20 - 22Sizin şu aşamada yapabileceğiniz hiçbir şey yok gibi görünüyor. Ailesiyle erkek arkadaşınız arasında bir durum, ailedir elbette dönüp dolaşacağı yer onların yanı. Yaşlar kaç bu arada?
Yaşları bilmiyorum ama bazen bu tarz durumlarda çocuklar da suçlu olup kendini hep haklı görüp aileyi suçlayabiliyor. Onlar anne baba ve çocuk her ne olursa olsun sen ne kadar aşık olursan ol senden daha düşkünlerdir ona. Sabırların taştığı bir noktadalar. Sevgilin bankta yatabilir ama ölmez başına kötü bir şey gelse senden önce ailesi koşar. Gitmek istemiyorsa zorlamayın gidecektir ya da aile arayacaktır. Teselli edebilir veya ailesiyle iletişim kurma yönünde yönlendirebilirsin. Ayrıca arkadaşı, akrabası vardır illa kalınacak bir yer.Kızlar şuan çok üzgünüm az önce de hüngür hüngür ağladım .. Sevgilim ailesinden dil eziyeti, çile, efkar vs.. şeyler çekiyor, zamanında yaptığı hatalar da hep yüzüne vuruluyor, ona değer veren bir tek benim, ve o da bunu biliyor .. Herneyse Bugün feci bir şekilde tartışmış ( Bildiğiniz kavga etmiş) babasıyla .. Ve evi terk ettiğini söyledi az önce şoka girdim yaa.. Şuan ben bu satırları yazarken o da parkta bankın üzerinde uyuyor .. Bu akşam mesajla çok teselli ettim onu, bir nebze de olsa mutlu ettim onu .. Birde babasıyla aynı işyerinde çalışıyor, yarın da işe gidecek, ama eve bir daha gitmem diyor .. Sizce döner mi yaa çok korkuyorum, ayrıca ailesiyle de ilk kez tartışmıyor, çok daha fazla tartışmaları olmuş .. Kızlar ne yapayım şimdi .. O orada parkta bank'ın üstünde kimsesizce uyuyor, ben asla yatağımda uyuyamam, bugün bana uyku yok ! ne zaman evine dönerse o zaman adam gibi uyuyacağım , o orada ağrı içinde kıvranacak, bende sıcak yatağımda uyuyacağım, yokyaaa !! Lütfen yardım edin yaa.. Demediğim şey kalmadı ona ama nuh diyor peygamber demiyor .. Sizce ne yapmalıyım ? Ne demeliyim ki evine dönsün lütfen yardım .. O benim sözümden asla çıkmaz bende onun !! Lütfen Allah rızası için bir tavsiye verin off çok kötü durumdayım yaa !!
kuzularım ?Kuzularım lütfen biraz daha yardımcı olun banaaaa
kız ben 20 o 22 yaşında biz mi küçüğüzkuzularım ?
yaşınız daha çok küçük geçmişte yaptığı hatalar dediğin zaten ergenliği tamamlamış bir model gibi..
hele sen ne bu kadar baskınlık ne bu kadar dil ne bu ısrar..neden bu kadar vericisin benliğinden..dur naparsa yapar sokakta ölecek hali yok ya nasılsa döner..hatta nasılsa döner değil illaki döner ,sokakta kalmak yemez..sana bu kadar yansıttığına göre sevgilinde bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyor sanırım..sana ben erkeğim imajını mis gibi veriyor..
kıssadan hisse sen karışma erkek arkadaşın halleder daha öncede çok kavga etmiş en az bin kez evide terketmiştir sen merak etme..sen kendine bak daha bu yaşta bir erkek için kendini bu denli bitirme merağın varsa geleceğinden korkarım..çünkü bir gün sana bir şey olursa arkadaşın sen kadar kendini paralamaz.
evetkız ben 20 o 22 yaşında biz mi küçüğüz
eheheh inşallah :) bu arada valla haklısın ya 22 yaşında ama böyle tuhaf huyları da var işte .. ben ailesine kızıyorum, bu kadar şımartılmaz bir insan, birde bu ilk çocukları işte .. Al noldu şimdi böyle kalırlar ortada suç ailelerde valla yaa .. aman oğlum canım oğlum .. onun ''eti'' var ! vs .. vs.. dimievetkızlar erken olgunlaşabilir ama 22 yaşında bir erkek hala çocuktur yıl 2015 için..ergenliklerini tamamlamıyorlar bak ailesine atarlanıyor onu besleyen büyüten insanlara sana yansıttığının ne kadarı doğru bilebilir misin ?
bu yüzden erkek çocuğu yetiştirmekten çok korkuyorum ama oğlum geliyor işte..anasını babasını üzmez inşaallah
20 yaşındayım ama evimi nasıl açayım yaa keşke mümkün olsayazılan bazı seylerde aşırılığa bu kadar ,küçük yaşta kaçtığız için
siz konu sahibi , sizi samimi bulmuyorum.
madem siz haricinde kimse deger vermiyor evinizi acaydınız madem o kadarda küçük değilseniz
bu denli şımartılmış bir çocukta ne buldun bak yarın istemediği bir şey yapsan senide ortalıkta bırakıp parka gidecek yatmağaeheheh inşallah :) bu arada valla haklısın ya 22 yaşında ama böyle tuhaf huyları da var işte .. ben ailesine kızıyorum, bu kadar şımartılmaz bir insan, birde bu ilk çocukları işte .. Al noldu şimdi böyle kalırlar ortada suç ailelerde valla yaa .. aman oğlum canım oğlum .. onun ''eti'' var ! vs .. vs.. dimi
20 yasında oldugun ıcın acamıyorsun ıste ,20 yaşındayım ama evimi nasıl açayım yaa keşke mümkün olsa
Kızzz yok o öyle biri değil emin olbu denli şımartılmış bir çocukta ne buldun bak yarın istemediği bir şey yapsan senide ortalıkta bırakıp parka gidecek yatmağa
Ailesiyle henüz tanışmadım kiAnnesiyle konuşun tanışıyorsanız. Bankta yattığını söyleyin. Hiçbir anne evladının sokakta yatmasına razı olmaz. Ikisinide ikna edebilir diye düşünüyorum.
hayırlısı be gülümKızzz yok o öyle biri değil emin olAma şımartılmış derken ailesine karşı böyle .. Yoksa valla kimsede bulamadığım karakter ve özellikler onda var .. Off napayım işte gönül ferman dinlemiyor
Ayrıca o ana kuzusudur, annesine dayanamaz yaa .. görücez işte bakalım :)Annesiyle konuşun tanışıyorsanız. Bankta yattığını söyleyin. Hiçbir anne evladının sokakta yatmasına razı olmaz. Ikisinide ikna edebilir diye düşünüyorum.