Sevgilim Evini Terk Etti Şoktayım Ne Yapmam Lazım Evine Geri Dönmesi İçin ? Yardımm:((

Resmen az önce konuştuklarımızı aktardın buraya şoktayım :) valla aynısı oldu bitanem yaa :) ona baya bir güven verdim herşey düzelecek bak falan filan parmaklarım koptu 2 saat yazdım :) çok çok hoşuna gitti varya inanılmaz :))

Ay canım inşallah yaa ne güzel konuştun öyle :)

onun için ağlamaktan korkma bu sana bağlayacaktır onu .yanında uzun kalmaya bak konuşurken gözlerine bak ve sarıl ona güvende hissettsin
Aynen bu pazar günü buluştuğumuzda öyle yapmayı düşünüyorum, hep güler yüzlü olucam konuşurken mutlulukla bakıcam, sımsıkı sarılıcam, kötü günlerin geçeceğini falan söyliycem :) Bakalım ne olacak :)

san ait bir eşyayı ver ona bir mektupta olabilir ama sadece bunalınca daralınca okusun . gelecekten bahsetmelisin mektubunda . bunalınca sarılacağı bir eşyanı ona ver kokun rahatlatır onu. ısıtır. sonra kendi elinle börek falan aç ne bileyim şuanda hem fizyolojik hem psikoljik desteğe ihtiyacı var çünkü. hem korunması hem güvende olması hem sevilmesi gerek.

Canım muhhtteşeeşemsinnn :)))) Aynen bak hiç aklıma gelmedi.. ona parfüm yada başka birşeyimi vereyim, güzel de bir anlamlıca mektup yazayım, ve de börek çörek açayım.. Ayyy muhteşemsin yaa :)) Bunlara sevinmesse bende Crusher değilim valla :) çok çok sevinir buna varya aayyy caım çok sağol :))

Kızlar lütfen biraz daha yardımcı olun.. çok çok önemli evreler geçiriyoruz yaa

ılla kı doner bugun olmasa yarın . daha once de tartıstıkları ıcın sınırı gectıgınde yatıstıgında donmus olur . tabı aılesının de yaklasımı cok onemlı . eve don eve don dıyerek bunaltma bence o sınırle konu sana da sıcrayabılır . sakın sakın aılesının de bazı konularda haklı oldugunu cok cabuk sınırlendıgını bazı seylerı duymzdan gelmesını soyleyın . cunku sureklı sen haklısın dersenız ofkesı hıc dınmez ve empatı yapamaz aılesıyle . onların aılesı oldugunu cocugunu koruma ıc gudusuyle yaptıgını felan soleyın . ne bılım arayı yumusatmak ıcın yalan soleyın işte :)

Ehehehe :) ben demedim zaten off evet haklısın yaptıkları hata falan demedim der miyim Allah korusun, bak o baban kör olsa, topal olsa bile baba babadır, 10 tane baban yok 1 tane var, o seni bu yaşa getirdi o seni dünyaya getirdi falan filan.. Ve daha çok destan yazdım parmaklarım koptu :)

Sevgilinizin yerine kendimi koydum, ben o an sevgilimden beni eve donmem icin ikna etmesini degil yanimda oldugunu her kararima saygi duydugunu ve kalacak yer bundan sonra ne yapacağım vb. Gibi seylere destek cikmasini beklerdim
Siz de bunlari yapin. Terk ederken size sormamis demekki ciddi problemler var. Siz biraz daha objektif olun

İnanamıyorum 10 temmuzda doğum günü var 2 gün sonra bide bunun yaa off !! şimdi aklıma geldi bu da

İyisindedw
iyisindede kötüsündede yanında olman lazım sadece. Sitemliysen yada kızgınsan onu üzücek şekilde değilde tatlı dille anlatman lazım. En önemliside ben bu eli bırakmamak için tuttum iyindede kötündede yanında olmak içinde imzamı atıcam de gerisi teferruat.

Eninde sonunda evine geri döner onlar aileler nekadar kavgada olsa unutulur gider

Aklıma getirdin gece gece eşimde yıllar önce evi terk etti allahdan kamyonu vardı orda yattıbende aynı senin gibi panik içindeydim üzülme geçer bu günler

Bırak biraz burnu sürtsün.bir de o parkta yatarken ben nasıl yatağımda rahat rahat yatarım demişsin boşversene mışılmışıl yat gitsin.Ailesi ile tartışıp evden çıkan adam yarın birgün siz olaki evlendiğinizde herhangi bir sorunda dışarda soluğu alır.
Sen sana anlattığı kadarını biliyorsun kimse kendini ifade ederken objektif olamaz bi de aileyi dinlemek gerek.
Özet: Elin oğlu için üzüldüğüne değmez el bile oğluna üzülmüyorken.

Dönmeyip ne yapacak ?
Parasız pulsuz daha kaç gün sokakta kalabilirki ?
Elinden geldiği kadar destek olmuşsun zaten. Yeter bence. Şimdiden ziyan etme gözyaşlarını yarın öbür gün evlenirseniz zira çok akar daha çok akacak.
Hiç kimse için kendini heba etme . baba oğul onlar bugün kanlı bıçaklı olurlar yarın can ciğer :) et tirnaktan ayrilmaz

Bir battaniye goturuver
Donecek o evine koskoca adam diyorsunda 22 yasindaymis ay sonu gelene kadar cebinde parasi kalmamis nereye evi terk ediyor bunun yagmuru karı var sıkınti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…