Sevgilim film hastasi

Ne güzel bir zevki, tutkusu var. Sinefil olmak kolay değildir, kitap okumak kadar çok şey kattığını düşünüyorum. Aynı türleri sevmek zorunda değilsiniz tabiki ama ortak bir payda da ikinizin de zevk alacağı şeyler izleyebilirsiniz. :super:

siz sevgilinizi anlatırken acaba ben de mi anormalim diye düşündüm
ben de önceden bayağı bir film tutkunuydum(şimdi iş,güç,çocuktan sıra gelmiyor)
bir filmi 10-20 kere izlerdim ve bıkmazdım o değil oyuncularını,yönetmenlerine kadar araştırırdım
güzeldi ama ya:dondurma:

Sevgilim tam bir film tutkunu. Neredeyse tüm filmlere bakmis. Bos zamaninda genelde hep film izliyor ailesine bile izlettiriyor. Abisi ablasi bunlara hususi filme bakmak icin geliyor cocugun özel yeri var film izlemek icin.. bu da yetmiyor evli abisiyle bulusuyorlar disarida kahve ictikten sonra fln bir de sinemaya film izlemeye gidiyorlar.. dün bana beraber izleyelim dedi. Uzak mesafede oldugumuz icin aklina su gelmis: görüntülü konusmayi acicaz, diger yandan filme bakicaz ve telefondan birbirimizi görcez.. filme bakarken ki tepkilerimi merak ediyormus.. neyse kiramadim kabul ettim.. cok sevdigi bir batman kara sövalye filmine baktik.. ben öyle pek film izleyen birisi degilim senede iki üc sinemaya giderim o kadar. Dizi dahi izlemem arkadaslar anlatir mesela su dizi söyle vöyle diye ben fisss uzayli gibi hissediyorum.. dün de sevgilimle baktigimiz filmi hic sevmedim bunaldim resmen batmanmis vurdulu kirdili sahnelero vardi.. ya saka gibi bu cocuk bu filme 10 kere fln bakmis ve hala da pür dikkat izliyor. Ben cok sasirdim yaa.. ben asla bir baktigim filme bir daha bakmazdim.. bunalirdim.. offf öyle iste bir de filmi sevmedigim icin kapatalim mi dedim söyledim acikca.. kirildi beyfendi.. hep hayal ediyormus sevgilisiyle film izlemeyi.. bir de laf vuruyor neymis; o benim seyrettigim filmi sevmese bile beni sevdigi icin katlanirmis da bilmem ne.. resmen üzüldü kirildi trip atti.. cidden sizce ben normal bir insanla miyim? Kisa süreli küstükten sonra baristik, beni bi daha üzme tamam mi seni cok seviyorum diyor ya bazen kücük bi cocul gibi oluyoooor... ama 28 yasinda :)

Bundan önce ne bileyim cok konusurduk dünyadan yasamin anlamindan.. gerci öyle muhabbetlerimizde cok ama sürekli film izlemek yerine kitap okuyabilir, daha faydali seyler yapabilir.. film izlemesine bir sey diyince de bir film izlemem var ona da laf ettin demisti o yüzden sesimi de pek cikaramiorum ...

Bilmiyorum sizce normal mi bu durum ya da ben mi cok abartiyorum.. sonucta kendi zevki, hosuna gidiyor film seyretmek.. disarida gezmek yerine evinde usluca film seyrediyor aslinda :)) ama ne bileyim biraz tuhaf geliyor bana film tutkunu olmasi :/
Ben de eski Türk filmlerini izlemeyi severim her akşam izlerim de eğer çok acil bir işim yoksa :) tv de,bu sene yeni başlayan dizileri takip etmiyorum mesela sadece bir dizinin eski bölümlerine bakıyorum.

siz sevgilinizi anlatırken acaba ben de mi anormalim diye düşündüm
ben de önceden bayağı bir film tutkunuydum(şimdi iş,güç,çocuktan sıra gelmiyor)
bir filmi 10-20 kere izlerdim ve bıkmazdım o değil oyuncularını,yönetmenlerine kadar araştırırdım
güzeldi ama ya:dondurma:
Haha ayni benim sevgilimde öyle her seyi ezberlemis :)) yok ya ben abartmisim anormal fln degilsiniz tutkulusunuz :)))

Bana siz garip geldiniz. Erkek arkadaşınız hoşlandığı bir aktiviteyi sizinle paylaşmak istemiş. Siz Sıkılıp "ay kapatalım" moduna geçmişiniz. Aksini erkek yapsa " tiz kellesi vurula" derdik. Birbirimizin hoşlandığı şeylere saygı duymaliyiz. Beraber film izleyeceğiniz altı üstü iki saat yani. Ben kolay barışmaz bayağı lafını ederdim. Ayrıca Kara Şövalye izlenmez mi ya. Öyle boş bir süper kahraman filmi değildir eşimle beş altı kez izlemisizdir.

Bu onun hobisi sonuçta ona bir şey dememeliyiz bence ama ben sizin de haklı olduğunuz bir yan gördüm :)
Mesela sık sık film izlemek yerine,filmlerden konuşmak yerine kendi hayatlarınızdan,dertlerinizden,geleceğinizden de bahsedebilirsiniz.

universitedeyken haftada nerdeyse 3 gun sinemeya giderdim.izleyecek film kalmazdi bazen.evdede surekli gece 4 lere kadar izlerdim.simdi en son ne zaman sinemaya gittim hatirlamiyorum.2 yil olmustur kesin bebek olunca zor hersey.o yuzden birakin izlesin nolcak yani

Bana siz garip geldiniz. Erkek arkadaşınız hoşlandığı bir aktiviteyi sizinle paylaşmak istemiş. Siz Sıkılıp "ay kapatalım" moduna geçmişiniz. Aksini erkek yapsa " tiz kellesi vurula" derdik. Birbirimizin hoşlandığı şeylere saygı duymaliyiz. Beraber film izleyeceğiniz altı üstü iki saat yani. Ben kolay barışmaz bayağı lafını ederdim. Ayrıca Kara Şövalye izlenmez mi ya. Öyle boş bir süper kahraman filmi değildir eşimle beş altı kez izlemisizdir.

Hassas bir kisiligim vurdulu kirdili seylere gelemiyorum ben napiyim ya sürekli öylesi sahneler ciktikca gözümü kapadim bi sahne vardi ya yarasini dikiyorlardi icim ciz etti :(

Hassas bir kisiligim vurdulu kirdili seylere gelemiyorum ben napiyim ya sürekli öylesi sahneler ciktikca gözümü kapadim bi sahne vardi ya yarasini dikiyorlardi icim ciz etti :KK43:
Canım korku filmi değil ya:KK48: yaralanma dikiş falan beni de hoş eder ama o an gözünü kapatirsin tamam. Kırk yılın başı istemiş belli ki seviyor. Daha ince olabilirdiniz. Bir dahakine filmi siz seçin mesela beraber seyredin. İkinizin de gönlü olsun. Kaç konu var bakın erkekler olbir şey paylaşmıyor zaman gecirmiyor diye ne şikayetler var siz sanslisiniz sizinle zevkini paylaşmış. Hoş bir şey.

Bence gayet normal bir durum.sizin tuhaf bulmanız bana garip geldi.belliki hobisi bu.bunun yerine kitap oku falan deseniz bende olsam tepki verirdim.uzak mesafe ilişkisinde birlikte film zaten o şekilde izleniyor.sanırım bu konuda pek deneyiminiz yok.beğenmesenizde idare edebilirdiniz bence.bir dahaki sefere derdiniz bu tür filmleri sevmiyorum diye.

Canım korku filmi değil ya:KK48: yaralanma dikiş falan beni de hoş eder ama o an gözünü kapatirsin tamam. Kırk yılın başı istemiş belli ki seviyor. Daha ince olabilirdiniz. Bir dahakine filmi siz seçin mesela beraber seyredin. İkinizin de gönlü olsun. Kaç konu var bakın erkekler olbir şey paylaşmıyor zaman gecirmiyor diye ne şikayetler var siz sanslisiniz sizinle zevkini paylaşmış. Hoş bir şey.
Evet haklisiniz.. alisik olmadigim icin böyle davrandim bir dahakine dikkat edicem :) tesekkürler :)

Sevgilim tam bir film tutkunu. Neredeyse tüm filmlere bakmis. Bos zamaninda genelde hep film izliyor ailesine bile izlettiriyor. Abisi ablasi bunlara hususi filme bakmak icin geliyor cocugun özel yeri var film izlemek icin.. bu da yetmiyor evli abisiyle bulusuyorlar disarida kahve ictikten sonra fln bir de sinemaya film izlemeye gidiyorlar.. dün bana beraber izleyelim dedi. Uzak mesafede oldugumuz icin aklina su gelmis: görüntülü konusmayi acicaz, diger yandan filme bakicaz ve telefondan birbirimizi görcez.. filme bakarken ki tepkilerimi merak ediyormus.. neyse kiramadim kabul ettim.. cok sevdigi bir batman kara sövalye filmine baktik.. ben öyle pek film izleyen birisi degilim senede iki üc sinemaya giderim o kadar. Dizi dahi izlemem arkadaslar anlatir mesela su dizi söyle vöyle diye ben fisss uzayli gibi hissediyorum.. dün de sevgilimle baktigimiz filmi hic sevmedim bunaldim resmen batmanmis vurdulu kirdili sahnelero vardi.. ya saka gibi bu cocuk bu filme 10 kere fln bakmis ve hala da pür dikkat izliyor. Ben cok sasirdim yaa.. ben asla bir baktigim filme bir daha bakmazdim.. bunalirdim.. offf öyle iste bir de filmi sevmedigim icin kapatalim mi dedim söyledim acikca.. kirildi beyfendi.. hep hayal ediyormus sevgilisiyle film izlemeyi.. bir de laf vuruyor neymis; o benim seyrettigim filmi sevmese bile beni sevdigi icin katlanirmis da bilmem ne.. resmen üzüldü kirildi trip atti.. cidden sizce ben normal bir insanla miyim? Kisa süreli küstükten sonra baristik, beni bi daha üzme tamam mi seni cok seviyorum diyor ya bazen kücük bi cocul gibi oluyoooor... ama 28 yasinda :)

Bundan önce ne bileyim cok konusurduk dünyadan yasamin anlamindan.. gerci öyle muhabbetlerimizde cok ama sürekli film izlemek yerine kitap okuyabilir, daha faydali seyler yapabilir.. film izlemesine bir sey diyince de bir film izlemem var ona da laf ettin demisti o yüzden sesimi de pek cikaramiorum ...

Bilmiyorum sizce normal mi bu durum ya da ben mi cok abartiyorum.. sonucta kendi zevki, hosuna gidiyor film seyretmek.. disarida gezmek yerine evinde usluca film seyrediyor aslinda :)) ama ne bileyim biraz tuhaf geliyor bana film tutkunu olmasi :/
Yaa bir sra bende öyle yağtımbir. Aamir Khanın filmleri beşer onar kere izleyip millete de zorla seyrettirdim. Benden nefret ettiler :oops:

Ne guzel iste sende alisirsin kotu bisey degilki.
Bende bi izledigim filmi tekrar tekrar izlemistirim hep ayni heyecanla.

Esimlede film zevkimiz hic uymaz. Onun sevdigi filmi ben izlemem benim izlediklerime hayatta gozunun kenariyla bile bakmaz normalde. Ama olduki evde actim oda susar bakar zaten uyuya kalir.

Mesela testere serisini herkes bilir. Ben cok severim oyle filmleri ama kendisi korkmaz ama tiksinir midem bulaniyo oyle et parcasi fln gorunce diyo. Bu gibi filmlerde israr etmiyorum bile acar kendim izlerim.

3 idiots diye bir filme bakmistim cok anlamliydi mesela o tür derin mana iceren filmleri cok seviyorum.. :)
hint filmlerinin çoğu öyle o zaman o tür izle 3 idiotsu ayda bir kere izlerim 7 yıldır bir ay unutsam diğer ay izlerim inanabiliyor musun? Ve ben iki yıl sonra virüs un dans ettiği sahnede aslında virüsun aamir khan olduğunu fark ettim onu fark edince ne kadar mutlu oldum bir bilsen altın bulmuş gibi ahh Bollywood tutkusu aamir i ayrı shahrukh u ayrı salman ı, hirithik i ayrı say say bitmez hepsi ayrı bir sevda devam edebilirsin.

Yaa bir sra bende öyle yağtımbir. Aamir Khanın filmleri beşer onar kere izleyip millete de zorla seyrettirdim. Benden nefret ettiler :oops:
Ben de bir ara deli gibi anime sonra da Kore dizileri izliyordum tavsiye de ediyordum falan. Öyle ki bakacak dizi kalmayınca bırakmıştım. Ergen de değilim üstelik :eek::eek:

Bence garip olan sizsiniz. Aynı filmi 10 kere izlemişliğim vardır. Vaktim olsa da keşke her gün en az bir film izleyebilsem. Bekarken izliyordum da.. Şimdi eşimle vakit buldukça izliyoruz, sinemaya da gidiyoruz. Zaten bir çok dizim var, eşim işten gelene dek onlara bakıyorum. Öyle bir bahsetmişsiniz ki vebalı gibi :)

Ayy keşke sevgiliniz film önerisi yapsa bana en ihtiyacım olan şey zira onun izlemediği bişey kalmamıştır

Herkes ne kadar çok film izlemeyi seviyomuş :)

Bende izlerim tabi ama çok nadir aynı siz gibi
Bence haklı olan sensin.ne biliyim yanyana olsaniz ve beraber izleseniz neyse görüntülü konusmayla film izlemek bana da skıcı ve saçma gelirdi

Ayrica tamam onun hobisi ama senin hoşuna gitmiyosa arkadasini kirmamak için izlemek zorunda degilsin.futbol oynamak hobisi olsaydi sende gidip futbol mu oynuyacaktin :)

Film izlemek yerine her zaman açık hava da dolaşmayı tercih ederim.tabi ki izlenir tv film dizi ama bu kadarida fazla

Back