tarzı sevmediğim halde yüz kere izlediğimiz filmler var.. sinema sevgisi çok farklı bir olay, sevmiyorsanız o kişi ile de yapamazsınız.. film hava güzelken de izlenir, kötüyken de izlenir.. o farklı bir sevgi yani..

keşke bir kaç yüz kere beğenebilseydim :)

Yani gayet güzel bir hobi, bir meşgale. Yani başka şeyler yapsaydı, buradan okuduklarımdan aklıma geleni söyleyeyim, PS oynasaydı, sürekli kahvede takılsaydı, her akşam arkadaşlarıyla içmeye gitseydi daha mı iyiydi. Film kültürünü geliştiriyor bence çok güzel bir şey. Gereksiz, ona faydası olmayan şeyler yapacağına film izlesin.

aynı mantıkla aynı kitabı 10 kere okuyan insanların da kitap yazması gerekmiyor mu? sizin kaç eseriniz var raflarda? insanlar sadece okuyucu veya izleyici olmayı tercih etmeli yerine göre.. ben korku filmlerine bayılıyorum diye Stephen King gibi kitap mı yazmalıyım, haddini bilmeli insan bana göre

Ayy eskiden ben de oyleydim. Moulin Rouge'u 20 kere izlemistim. ama bir noktadan sonra baydi, artik film-dizi begenemiyorum. Kolay kolay sarmiyor. Bir noktada bitti benim tutku yani belki sevgilininki de geçer

bu film izlemeyi çok sevme muhabbeti bende de var bazı zamanlar günümün yarsını film ve dizi izleyerek geçirebiliyorum o yüzden sevgilini anlayabiliyorum bunu gerçekten güzel bir hobi olarak görüyor ki etrafındaki insanlarla da durmadan izliyor bundan çok mutlu olduğunu gözlerin de görebilirsin hatta bırak mutlu olduğu ve sevdiği şeyleri yapsın ayrıca film ve dizi sahnelerinden altlarda geçen bi yazılardan sözlerden kelimelerden birçok şey öğreniyordur bunun nasıl güzel bi keşif olduğunu anlamaya çalış bence rahat bırak ve sende bir kendine meşgul olabileceğin mutlu ve keyifli hisedebileceğin hobiler din ve bu hobileri birlikte keyifli anılara çevirin.senin için kötü olan bir durumu pozitife geçirmelisin bir şekilde romantizme çevirebilrsin fim izlerken aynı zamanda yemek yiyerekde zaman geçirebilirsin vs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…