- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
- 103
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
Sevgilim tam bir film tutkunu. Neredeyse tüm filmlere bakmis. Bos zamaninda genelde hep film izliyor ailesine bile izlettiriyor. Abisi ablasi bunlara hususi filme bakmak icin geliyor cocugun özel yeri var film izlemek icin.. bu da yetmiyor evli abisiyle bulusuyorlar disarida kahve ictikten sonra fln bir de sinemaya film izlemeye gidiyorlar.. dün bana beraber izleyelim dedi. Uzak mesafede oldugumuz icin aklina su gelmis: görüntülü konusmayi acicaz, diger yandan filme bakicaz ve telefondan birbirimizi görcez.. filme bakarken ki tepkilerimi merak ediyormus.. neyse kiramadim kabul ettim.. cok sevdigi bir batman kara sövalye filmine baktik.. ben öyle pek film izleyen birisi degilim senede iki üc sinemaya giderim o kadar. Dizi dahi izlemem arkadaslar anlatir mesela su dizi söyle vöyle diye ben fisss uzayli gibi hissediyorum.. dün de sevgilimle baktigimiz filmi hic sevmedim bunaldim resmen batmanmis vurdulu kirdili sahnelero vardi.. ya saka gibi bu cocuk bu filme 10 kere fln bakmis ve hala da pür dikkat izliyor. Ben cok sasirdim yaa.. ben asla bir baktigim filme bir daha bakmazdim.. bunalirdim.. offf öyle iste bir de filmi sevmedigim icin kapatalim mi dedim söyledim acikca.. kirildi beyfendi.. hep hayal ediyormus sevgilisiyle film izlemeyi.. bir de laf vuruyor neymis; o benim seyrettigim filmi sevmese bile beni sevdigi icin katlanirmis da bilmem ne.. resmen üzüldü kirildi trip atti.. cidden sizce ben normal bir insanla miyim? Kisa süreli küstükten sonra baristik, beni bi daha üzme tamam mi seni cok seviyorum diyor ya bazen kücük bi cocul gibi oluyoooor... ama 28 yasinda :)
Bundan önce ne bileyim cok konusurduk dünyadan yasamin anlamindan.. gerci öyle muhabbetlerimizde cok ama sürekli film izlemek yerine kitap okuyabilir, daha faydali seyler yapabilir.. film izlemesine bir sey diyince de bir film izlemem var ona da laf ettin demisti o yüzden sesimi de pek cikaramiorum ...
Bilmiyorum sizce normal mi bu durum ya da ben mi cok abartiyorum.. sonucta kendi zevki, hosuna gidiyor film seyretmek.. disarida gezmek yerine evinde usluca film seyrediyor aslinda :)) ama ne bileyim biraz tuhaf geliyor bana film tutkunu olmasi :/
Bundan önce ne bileyim cok konusurduk dünyadan yasamin anlamindan.. gerci öyle muhabbetlerimizde cok ama sürekli film izlemek yerine kitap okuyabilir, daha faydali seyler yapabilir.. film izlemesine bir sey diyince de bir film izlemem var ona da laf ettin demisti o yüzden sesimi de pek cikaramiorum ...
Bilmiyorum sizce normal mi bu durum ya da ben mi cok abartiyorum.. sonucta kendi zevki, hosuna gidiyor film seyretmek.. disarida gezmek yerine evinde usluca film seyrediyor aslinda :)) ama ne bileyim biraz tuhaf geliyor bana film tutkunu olmasi :/