Sevgilim Evini Terk Etti Şoktayım Ne Yapmam Lazım Evine Geri Dönmesi İçin ? Yardımm:((

'' En Zor günümde Crusher yanımda oldu hep'' desin bu çok önemli .. ??
bu neden çok önemli ?[/QUOTE]
Canım nasıl anlatsam bilmiyorum ki .. Ama cidden çok önemli bu .. O çok yalnız biri olduğunu düşünüyor, kimsenin onu sevmediğini falan .. ben de ona yanında her zaman benim olduğumu, onu asla yalnız bırakmayacağımı göstermek istiyorum .. hepsi bu canım :)

canım hayır yanlış anladın beni yaa . yanımda crusher vardı desin, bana bağlansın desin diye değil, o çok yalnız olduğunu, kimsenin ona değer vermediğini düşünüyor, çok çok içine kapanık biri .. ama ben varım hayatında, yalnız olmadığını bilsin istiyorum, asla onu zor günlerinde de bırakmayacağımı ve zor zamanında da yanında olduğumu bilsin yeter bu bana .. Yanlış anlaşıldıysam affola :)

Ne oldu :) neden pöflediniz :)
Konu amacından sapmış yine A dan Z ye getirmiş arkadaşlar sag olsunlar .. Senin bundan ne gibi Çıkarın olabilir ki.. Kim olsa üzülür önemser .. Neyse yorum yapmak için yapmayın arkadaslar baydı artık

Ayy sakın yanlış anlamayın beni .. kendimi sevgilime ispat etmeye çaılşmıyorum .. Sadece yalnız olmadığını bilsin .. ayrıca konumuz bu değil ki ben onu hala evine döndürme çabasındayım .. Sanki 5 yaşındaki çoçuğu evine göndermeye çalışıyorum off .. :/ Ne inatçı çıktı bu maşallah yaa :/

Konu amacından sapmış yine A dan Z ye getirmiş arkadaşlar sag olsunlar .. Senin bundan ne gibi Çıkarın olabilir ki.. Kim olsa üzülür önemser .. Neyse yorum yapmak için yapmayın arkadaslar baydı artık
Yok canım çıkar için değil, yalnız olmadığını göstermek istiyorum .. evet konu dağıldı resmen .. benim sorumun genel taşı sevgilimi evine geri nasıl gönderebilirim, onu kendime nasıl daha bağlarım değil .. Ama konu dağıldı .. Bu arada yorum için teşekürler canım :)

kaç yaşındasın.kasma kendini bu kadar yaa aile onun hayat onun bu kadar şimdiden parçalama kendini.ailesiyle arası böle kötü olan ilerde evliğindede sorunlar olması kaçınılmaz.yat uyu sıcacık yatağında sen o durumda olsan sabaha kadar uyurda horlarda

Bence en doğrusunu yapıyorsunuz destek olmakla. Ben ailemle anlaşamayan biriydim, eşim (o zamanlar sevgilim) destek olmasa, rahatlatmasa çok farklı olaylar yaşanabilirdi. Bana sürekli "onlar senin ailen sakin ol" diyip durdu. İyi ki de demiş. Hatta bir keresinde ciddi anlamda kiralık ev bakıyordum, çalışıyorum sonuçta gayet rahat yaşarım ama yine engel olan oydu.

20 yaşındayım, bu arada haklısınız valla yaa :/

madem babasının yanında çalışıyor
eninde sonunda barışırlar
sonuçta babası canım
onlar bulurlar arayı

Benim esimde bekarken ayni seyleri yasadi defalarca evden kovuldu bos evlerde yatti.... velhasil diyecegim o ki evliligimizin 3. Gununde o evden kovduklari ogullari bir kiymetli oldu, bir kiymetli oldu agzim acik kaldi yani.
tavsiyem uzulursun tabikide ama cokta yipratma kendini, neticede nisanlinda evlenince ailemde ailem diyecek...

Kızlar müjdemi isterim benimki sonunda evine döndü E artık sorun kalmadığına göre O okypete konumu kapatır mısınız ? :) Teşekkürler . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…