Sevgilim Evini Terk Etti Şoktayım Ne Yapmam Lazım Evine Geri Dönmesi İçin ? Yardımm:((

Kuzularım lütfen biraz daha yardımcı olun banaaaa

Sizin şu aşamada yapabileceğiniz hiçbir şey yok gibi görünüyor. Ailesiyle erkek arkadaşınız arasında bir durum, ailedir elbette dönüp dolaşacağı yer onların yanı. Yaşlar kaç bu arada?
20 - 22

Y
Yaşları bilmiyorum ama bazen bu tarz durumlarda çocuklar da suçlu olup kendini hep haklı görüp aileyi suçlayabiliyor. Onlar anne baba ve çocuk her ne olursa olsun sen ne kadar aşık olursan ol senden daha düşkünlerdir ona. Sabırların taştığı bir noktadalar. Sevgilin bankta yatabilir ama ölmez başına kötü bir şey gelse senden önce ailesi koşar. Gitmek istemiyorsa zorlamayın gidecektir ya da aile arayacaktır. Teselli edebilir veya ailesiyle iletişim kurma yönünde yönlendirebilirsin. Ayrıca arkadaşı, akrabası vardır illa kalınacak bir yer.

Kuzularım lütfen biraz daha yardımcı olun banaaaa
kuzularım ?
yaşınız daha çok küçük geçmişte yaptığı hatalar dediğin zaten ergenliği tamamlamış bir model gibi..
hele sen ne bu kadar baskınlık ne bu kadar dil ne bu ısrar..neden bu kadar vericisin benliğinden..dur naparsa yapar sokakta ölecek hali yok ya nasılsa döner..hatta nasılsa döner değil illaki döner ,sokakta kalmak yemez..sana bu kadar yansıttığına göre sevgilinde bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyor sanırım..sana ben erkeğim imajını mis gibi veriyor..

kıssadan hisse sen karışma erkek arkadaşın halleder daha öncede çok kavga etmiş en az bin kez evide terketmiştir sen merak etme..sen kendine bak daha bu yaşta bir erkek için kendini bu denli bitirme merağın varsa geleceğinden korkarım..çünkü bir gün sana bir şey olursa arkadaşın sen kadar kendini paralamaz.

sana birsey söyleyimmi boşver hiç karışma. bu erkekler inaılmaz farklı benim eski nişanlımda kaç kez evi, terketti ben yoklukda senin yanındayım dedim ettim en son düğün olacak bana demesinmi ailem le oturcam işine geliyorsa diye ah ahmak kafam dedim bu değilmiydi her evden ayrılmaya ailesinden nefret edip her barışmada da onlar melek ben kötü olan. hiç karışma etme

kız ben 20 o 22 yaşında biz mi küçüğüz

kız ben 20 o 22 yaşında biz mi küçüğüz
evet kızlar erken olgunlaşabilir ama 22 yaşında bir erkek hala çocuktur yıl 2015 için..ergenliklerini tamamlamıyorlar bak ailesine atarlanıyor onu besleyen büyüten insanlara sana yansıttığının ne kadarı doğru bilebilir misin ?
bu yüzden erkek çocuğu yetiştirmekten çok korkuyorum ama oğlum geliyor işte..anasını babasını üzmez inşaallah

yazılan bazı seylerde aşırılığa bu kadar ,küçük yaşta kaçtığız için
siz konu sahibi , sizi samimi bulmuyorum.
madem siz haricinde kimse deger vermiyor evinizi acaydınız madem o kadarda küçük değilseniz

eheheh inşallah :) bu arada valla haklısın ya 22 yaşında ama böyle tuhaf huyları da var işte .. ben ailesine kızıyorum, bu kadar şımartılmaz bir insan, birde bu ilk çocukları işte .. Al noldu şimdi böyle kalırlar ortada suç ailelerde valla yaa .. aman oğlum canım oğlum .. onun ''eti'' var ! vs .. vs.. dimi

20 yaşındayım ama evimi nasıl açayım yaa keşke mümkün olsa

bu denli şımartılmış bir çocukta ne buldun bak yarın istemediği bir şey yapsan senide ortalıkta bırakıp parka gidecek yatmağa

Annesiyle konuşun tanışıyorsanız. Bankta yattığını söyleyin. Hiçbir anne evladının sokakta yatmasına razı olmaz. Ikisinide ikna edebilir diye düşünüyorum.

bu denli şımartılmış bir çocukta ne buldun bak yarın istemediği bir şey yapsan senide ortalıkta bırakıp parka gidecek yatmağa
Kızzz yok o öyle biri değil emin ol Ama şımartılmış derken ailesine karşı böyle .. Yoksa valla kimsede bulamadığım karakter ve özellikler onda var .. Off napayım işte gönül ferman dinlemiyor

Annesiyle konuşun tanışıyorsanız. Bankta yattığını söyleyin. Hiçbir anne evladının sokakta yatmasına razı olmaz. Ikisinide ikna edebilir diye düşünüyorum.
Ailesiyle henüz tanışmadım ki keşke tanışsaydım off

Kızzz yok o öyle biri değil emin ol Ama şımartılmış derken ailesine karşı böyle .. Yoksa valla kimsede bulamadığım karakter ve özellikler onda var .. Off napayım işte gönül ferman dinlemiyor
hayırlısı be gülüm

Ayrıca o ana kuzusudur, annesine dayanamaz yaa .. görücez işte bakalım :)

Sizinki sevgiliniz eve dönsün isteği değil: yanında olayım ben olayım, en çok beni sevsin, benden vazgeçemesin, vayy be ne kızmış desin, ben ben ben ben ooof. Tüm sorularınız bu yönde sadece kendinizi göstermek istiyorsunuz. Ayrıca evet yaşınız küçük burda ki üyelere ay kızzz hihihi yapınca büyümüş olmuyorsunuz. 15 yaşında birine sorduğunuzda o da söyler ben büyüdüm artık diye, inanalım mı? Yoksa düşüncelere, mantığa ve konuşmaya mı bakalım? Bana soracak olursanız sizden birkaç yaş büyüğüm sadece, tek başıma yaşıyorum başımın çaresine bakabiliyorum ve buna rağmen kendimi hala küçük, ana kuzusu görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…