Sevgilim film hastasi

Sevgilim tam bir film tutkunu. Neredeyse tüm filmlere bakmis. Bos zamaninda genelde hep film izliyor ailesine bile izlettiriyor. Abisi ablasi bunlara hususi filme bakmak icin geliyor cocugun özel yeri var film izlemek icin.. bu da yetmiyor evli abisiyle bulusuyorlar disarida kahve ictikten sonra fln bir de sinemaya film izlemeye gidiyorlar.. dün bana beraber izleyelim dedi. Uzak mesafede oldugumuz icin aklina su gelmis: görüntülü konusmayi acicaz, diger yandan filme bakicaz ve telefondan birbirimizi görcez.. filme bakarken ki tepkilerimi merak ediyormus.. neyse kiramadim kabul ettim.. cok sevdigi bir batman kara sövalye filmine baktik.. ben öyle pek film izleyen birisi degilim senede iki üc sinemaya giderim o kadar. Dizi dahi izlemem arkadaslar anlatir mesela su dizi söyle vöyle diye ben fisss uzayli gibi hissediyorum.. dün de sevgilimle baktigimiz filmi hic sevmedim bunaldim resmen batmanmis vurdulu kirdili sahnelero vardi.. ya saka gibi bu cocuk bu filme 10 kere fln bakmis ve hala da pür dikkat izliyor. Ben cok sasirdim yaa.. ben asla bir baktigim filme bir daha bakmazdim.. bunalirdim.. offf öyle iste bir de filmi sevmedigim icin kapatalim mi dedim söyledim acikca.. kirildi beyfendi.. hep hayal ediyormus sevgilisiyle film izlemeyi.. bir de laf vuruyor neymis; o benim seyrettigim filmi sevmese bile beni sevdigi icin katlanirmis da bilmem ne.. resmen üzüldü kirildi trip atti.. cidden sizce ben normal bir insanla miyim? Kisa süreli küstükten sonra baristik, beni bi daha üzme tamam mi seni cok seviyorum diyor ya bazen kücük bi cocul gibi oluyoooor... ama 28 yasinda :)

Bundan önce ne bileyim cok konusurduk dünyadan yasamin anlamindan.. gerci öyle muhabbetlerimizde cok ama sürekli film izlemek yerine kitap okuyabilir, daha faydali seyler yapabilir.. film izlemesine bir sey diyince de bir film izlemem var ona da laf ettin demisti o yüzden sesimi de pek cikaramiorum ...

Bilmiyorum sizce normal mi bu durum ya da ben mi cok abartiyorum.. sonucta kendi zevki, hosuna gidiyor film seyretmek.. disarida gezmek yerine evinde usluca film seyrediyor aslinda :)) ama ne bileyim biraz tuhaf geliyor bana film tutkunu olmasi :/
Gözleride mi bozulmuyor ekrana bakmaktan

Ya tamam film izler çok izler bu kendi tercihi, hani çok yemek yer de yeme diyemezsin bu da onun gibi bu onun zevki.
Ama görüntülü arayıp film izlerkenki tepkilerini görmek istemesi biraz tuhaf. Ha oda şöyle tuhaf, yanyana olursunuz sarılıp izlersin film sarmasa bile kafanı omzuna koyarsın öylece bakarsın onun hatrına katlanırsın yani. Ama telefondan izlemek onunda tepkilerini izlemesi ne bileyim komik. Buluştuğunuzda izleseniz daha mantıklı. Ayrıyetten kimse batman sevmek zorunda değil kimse de bi filmi 10 kere 100 kere izlemeyi sevmeyebilir. Konuda yorum yapan üyelerin hobisine göre şekillenmeyeceksin herhalde. Başkaları sevebilir normal gelebilir ama sen sevmeyebilirsin sonuçta bu senin ilişkin.

ben sizin gibi biriyle çıkamazdım da evlenemezdim de, o yüzden sevgilinin işi zor.. Conjuring'i veya Incidious'u her halde seri olarak 100 kere izlemişimdir.. özellikle korku-gerilim dalında izlemediğim film kalmadı, tekrar tekrar izliyoruz.. eşim bilim kurgu delisi, o tarzı sevmediğim halde yüz kere izlediğimiz filmler var.. sinema sevgisi çok farklı bir olay, sevmiyorsanız o kişi ile de yapamazsınız.. film hava güzelken de izlenir, kötüyken de izlenir.. o farklı bir sevgi yani..
Tür bakımından zevklerimiz aynıymış. :)
Çabuk say deseler benim de aklıma ilk olarak bu ikisi gelirdi.

O burun kıvırdığınız film, tüm zamanların en iyi filmlerinden biridir. Vurdulu kırdılı olarak nitelemeniz ise abesle iştigal...

cCc Nolan Reyiz cCc

Adam risk almamak için imdb notu yüksek bir film seçmiş üstelik.
Ama ısrarla "film bakmak" demeniz de mi dikkatini çekmedi acaba? Çektiyse ve buna rağmen umutluysa ne iyimser adammış vallahi.
Bu tip konularda gelişmeye çalışmak yerine kültürel etkinliklerden zevk alanı küçümsemek, aktiviteyi de boş bulmak da bizim millete has.
Konudan bağımsız olarak bol genellemeli tespit: Doğallık adı altında cehaletin övülüp göklere çıkarıldığı başka millet var mıdır acaba?

:KK52::super::KK9:

Sevgilim tam bir film tutkunu. Neredeyse tüm filmlere bakmis. Bos zamaninda genelde hep film izliyor ailesine bile izlettiriyor. Abisi ablasi bunlara hususi filme bakmak icin geliyor cocugun özel yeri var film izlemek icin.. bu da yetmiyor evli abisiyle bulusuyorlar disarida kahve ictikten sonra fln bir de sinemaya film izlemeye gidiyorlar.. dün bana beraber izleyelim dedi. Uzak mesafede oldugumuz icin aklina su gelmis: görüntülü konusmayi acicaz, diger yandan filme bakicaz ve telefondan birbirimizi görcez.. filme bakarken ki tepkilerimi merak ediyormus.. neyse kiramadim kabul ettim.. cok sevdigi bir batman kara sövalye filmine baktik.. ben öyle pek film izleyen birisi degilim senede iki üc sinemaya giderim o kadar. Dizi dahi izlemem arkadaslar anlatir mesela su dizi söyle vöyle diye ben fisss uzayli gibi hissediyorum.. dün de sevgilimle baktigimiz filmi hic sevmedim bunaldim resmen batmanmis vurdulu kirdili sahnelero vardi.. ya saka gibi bu cocuk bu filme 10 kere fln bakmis ve hala da pür dikkat izliyor. Ben cok sasirdim yaa.. ben asla bir baktigim filme bir daha bakmazdim.. bunalirdim.. offf öyle iste bir de filmi sevmedigim icin kapatalim mi dedim söyledim acikca.. kirildi beyfendi.. hep hayal ediyormus sevgilisiyle film izlemeyi.. bir de laf vuruyor neymis; o benim seyrettigim filmi sevmese bile beni sevdigi icin katlanirmis da bilmem ne.. resmen üzüldü kirildi trip atti.. cidden sizce ben normal bir insanla miyim? Kisa süreli küstükten sonra baristik, beni bi daha üzme tamam mi seni cok seviyorum diyor ya bazen kücük bi cocul gibi oluyoooor... ama 28 yasinda :)

Bundan önce ne bileyim cok konusurduk dünyadan yasamin anlamindan.. gerci öyle muhabbetlerimizde cok ama sürekli film izlemek yerine kitap okuyabilir, daha faydali seyler yapabilir.. film izlemesine bir sey diyince de bir film izlemem var ona da laf ettin demisti o yüzden sesimi de pek cikaramiorum ...

Bilmiyorum sizce normal mi bu durum ya da ben mi cok abartiyorum.. sonucta kendi zevki, hosuna gidiyor film seyretmek.. disarida gezmek yerine evinde usluca film seyrediyor aslinda :)) ama ne bileyim biraz tuhaf geliyor bana film tutkunu olmasi :/
Canim. Ayni benim esim ev alirsak bi odayi fil odasi yapacam diyor. Tv de bayiliyor ama ben ayda bir iki saat izleme tv o derece sevmem. Guzle fil olursa sinemaya giderim oda ayda biri bulmaz zaten. Sende elinden geldikce izlemeye calis. Yada ayda iki kere sinema gunde 2 saat tv diye ayarla

Oh valla ekmek elden su gölden bir efor sarf etmeden yapilan hazir filmi tüketme de bizim millete özgü bir sey galiba. Bir kitabi 10 kere okumaz ama bir filme 20 kere bakar. Kültürünüzü yiyim ya madem bu kadar kültür kazaniyorsunuz tiyatrp senaryolari yazmayöa baslayinda görelim. Tabi bu sabahtan aksam kadar film seyretmeye benzemez!!!
:KK70::KK70::KK70:
Siz film izlerken bir efor sarfedecek organınızı kullanmıyor olabilirsiniz ama ben ve benim gibiler sayfalarca not çıkarabilir bir filmden.
Sizin o izlediğiniz 90 dakikalık film, emin olun 600 700 sayfadan oluşan bir senaryo demek.
O da sadece senaryo, diyalog metinlerine , sekans çizimlerine girmiyorum, bile.
Tabi ağaca bakar gibi izlerseniz ancak bu yorumu yapabilirdiniz.
Aylarca süren, en az 200 kişinin geceli gündüzlü çalıştığı bir sektörü tiyatro senaryosu yazmaya benzetmeniz de bu konudaki bilgi birikiminizi gözler önüne seriyor, ne diyeyim.
Daha az cehalet, daha çok bilgi lütfen.
İster okuyun, ister izleyin, ister dinleyin ya da deneyimleyin ama bilgi bilgi bilgi!

Filme bakmak değil izlemek...
Beni en çok rahatlatan şeydir cips güzel film pijamalarım
Ohhh dünyaya değişmem
Filmde kitap gibi sanat içerir
Tavsiye ederim

Biz de severiz, çocuklardan önce seri günleri yapardık, beğendiğimiz seri filmleri ard arda izlerdik, 8-10 saat aralıksız :) tey tey güzel zamanlardı:))

sanaldan birlikte film izleme olayını hiç yapmadık, bizim zamanımızda çok yazıyordu, kontür gidiyordu :KK70: o yüzden fikir bana baya müsrifçe geldi, ama romantik yine de, uzak ilişkilerde insanlar saçma şeyler yapıyorlar zaten :KK66:

Ama yine de her şeyin fazlası zarar ya, böyle yemeden içmeden kesilir şekilde bir hobi bağımlılığı fazla geldi bana da. Hani otursun kitap okusun olayı biraz fazla despotça ama kitap da okusun müzik de dinlesin, spor yapsın arada, ne bileyim güzel şey de sinema, hayatın tek anlamı da değil yahu.

Ama bu kadar sinemasever biri ile hiç sinemasevmez biri de nasıl olacak, uzun ilişki veya evlilik düşünülüyorsa benzer hobiler gerek ya, öbür türlü hep yanlız, pek doğru gelmiyor bana.

Back