- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
- 103
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
-
Ay ben okurken bunaldim 5 kere izlemek nedir ya ayni filmi Allah yardimciniz olsunBenim eşim de böyle film hastasıydi romantik film dışında her filmi çıktığı an izlerdi hatta bı çok kişi film izlemek istediğinde önce eşimi arardi çünkü ilk izler yeni çıktığında hemen CD sini alırdı
Resmen mahallenin film clubiydi
Hatta DVD mizi 4 film aralıksız izlediği için bozdu şükürler olsun daha DVD de almadık filmde hala da izliyor
İzlediği filmleri ben bile onunla en az 5 kere izlemisimdir
İzlemek istiyor muyum hayır her defasında şu saçma şeylerden bıkmadin mi gerçek hayata dön der dururum ama izliyor vazgeçmiyor
Eskisi kadar izlemeye devam etseydi tartışmalarımiz sürerdi DVD nin bozulması ve LED TV mizin kırılmasıyla
Şaban filmlerine terfi etti mecburen
Zamanla bırakan da oluyor deli divane izlemeye devam eden de
Ana nedense maç izlemesindense film daha masum geliyor :))
Bende film izlemeyi çok severim abartmıyorum esaretin bedelini 10 defa izlemişimdir:))
Seviyorsan seviyorsundur yapacak birşey yok
Ya kultur multur demisler katiliyorum arkadaslara ana herseyin cogu zarar bana goreAsiri hemde :))) adam benle ilgilenmiyo film izliyo :)
Şu ipman serisini buldu mu kaçırmaz gına geldi artık ama adam seviyor napim :)))Ay ben okurken bunaldim 5 kere izlemek nedir ya ayni filmi Allah yardimciniz olsun
İllaki bazı seriler zilyon kere yayınlanıyor normal TV de eğer ben Zap yapıyorsan o görmeden hemen atlıyorum kanalı vardiyalı çalışan biri içerden uyurken TV de yabancı film sesi duysun bağırıyor o filmin ismi ne diyeAy ben okurken bunaldim 5 kere izlemek nedir ya ayni filmi Allah yardimciniz olsun
İzlemeye n taraf için dert oluyor bizim iliskimozde öyleydi yani ben çok nadir izlerim anlamam lazım filmi gerçekten anlamıyorum bazılarını saçma geliyorBen yüzüklerin efendisinin üç filmini de en az 15 er defa izlemişimdir. Üniversitedeyken eşimle sabahtan akşama kadar film izlerdik odadan çıkmazdık.
Şimdi de vakit buldukça izleriz mutlaka sinemaya gideriz.
Bu konuda bi dert göremedim ben.
Sevgilim tam bir film tutkunu. Neredeyse tüm filmlere bakmis. Bos zamaninda genelde hep film izliyor ailesine bile izlettiriyor. Abisi ablasi bunlara hususi filme bakmak icin geliyor cocugun özel yeri var film izlemek icin.. bu da yetmiyor evli abisiyle bulusuyorlar disarida kahve ictikten sonra fln bir de sinemaya film izlemeye gidiyorlar.. dün bana beraber izleyelim dedi. Uzak mesafede oldugumuz icin aklina su gelmis: görüntülü konusmayi acicaz, diger yandan filme bakicaz ve telefondan birbirimizi görcez.. filme bakarken ki tepkilerimi merak ediyormus.. neyse kiramadim kabul ettim.. cok sevdigi bir batman kara sövalye filmine baktik.. ben öyle pek film izleyen birisi degilim senede iki üc sinemaya giderim o kadar. Dizi dahi izlemem arkadaslar anlatir mesela su dizi söyle vöyle diye ben fisss uzayli gibi hissediyorum.. dün de sevgilimle baktigimiz filmi hic sevmedim bunaldim resmen batmanmis vurdulu kirdili sahnelero vardi.. ya saka gibi bu cocuk bu filme 10 kere fln bakmis ve hala da pür dikkat izliyor. Ben cok sasirdim yaa.. ben asla bir baktigim filme bir daha bakmazdim.. bunalirdim.. offf öyle iste bir de filmi sevmedigim icin kapatalim mi dedim söyledim acikca.. kirildi beyfendi.. hep hayal ediyormus sevgilisiyle film izlemeyi.. bir de laf vuruyor neymis; o benim seyrettigim filmi sevmese bile beni sevdigi icin katlanirmis da bilmem ne.. resmen üzüldü kirildi trip atti.. cidden sizce ben normal bir insanla miyim? Kisa süreli küstükten sonra baristik, beni bi daha üzme tamam mi seni cok seviyorum diyor ya bazen kücük bi cocul gibi oluyoooor... ama 28 yasinda :)
Bundan önce ne bileyim cok konusurduk dünyadan yasamin anlamindan.. gerci öyle muhabbetlerimizde cok ama sürekli film izlemek yerine kitap okuyabilir, daha faydali seyler yapabilir.. film izlemesine bir sey diyince de bir film izlemem var ona da laf ettin demisti o yüzden sesimi de pek cikaramiorum ...
Bilmiyorum sizce normal mi bu durum ya da ben mi cok abartiyorum.. sonucta kendi zevki, hosuna gidiyor film seyretmek.. disarida gezmek yerine evinde usluca film seyrediyor aslinda :)) ama ne bileyim biraz tuhaf geliyor bana film tutkunu olmasi :/
Film bakılmaz izlenir. Ayrıca zevkleriniz farklı olabilir önemli olan ortak bir payda bulabilmek. O da yoksa zaten yürümez.Sevgilim tam bir film tutkunu. Neredeyse tüm filmlere bakmis. Bos zamaninda genelde hep film izliyor ailesine bile izlettiriyor. Abisi ablasi bunlara hususi filme bakmak icin geliyor cocugun özel yeri var film izlemek icin.. bu da yetmiyor evli abisiyle bulusuyorlar disarida kahve ictikten sonra fln bir de sinemaya film izlemeye gidiyorlar.. dün bana beraber izleyelim dedi. Uzak mesafede oldugumuz icin aklina su gelmis: görüntülü konusmayi acicaz, diger yandan filme bakicaz ve telefondan birbirimizi görcez.. filme bakarken ki tepkilerimi merak ediyormus.. neyse kiramadim kabul ettim.. cok sevdigi bir batman kara sövalye filmine baktik.. ben öyle pek film izleyen birisi degilim senede iki üc sinemaya giderim o kadar. Dizi dahi izlemem arkadaslar anlatir mesela su dizi söyle vöyle diye ben fisss uzayli gibi hissediyorum.. dün de sevgilimle baktigimiz filmi hic sevmedim bunaldim resmen batmanmis vurdulu kirdili sahnelero vardi.. ya saka gibi bu cocuk bu filme 10 kere fln bakmis ve hala da pür dikkat izliyor. Ben cok sasirdim yaa.. ben asla bir baktigim filme bir daha bakmazdim.. bunalirdim.. offf öyle iste bir de filmi sevmedigim icin kapatalim mi dedim söyledim acikca.. kirildi beyfendi.. hep hayal ediyormus sevgilisiyle film izlemeyi.. bir de laf vuruyor neymis; o benim seyrettigim filmi sevmese bile beni sevdigi icin katlanirmis da bilmem ne.. resmen üzüldü kirildi trip atti.. cidden sizce ben normal bir insanla miyim? Kisa süreli küstükten sonra baristik, beni bi daha üzme tamam mi seni cok seviyorum diyor ya bazen kücük bi cocul gibi oluyoooor... ama 28 yasinda :)
Bundan önce ne bileyim cok konusurduk dünyadan yasamin anlamindan.. gerci öyle muhabbetlerimizde cok ama sürekli film izlemek yerine kitap okuyabilir, daha faydali seyler yapabilir.. film izlemesine bir sey diyince de bir film izlemem var ona da laf ettin demisti o yüzden sesimi de pek cikaramiorum ...
Bilmiyorum sizce normal mi bu durum ya da ben mi cok abartiyorum.. sonucta kendi zevki, hosuna gidiyor film seyretmek.. disarida gezmek yerine evinde usluca film seyrediyor aslinda :)) ama ne bileyim biraz tuhaf geliyor bana film tutkunu olmasi :/
Eşim benim izlemedigim ama kendisinin önceden izlediği filmleri açar bazen. Hiç de çaktırmadan izler sürpriz sonu da söyler. Aynısını ben yapamam mesela pis pis gülerimBu arada biz de skype acikken cok film izledik esimle sevgiliyken.
Uzak mesafede yan yana izleyemiyorsaniz ve sevdiginiz bir aktiviteyse neden garipseniyor anlamadim. Film izlerken verilen tepkiler falan cok hosuma gider benim. Asla birimizin izledigi filmi beraberken izlemeyiz cunku ilk izledigimizde verdigimiz tepkileri veremeyiz.
Filmsever olmayan biri bunu anlamayacaktir.
Beraber basladigimiz bir dizinin birbirimizden habersiz bir bolumu izlense ihanete ugramis gibi hisseder ve kuserizhatta yeni bir diziye habersiz basladiysak bu da bir trip sebebidir "oooo yeni diziye baslanmis hem de bensiz" gibi hele ki cok istedigimiz bir film gelmisse ve birimiz onu baskasiyla veya tek izlemisse bayagi sorun olur.
Film ve dizi izlemeyi sevmek boyle bir sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?