bu kız senin aklına uyup bunu yapsa, o saplantılı kızı ailesi dövse ya da öldürse, sen neye neden olduğunu hiç bilmeden huzur içinde uyuyabilir misin acaba? karşıda yazdığınız kişi robot ya da boot değil, insan ve gerçek hayatta yaşıyor bunu unutmayın lütfen. arkadaşım sakın öyle bişey yapma. kızın bi süre sonra aklı başka şeye kayar mutlaka.
direkt savcılığa verin ya ne terbiyesiz gurursuz insanmış...
onun adına utandım
sevgilin ne iş yapıyor yani çok zengin olur ya da çok yakışıklı
Telefon numaralarınızı değiştirin,Face den engelleyin.Size ulaşmasına engel olun zamanla unutur belki.Size inat ettikçe daha çok saplantı haline gelir bu durum.Mümkünse siz fazla muhattap olmayın.
Hiç sallama tabiki sen mutlu olmana bak...Allah hep mutlu etsin İnşallah fesatlardan da korusun tüm sevenleri...ben daha muhattap olmam zaten muhtemelen göstermek için attı. buraya geldi ama bi vukuat olmadı şu ana kadar. ben sinir oluyim diye yapmış olabilir. hiç sallamıycam tabiki.
ben daha muhattap olmam zaten muhtemelen göstermek için attı. buraya geldi ama bi vukuat olmadı şu ana kadar. ben sinir oluyim diye yapmış olabilir. hiç sallamıycam tabiki.
ikisi de değil ne zengin ne de çok yakışıkl. sadece farkldr biraz çok çevresi var ve ağzı iyi laf yaapar artk böyle mi etkiledi kızı bilmiyorum bu kadar
O zaman kız kaybetmeyi yediremedi kendine
Sizle bir de muhatap olabiliyor ne cürret... çok zavallıca...savcılığa verseniz bir dert şimdi savcılığa verince ha bire muhatap olmak zorunda kalacaksınız.
Ne kızlar var ya insanda biraz gurur olur
Savcılığı değil belediyeyi arayın bence...barınağa götürüp kısırlaştırsınlar
Savcılığa vermek öyle kolay, basit iş değil biliniz. Ayrıca 2 yıllık ilişki yaşamışlar dile kolay 2 sene. Ve birde eklemiş sevgiliniz ''Ben umut vermedim'' demiş. Olur mu öyle şey !! 2 sene de umut vermemişte ne yapmış ? Aralarında cinsel ilişki geçti mi bilmiyorum ama bazı kızlar alışkanlık ahline getiriyor cinsel ilişki yaşadığı herifleri soyunup etkilemeye çalışır.
Siz zaten mesaj atarak ona fırsat tanımışsınız. Sosyal hesaplar kapatılacak gerekirse numara değişecek. Ki kız ağır psikopat görülüyor.
arkadaşlar sevgilim eski sevgilisinden ayrlalı 2 sene olmuş. bizde 1 senedir birlikteyiz. benden önce 1 sene yalnızmış. ve kız bir türlü vazgeçmemiş. hala da vazgeçmiyor. önce arkadaşıyla haber yollatmışt. arkadaşı sevgilisi var ciddiler bırak artk umudun olmasn demiş. ama kız yine brakmadı.
sevgilm askerdeyken oraya gitti ve çıplak fotolarnı attı düşününnn .sevgilimin numarasnda arkadaşından almış. sevgilimde seni savcılığa vericem dedi. bende dayanamadm kıza yazdım face ten ve ailen duyarsa ne olur savcılğa vericez artk dedim. sevgilim de daha bişey yapamaz diyordu. kızın face i ne bakıyordum ara ara.
ve ne görüyim kız normalde farklı şehirde yaşıyor kalkmış buraya gelmiş. foto çekilmiş ve altına yazmış ki gelin gelicem buralaraaa !!! şu an burada yani.. sevgilimde bişey yaparsa eğer veririz polise dedi.
kız kafayı bozmuş anlıycanız. evlenincede rahat bırakmycak diye korkuyorum. ne yapmalıyz ne caydırıcı olur ?
zaten ilgilenmiyordum. en son çıplak foto atınca dayanamadım çok sinirlendim verdim veriştirdim. utanmazsn annen baban şu yaptıklarnı görse kahrolur ne biçim bi insansın dedim. korkuttum birazda. ama vazgeçecek gibi durmuyo. şu an bişey yapmadı. ama kalkmş gelmiş ve gelin gelcem buraya yazmş. hala vazgeçmemiş yani. bakalım napcak diye bekliyorum paranoyak oldum ya
canım hatun herkese açık paylaşıo nie bilioki sen bakıcaksın bence engelle facetn bak bidaha yazar mı acaba :)
orası da doğru sevgilimde engelli bende engelliyim baktığımı biliyodur kesin
Savcılıktan ziyade ailesine ulaşın derim en güzel darbe olur. Şahsen ben öyle yaparım.ilişkileri iki sene değil bir sene. ayrılalı iki sene olmuş. bir senedir de biz sevgiliyiz. kız 2 senedir bırakmıyor. cinsel anlamda bişey yaşamamışlar. sevgilim yaşamadık dedi. kız bişey söylemedi . evet kızla irtibat kurmam hataydı ama dayanamadım artık sonunda.
savcılığa hiç kimseyi vermedim. kolay değildir ama en caydırıcı çözüm o gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?