Sevgilim film hastasi

Ay ben okurken bunaldim 5 kere izlemek nedir ya ayni filmi Allah yardimciniz olsun

Ben de iyi bir filmseverim.
Yönetmenden tutun da oyuncu seçimine kadar incelerim.
Mesela yönetmen olarak Christopher Nolan,Martin Scorsese filmleri vazgecilmezlerimdir.
Oyuncu olarak Denzel Washington,Hugh Jackman,Christian Bale gibi isimler vazgecilmezimdir.
Esaretin Bedeli,Prestij,V for Vendetta gibi filmleri en az 15-20 kez izlemisimdir.
Daha anlatsam makale çıkar bu konudan
Sözün özü sevgilinize ve hobilerine saygı duyun.

benim esim de bekarken cok izlermis ama sadece 1 kez sinemaya gittik. ben de sadece sinemada film izlemeyi severim. ama evlendik boyle bir takintisi olmadi severse izler tvde. yoksa sinemaya gideriz ama bir baza dolusu cd cantasinda sayisiz film var. son 8 yildir kayipta sanirim sizi ihmal etmiyoraa yasasin istedigi gibi. film de kitap gibi ufkunu acar insanin gayet guzel degerlendiriyor bence zamanini

Ay ben okurken bunaldim 5 kere izlemek nedir ya ayni filmi Allah yardimciniz olsun
İllaki bazı seriler zilyon kere yayınlanıyor normal TV de eğer ben Zap yapıyorsan o görmeden hemen atlıyorum kanalı vardiyalı çalışan biri içerden uyurken TV de yabancı film sesi duysun bağırıyor o filmin ismi ne diye

Sevdiği serileri kesinlikle izler denk geldiğinde

Yani 5 dedigime bakma çoğu zaman bunalıp uyumaya gitmisimdir

Uzun zamandır denk gelmiyor film izleyemiyor YouT.... A düşenlere bakıyor artık

Bu arada biz de skype acikken cok film izledik esimle sevgiliyken.
Uzak mesafede yan yana izleyemiyorsaniz ve sevdiginiz bir aktiviteyse neden garipseniyor anlamadim. Film izlerken verilen tepkiler falan cok hosuma gider benim. Asla birimizin izledigi filmi beraberken izlemeyiz cunku ilk izledigimizde verdigimiz tepkileri veremeyiz.
Filmsever olmayan biri bunu anlamayacaktir.
Beraber basladigimiz bir dizinin birbirimizden habersiz bir bolumu izlense ihanete ugramis gibi hisseder ve kuseriz hatta yeni bir diziye habersiz basladiysak bu da bir trip sebebidir "oooo yeni diziye baslanmis hem de bensiz" gibi hele ki cok istedigimiz bir film gelmisse ve birimiz onu baskasiyla veya tek izlemisse bayagi sorun olur.
Film ve dizi izlemeyi sevmek boyle bir sey.

İzlemeye n taraf için dert oluyor bizim iliskimozde öyleydi yani ben çok nadir izlerim anlamam lazım filmi gerçekten anlamıyorum bazılarını saçma geliyor

Çoğu zaman uykuyu tercih ederim

Karışıklık li li seviyorsa insan izlemeyi sorun olmuyor :)

Aynı benim esimde film tutkunu bütün yabancı filmleri izleyip ezberlemiştir koleksiyonu var birde anime izler bunu başlarda garipsemistim ama alistim

Ben de ayniyim. Yüzüklerin efendisi, Hobbit gibi serileri kaç kere izledim bilmiyorum. Annem evlenmeden önce hep söylenirdi kocanla çok kavga edersin diye:)) Allaha şükür eşim de seviyor. Bu bir tutku, engelleminize hic gerek yok, adam disarlarda gezmiyor ki. Eşlik edebildiğiniz zaman edersiniz, sevmezseniz kitap okuyun başka bir aktivite yapın bence. Kocam izletmese soylense çok itici gelirdi sanırım..

Ben yazayım mı?
Rumuzumdan da anlaşılacağı üzere sevgiliniz gibiydim bir zamanlar.
Şuan duşa girmeye bile vakit olmadığından izleyemiyorum.
Mesleğimi de bu doğrultuda seçtim zaten.
Radyo sinema ve tv mezunuyum, yani iletişim bilimciyim.
Film ve kitap örneğini vermişsiniz ama bambaşka dünyalardır.
Biri hayal gücünü geliştirir diğeri ise zaman mekan kavramını alır, başka bir karaktere bürünmenizi sağlar.
Bir filmi değil 10, 30 kere de izlerim.
Siz olay açısından bakarsınız, ben jest mimik, arka plan, çekim açıları, dramatik etki, kullanılan imgeler ve kuramlar doğrultusunda binbir şey görebilirim.
Uçsuz bucaksız bir evrendir film, biraz da zeka oyunudur sürekli insanın kendiyle oynadığı.
Karakterin saçının sola taranması bile bir anlam ifade eder, öyle söyleyeyim.
Bu sebeple normal buluyorum, sizi biraz daha bu sığ düşüncenizden soyutlayıp filmi ansiklopedi okurmuşcasına izlemeye davet ediyorum:

Film bakılmaz izlenir. Ayrıca zevkleriniz farklı olabilir önemli olan ortak bir payda bulabilmek. O da yoksa zaten yürümez.

Eşim benim izlemedigim ama kendisinin önceden izlediği filmleri açar bazen. Hiç de çaktırmadan izler sürpriz sonu da söyler. Aynısını ben yapamam mesela pis pis gülerim film izlemek bambaşka bir şey. Hele iyi bir yönetmenin filmiyse eşim sayesinde ben de bayağı bilgilendim hatta bilgiçlik bile tasliyorum filmleri araştırıp. Ama epey uzak kaldık sinemadan. Bebek doğduktan sonra sinemaya gidemedik hiç ne filmler kaçırdım

Eğer size ayıracağı zamanlarda da film izlemeyi tercih ediyorsa evet bu bir sorun.
Ama sizi ihmal etmiyor,hobi olarak film izliyor,keyif aliyorsa sıkıntı yok.

Benim de filmlerle hiç alakam yoktur. Ne Matrix ne yuzuklerin efendisi. Harry Pottere bile ilk çıktığında gitmiştim. Ama tiyatro delisiyim, her ay en az iki oyuna giderim. Benim için de çok önemlidir sevgilimin tiyatro sevmesi. O yüzden senin sevgilini anlayabiliyorum.
Bir gün de ben konustugum çocuğa dedim 'tiyatroya gidelim mi?' hayatında hiç tiyatro izlememis. Hali vakti yerinde otuz yaşında adam, yıllardır büyük şehirlerde okumuş, yaşamış.
Oyuna gittik, döndük. Arabada oyun hakkında konuşmak istedim, yorum yapmak adına oyle şeyler söyledi ki, oyunu neresiyle izlemis anlamış oldum. Dedim herhalde tiyatro sevmedi, bir gün de tek kişilik bir gösteriye davet ettim. Komik de birşey . Adam o kadar hoşlanmadı ki, gülmedi bile. Son şans olarak opera bileti aldım, çıktık benim arkadaşlarla buluştuk. Opera nasıldı? Diye sordular. 'opera...şey...işte güzeldi, koltuklari da çok güzeldi... Güzeldi yani' dedi
Kimse kimseyle aynı zevklere sahip olmak zorunda değil ama bir hayal kirikligi da oluyor karşıdan böyle tepkiler alınca...

* Bu arada ben geçen sene kendime hedef koydum, bu sene yüz film izleyecegim diye. Yüz olmadı ama elli atmış film falan izledim (normalde yılda 3 film belki izlerdim). Anladım ki ben Hollywood sineması sevmiyormusum. Fransız filmlerini falan çok sevdim. Hatta favori 5 filmimin biri Amerikan 2si Fransız, biri Meksika biri de türk yapımı :) çeşit çeşit filmler izle, bakalım seversin belki.

Ben de film izlemeye bayılırım. Ama kendi tarzım olmayan sevmedigim bi filme katlanamam. Hint filmleri, kore aşk filmleri, amerikan korku gerilim filmleri... bayilirim bunlara. Kore dizilerine bayılırım. Ah ah çocuk doğduğundan beri esimle sadece üç kez film izleyebildik. Ozledim ya.
Özellikle james wan'ın korku filmlerini izlemelisin.

Ben de film izlemeyi çok severim.tekrar tekrar izlediğim de olur,arka arkaya 5 tane izlediğim de.

Ama sevgilim aç kamerayı, yüzünün şeklini görmek istiyorum dese bi tırsarım yani ne ayak bu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…