sevgilim eski sevgilisi vazgeçmiyor???

oha dedim saplantılı resmen. Polise haber verin dicem ortada bişey yok vay anam vayyy

direkt savcılığa verin ya ne terbiyesiz gurursuz insanmış...
onun adına utandım
sevgilin ne iş yapıyor yani çok zengin olur ya da çok yakışıklı

kızı övebilecek bi ailesi yok merak etmeyin. kız da zaten diş doktoru. ailesi de biliyodur az buçuk çnkü annesine de aratmş sevgilimi bi şans daha ver demiş annesi

direkt savcılığa verin ya ne terbiyesiz gurursuz insanmış...
onun adına utandım
sevgilin ne iş yapıyor yani çok zengin olur ya da çok yakışıklı

ikisi de değil ne zengin ne de çok yakışıkl. sadece farkldr biraz çok çevresi var ve ağzı iyi laf yaapar artk böyle mi etkiledi kızı bilmiyorum bu kadar

Telefon numaralarınızı değiştirin,Face den engelleyin.Size ulaşmasına engel olun zamanla unutur belki.Size inat ettikçe daha çok saplantı haline gelir bu durum.Mümkünse siz fazla muhattap olmayın.

Telefon numaralarınızı değiştirin,Face den engelleyin.Size ulaşmasına engel olun zamanla unutur belki.Size inat ettikçe daha çok saplantı haline gelir bu durum.Mümkünse siz fazla muhattap olmayın.

ben daha muhattap olmam zaten muhtemelen göstermek için attı. buraya geldi ama bi vukuat olmadı şu ana kadar. ben sinir oluyim diye yapmış olabilir. hiç sallamıycam tabiki.

ben daha muhattap olmam zaten muhtemelen göstermek için attı. buraya geldi ama bi vukuat olmadı şu ana kadar. ben sinir oluyim diye yapmış olabilir. hiç sallamıycam tabiki.
Hiç sallama tabiki sen mutlu olmana bak...Allah hep mutlu etsin İnşallah fesatlardan da korusun tüm sevenleri...

Amacı zaten huzur kaçırmak sallama kesinlikle mutlu mesut devam edin yolunuza bu nasıl hastalıklı beyin yapısıdır hayret

ikisi de değil ne zengin ne de çok yakışıkl. sadece farkldr biraz çok çevresi var ve ağzı iyi laf yaapar artk böyle mi etkiledi kızı bilmiyorum bu kadar

O zaman kız kaybetmeyi yediremedi kendine
Sizle bir de muhatap olabiliyor ne cürret... çok zavallıca...savcılığa verseniz bir dert şimdi savcılığa verince ha bire muhatap olmak zorunda kalacaksınız.
Savcılığı değil belediyeyi arayın bence...barınağa götürüp kısırlaştırsınlar

savclığa eğer bişey daha yaparsa vericez kaçarı yok artık. henüz yapmadı ama yapar yapacak bence. umarm brini bulur diye dua ediyorum

Ben de çektim bu eski sevgili sendromunu tam bir sene.İllet ettirmişti.
Bizimki sevgilimin evine geliyordu babam beni evden attı gidecek başka yerim yok diye. Mesaj atıyordu, bugün okuluna gittim eğer ayrılmazsan zarar veririm diye. Nişanlımın benimle, onu kıskandırmak için çıktığı saplantısına kapılmıştı kız.

Bir kaç bir şey yaptı, nişanlım da bayağı ağır konuşmuştu bıraktı peşimizi.
Sonra nişan falan olunca temelli umudunu kesti.
Umursamadık biz bunu pek.
Çok sinir bozucu bir durum. Allah kurtarsın diyorum ben çektim biliyorum çok zor hele senin ki ayrı bir psikopat
Polise verin.

Eskilerden bende de vardı böylesi tip o aramazsa ben hiç aramam şeklinde bu insan olduğum için o kız hiç peşini bırakmadıgindan en sonunda biz ayrıldık o asalak yapışkanla evlendiler birbirlerine layiklar ne yapacaksın sözüm ona şimdi nefret ediyorum ondan igreniyorum derler sonra ilk boşlukta kendini ona bırakır her zman yedek anahtar paspas in altında cunku

Savcılığa vermek öyle kolay, basit iş değil biliniz. Ayrıca 2 yıllık ilişki yaşamışlar dile kolay 2 sene. Ve birde eklemiş sevgiliniz ''Ben umut vermedim'' demiş. Olur mu öyle şey !! 2 sene de umut vermemişte ne yapmış ? Aralarında cinsel ilişki geçti mi bilmiyorum ama bazı kızlar alışkanlık ahline getiriyor cinsel ilişki yaşadığı herifleri soyunup etkilemeye çalışır.
Siz zaten mesaj atarak ona fırsat tanımışsınız. Sosyal hesaplar kapatılacak gerekirse numara değişecek. Ki kız ağır psikopat görülüyor.

ilişkileri iki sene değil bir sene. ayrılalı iki sene olmuş. bir senedir de biz sevgiliyiz. kız 2 senedir bırakmıyor. cinsel anlamda bişey yaşamamışlar. sevgilim yaşamadık dedi. kız bişey söylemedi . evet kızla irtibat kurmam hataydı ama dayanamadım artık sonunda.

savcılığa hiç kimseyi vermedim. kolay değildir ama en caydırıcı çözüm o gibi duruyor.

sallamamak caydırıcı olur ulur ulur susar canım :)

canım hatun herkese açık paylaşıo nie bilioki sen bakıcaksın bence engelle facetn bak bidaha yazar mı acaba :)

canım hatun herkese açık paylaşıo nie bilioki sen bakıcaksın bence engelle facetn bak bidaha yazar mı acaba :)

orası da doğru sevgilimde engelli bende engelliyim baktığımı biliyodur kesin

orası da doğru sevgilimde engelli bende engelliyim baktığımı biliyodur kesin

ya kadın lar şeytan tabıkı bılıyor baktığını benim faceımde herşeyim gizlidir aarkdşlrım bile görmez albumlrımı flan az fto vardır :)

Savcılıktan ziyade ailesine ulaşın derim en güzel darbe olur. Şahsen ben öyle yaparım.

Benim başımda da var böyle bir dert.Sizin gibi ben de kızla muhatap olmak zorunda kaldım.Bunlar benimle birlikteyken buluşmuşlar.Benimki pişman oluyo engelliyo kızı bir daha konuşmuyo ama kız da benimle birlikte olduğunu biliyor buluşurken.ben de bunu sevgilim askerdeyken öğrendim telefonu bendeydi hatla birlikte whatsapptan kızın engelini kaldırdım öyle şeytan ki ben olduğumu anladı her şeyi anlattı.Ama benim ilişkim devam ediyor.He sadece kız mı suçlu?hayır asıl suçlu sevgilim ve bir daha yaparsa benim zerremi bulamayacağını da biliyor.(ha bu arada kız ilk başlarda sevgilimle hiç muhabbet etmemiş gibi davrandı sevgilim öyle tembihlemiş burcunun haberi olmasın demiş tabi sonra herşeyi öğrendim.) bunları bile bile hala birlikteyim.Dikkat et derim... Sevgilin belki doğru söylüyordur ama insanız sonuçta kendimizi kurtarmak için bin tane yalan söyleriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…