• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim eski sevgilisini unutamamış

Gizm55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
62
4
1
30
Merhabalar, Bir hafta önce sevgilimle ayrıldık eski sevgilisini unutmamış ve hala seviyormuş 2 yıl geçmesine rağmen bir haftadır kendime gelemiyorum lütfen ne yapmam gerekiyor çok kötüyüm hastanelik olacam bu gidişle ve son olarak ben onu hala seviyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın. Ve kız benden güzel kendimi çok kötü hissediyorum

Gorsellikte degil olay.Gonul kimi severse güzel odur?? Olmamıs demek ki yarabandı olarakta sarmak istememis sizi belli ki.Ne kadar zamandir birlikteydiniz?
Ama neden hastalanınca kaza yapınca vs hep beni arardı ne amacla arıyordu benden başka gidecek yeri mi yoktu?
5 ay felan çıktık

Anladım sevgilin eski sevgilisini unutamamış. Niye 3 kere açıyorsunuz ki:))
Bu arada bırakın gitsin kimsenin yara bandı olmayın
Bıraktım zaten ama
Sevebilirsin ama o unutamadıysa senin yapabileceğin hiç bir şey yok. Zincirleme sevgi kazası :)
Yapacağım hic bir şey yok ama sadece şuan unutmak istiyorum

Ben ikna oldum unutamadığına. 4. konuyu açmayın artık.

Yapacak bir şey yok, yolunuza bakacaksınız. Şöyle miydi böyle miydi diye düşünmenin size bir faydası yok şu an.
Kaçıncı konu olduğunu bilmiyorum ve yeni açtım oturumu.
Unutmaya çalışıyorum

Anladım sevgilin eski sevgilisini unutamamış. Niye 3 kere açıyorsunuz ki:))
Bu arada bırakın gitsin kimsenin yara bandı olmayın
Bıraktım zaten ama
Bırakın gitsinyaa ne hastanelik olucan hastanede sıra çok sana seron takmazlar bebeğim engelle

Yarabandı olmayın. Defolup gitsin. İnsanlar bencildir çünkü, hele erkekler daha da bencildir. İşine geldiği için sizi aramış kızdan ışık görünce de sizi bırakmış.
Ben bunu nasıl fark etmedim olan oldu ama kendime gelemedim daha

Adam sana eski sevgilisini unutamadığını söylüyor ve sen hala seviyorum diyorsun. Ne diyeyim Allah başka dert vermesin 🤷🏼

Ama neden hastalanınca kaza yapınca vs hep beni arardı ne amacla arıyordu benden başka gidecek yeri mi yoktu?
5 ay felan çıktık
Demek ki ilgin sevgin yüzünden bastırmaya calıstı acıgını.Zaten hak etmemis besbelli.Acısı illa vurur acını cek yoluna bak💫🦋

Merhabalar, Bir hafta önce sevgilimle ayrıldık eski sevgilisini unutmamış ve hala seviyormuş 2 yıl geçmesine rağmen bir haftadır kendime gelemiyorum lütfen ne yapmam gerekiyor çok kötüyüm hastanelik olacam bu gidişle ve son olarak ben onu hala seviyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın. Ve kız benden güzel kendimi çok kötü hissediyorum
Siz niye hastanelik olacaksınız?
Sizi sevmeyen biri için mi? Yoksa tercih edilmediginiz için mi?

Unutulmamanin formülü güzellik değil. Birine ne kadar cok koyduysan o kadar unutamaz seni. Ne kadar guzelsen o kadar unutulmazsin die bisi yok.
altına imzamı atarım şu sözün. gerçekten mesele koymak.
yaptıklarıyla, yaşattıklarıyla, yarattığı duygusal çalkantıyla.
hani bazen diyoruz ya bu kız/bu adam buna neler yaptı ama hala aklı onda diye. işte o neler neler yaptığı için öyle olabilir.

Back
X