bu neden çok önemli ?[/QUOTE]'' En Zor günümde Crusher yanımda oldu hep'' desin bu çok önemli .. ??
Ne oldu :) neden pöflediniz :)
canım hayır yanlış anladın beni yaa . yanımda crusher vardı desin, bana bağlansın desin diye değil, o çok yalnız olduğunu, kimsenin ona değer vermediğini düşünüyor, çok çok içine kapanık biri .. ama ben varım hayatında, yalnız olmadığını bilsin istiyorum, asla onu zor günlerinde de bırakmayacağımı ve zor zamanında da yanında olduğumu bilsin yeter bu bana .. Yanlış anlaşıldıysam affola :)Sizinki sevgiliniz eve dönsün isteği değil: yanında olayım ben olayım, en çok beni sevsin, benden vazgeçemesin, vayy be ne kızmış desin, ben ben ben ben ooof. Tüm sorularınız bu yönde sadece kendinizi göstermek istiyorsunuz. Ayrıca evet yaşınız küçük burda ki üyelere ay kızzz hihihi yapınca büyümüş olmuyorsunuz. 15 yaşında birine sorduğunuzda o da söyler ben büyüdüm artık diye, inanalım mı? Yoksa düşüncelere, mantığa ve konuşmaya mı bakalım? Bana soracak olursanız sizden birkaç yaş büyüğüm sadece, tek başıma yaşıyorum başımın çaresine bakabiliyorum ve buna rağmen kendimi hala küçük, ana kuzusu görüyorum.
Konu amacından sapmış yine A dan Z ye getirmiş arkadaşlar sag olsunlar .. Senin bundan ne gibi Çıkarın olabilir ki.. Kim olsa üzülür önemser .. Neyse yorum yapmak için yapmayın arkadaslar baydı artıkNe oldu :) neden pöflediniz :)
Yok canım çıkar için değil, yalnız olmadığını göstermek istiyorum .. evet konu dağıldı resmen .. benim sorumun genel taşı sevgilimi evine geri nasıl gönderebilirim, onu kendime nasıl daha bağlarım değil .. Ama konu dağıldı .. Bu arada yorum için teşekürler canım :)Konu amacından sapmış yine A dan Z ye getirmiş arkadaşlar sag olsunlar .. Senin bundan ne gibi Çıkarın olabilir ki.. Kim olsa üzülür önemser .. Neyse yorum yapmak için yapmayın arkadaslar baydı artık
20 yaşındayım, bu arada haklısınız valla yaa :/kaç yaşındasın.kasma kendini bu kadar yaa aile onun hayat onun bu kadar şimdiden parçalama kendini.ailesiyle arası böle kötü olan ilerde evliğindede sorunlar olması kaçınılmaz.yat uyu sıcacık yatağında sen o durumda olsan sabaha kadar uyurda horlarda
Canım ne güzel de söyledin inşAllahmadem babasının yanında çalışıyor
eninde sonunda barışırlar
sonuçta babası canım
onlar bulurlar arayı