- 30 Nisan 2016
- 3.709
- 4.660
- Konu Sahibi Gulenyuzlerrr
asla ön yargılı davranmıyorum.
bi dünyadan temizlenin.dünya nefes alsın.
bi dünyadan temizlenin.dünya nefes alsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben güzelim demediim ki karısı dışarı itti ise ne yapım
Anlamadın. Birlikte olduğun adam sana karım saçını taramiyor mağdurum mu diyor?
ben güzelim demediim ki karısı dışarı itti ise ne yapım
Okuduğunu anlamıyor ki, dün kızıyordum ama kızmaya da değmez. Sevgilisi bunu defalarca aldattığı halde ayrılmamisti. Karşısındaki erkek için tek kriteri nefes alsın yeter, olan birinden ne bekleyebiliriz. Böyle kandirsin kendini, adam hevesini alınca gidecek büyük ihtimalle. Burda böyle boş boş yorum yapsın tahmin etsin kendini.Anlamadın. Birlikte olduğun adam sana karım saçını taramiyor mağdurum mu diyor?
Onu öğrenmeye çalışıyorum ama söylemiyor. Saç tarama konusuna takmış durumda.Adam karısının saç taramadığınımı söylemiş
Sende kaptın mi hemen evli adamı?metreslik mi seviyorsunuz siz ya nedir bu konu sahibini savunmalar falan . Cümleleriniz bile adamla sevgili olmuş modunda hani çok düzgün kızdın sen ya hani dik duruyordun bakıyorum adama gram suç yok karısına giydirmissin bi ton. Tabiki evdeki kadınlar daha çok yoruluyor belki daha bakımsız oluyorlar neden çünkü bir aile ile ilgileniyorlar .metreslerin genel islevi sadece yatakta e adam işini halledip gidiyor haliyle evine yuvasına ailesine . Burda elalemin metreslerini guzellecegine karakterini geliştir kimsenin yuvasına kocasına göz dikme .ha dikmedim diyorsanda kendine adamla sevgili olmak icin bahaneler uretme .disardan cok ucuz duruyorben güzelim demediim ki karısı dışarı itti ise ne yapım
Çünkü o metres olan kadinda bile bile bir baska kadinin yuvasini yikiyo o bunu zafer saniyo egosunu tatmin edio ondan aldim elinden aldim onu deil beni secti die kalici olmayan saçma zevkler ox kadina bu kotulugu yapanda bir Kadin saci basi yolmalik
Yok yahu adam akşam 7'den sonra hafta sonları hiç iletişime geçmiyor ki kendisiyle. Karısıyla mutlu mesut yaşıyor evinde. Elosu da kandırmış muhtemelen karım kendine bakmıyor diye.Adamın ne moklar yediğini biliyordur da ondan dışarı sepetlemiştir.
Okuduğunu anlamıyor ki, dün kızıyordum ama kızmaya da değmez. Sevgilisi bunu defalarca aldattığı halde ayrılmamisti. Karşısındaki erkek için tek kriteri nefes alsın yeter, olan birinden ne bekleyebiliriz. Böyle kandirsin kendini, adam hevesini alınca gidecek büyük ihtimalle. Burda böyle boş boş yorum yapsın tahmin etsin kendini.
Yok yahu adam akşam 7'den sonra hafta sonları hiç iletişime geçmiyor ki kendisiyle. Karısıyla mutlu mesut yaşıyor evinde. Elosu da kandırmış muhtemelen karım kendine bakmıyor diye.
Onu öğrenmeye çalışıyorum ama söylemiyor. Saç tarama konusuna takmış durumda.
hayır o demedi benim böyle arkadaşlarım var diyorumAnlamadın. Birlikte olduğun adam sana karım saçını taramiyor mağdurum mu diyor?
Kendi de 2.kadin çünkü..2.kadınlarıda yere göğe koyamıyorsun bu ne pişkinlik böyle.
yooo valla artık ne 7 si ne hafta sonusu hep yazıyor akşamları evde bile olsa 7/24 yazarYok yahu adam akşam 7'den sonra hafta sonları hiç iletişime geçmiyor ki kendisiyle. Karısıyla mutlu mesut yaşıyor evinde. Elosu da kandırmış muhtemelen karım kendine bakmıyor diye.
erkek zaten serefsız karsımızda su kadın var o yuzden ona daha cok kızıyoruz
ıkısı yan yana olsa kafalarını bırbırıne surterek kıvılcım cıkartırdım
aslında bırbırlerıne cok denkler tam bırbırlerıne uygunlar aldatılan eş su ıkısınden kurtulsa da bunlar bırbırını bulsa , keske herkes kendı layıgını bulsa dengını bulsa bu konu sahıbıyle seref yoksunu adam gıbı.
ah ah hanımlar konu sahibini linç ettiniz sıra bendemiKendi de 2.kadin çünkü..
hayır o demedi benim böyle arkadaşlarım var diyorum
Kendi de 2.kadin çünkü..
yooo valla artık ne 7 si ne hafta sonusu hep yazıyor akşamları evde bile olsa 7/24 yazar