• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilinin eski sevgilisi

"Hımm demek ki benimle ayrılışını hazmedemeden seninle başlamış olmalı ki dedikodumu yapıyor. Neyse gerçek yüzünü gördüğüne göre yolun açık olsun" yazar geçerdim hiç kendimi yormadan. Sinir olcak birşey yok ki dert edinmiş demek ki ex seni, gülüp geçmeliydin.

ona benzer bişey yazdım kıza ve çok kısa konuyu da kapattım hemen ben eski sevgiliye kızıyorum en çok o çenesini tutsun bi zahmet artık

bence cok dogru yapmışsın takma kafana bitmiş gitmis biseye seni niye sokuyolar degilmi salla naparlarsa yapsınlar :işsiz:

yok ya keşke hiç muhatap olmasaydım en baştan durduk yere sinirimi zıplattı benim ayı

canım onun düşüncesi öyle olmuştur diyorum, erkek milleti... kendilerini zaten bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar... valla şimdi anlatıyordur orda burda benim ex ler benim için kavga etmiş hala peşimdeler diye
valla onda bu karakter varken anlatır Allah kurtarmış beni bundan şükürler olsun

Arkadaşlar günaydın hepinize eski sevgiliyle ayrılalı 1 seneyi geçiyor ve benim kendisiyle en ufak bir iletişimim yok dün faceden kızın teki bana mesaj atmış .Şöyle yazıyor ben X in eski sevgilisiyim müsayitsen senle X hakkında konuşmak istiorum .Ben de arkadaş gazına maruz kaldım kahretsin ki evet dinliyorum yazdım kıza bu yazdı da yazdı destan yazdı mübarek yok efendim 4 ay çıkmışlar benim ki sürekli benden bahsetmiş buna ama kafasında soru işaretleri varmış senin hakkında yalan söylediğini düşünüyorum hep dedi benim eski sevgili bizim hiç bir ortak hobimiz olmadığını konuşcak hiçbişey bulamadığımızı sık görüşmediğimizi söylüyormuş ama kız araştırmış bir sürü ortak hobilerinizi buldum hemde resimli ispatlı bide herşeyde benim eski kız arkadaş öyle yapardı öyle derdi diyormuş buda ayrılmış en sonun da benim eski sevgili koca yaz bunu arayıp sormamış geçen hafta mesaj atmış kıza kız da seni hayatımın hiç bir yerinde istemiyorum diyip yol vermiş güya e dedim banane bunlardan yok işte kafamdaki soru işaretlerini halledip yoluma devam etmek istiyorum filan dedim ben bunları konuşmayı anlatmayı gereksiz buluyorum iyi kötü 2 senem geçti onunla sen zaten birçok şeyi çözmüşsün umarım doğru kararı verip yoluna devam edersin yazdım ve konuyu kapatım .Ama o kadar öfkelendim ki ne yapıp edip eski sevgilinin telini buldum ve ona herames ben bugün olanları bir daha karşıma çıkartma ve benim hakkım da konuşma ayrıldık bitti bunlarla beni muhatap etme bir dahaki sefere bu kadar kibar olmam yazdım ve kızın yazdıklarının ekran resmini çekip ona atım ve hemen engelledim cevabı beklemedim bile bi baktım sonra oda beni engellemiş sinirimden kuduruyorum dünden beri keşke hiç bulaşmasaydım yanlış yaptım değil mi arkadaşlar ?
Her şeyi geçtim de biraz noktalama işareti kullansaydınız ?

Evet dinliyorum demiyerek mesela :KK66:
ama başka seçenek yok zaten dimi.

evet vardı zaten onu yapmadığım için pişmanım bunu senin saçma bulman ve buraya sanki kendin hiç hata yapmamış mükemmel insanmışçasına gelip zaten üzgün bir insana sırf egonu tatmin etmek için saçma bir olay yazman devam et böyle zaten ben cidden insanları anlamıyorum artık bu kadar mı kötü olduk biz bu kadarmı ya cidden neden yazdın bunları mutlumusun şimdi iyi geldimi bu sana iyi geldiyse en azından sayemde biri mutlu olmuş oldu bugün

Evet kutsal görevim ..Türkçemizi doğru ve yerinde kullanmak hatta kelimeleri de doğru yazmak .Müsayit yerine müsait yazmak gibi..[/QUOTE
bana yazma arkadaşım git başkalarına bulaş o olmayan egonu tatmin etmek için kutsal görevim diyor birde yahu

evet vardı zaten onu yapmadığım için pişmanım bunu senin saçma bulman ve buraya sanki kendin hiç hata yapmamış mükemmel insanmışçasına gelip zaten üzgün bir insana sırf egonu tatmin etmek için saçma bir olay yazman devam et böyle zaten ben cidden insanları anlamıyorum artık bu kadar mı kötü olduk biz bu kadarmı ya cidden neden yazdın bunları mutlumusun şimdi iyi geldimi bu sana iyi geldiyse en azından sayemde biri mutlu olmuş oldu bugün

Ya Allah aşkına buda kk da yeni moda mı egomu ne tatmin edicem şükür ihtiyacım yok, ayrıca olayın geneli saçma senin yaptığın hata değil

Ya Allah aşkına buda kk da yeni moda mı egomu ne tatmin edicem şükür ihtiyacım yok, ayrıca olayın geneli saçma senin yaptığın hata değil

hayır dediğin gibi benim yaptığım hata hiç bişey yazmamalıydım ben hatamı biliyorum zaten bildiğim halde üstüme gelinmesini anlamıyorum yedik bir halt geri dönüşü de yok

Bi kere senin ex in yaptigi sacma. Niye her konuda senin lafini ediyor ki . Madem kulagina geldi sessiz kalamazdin, iyi yapmissin . Bundan sonraki sevgililerinde seni referans gostermeyi birakir artik.

Bu ikisi yakinda birbirine doner soyleyeyim sana. :KK53:

Bi kere senin ex in yaptigi sacma. Niye her konuda senin lafini ediyor ki . Madem kulagina geldi sessiz kalamazdin, iyi yapmissin . Bundan sonraki sevgililerinde seni referans gostermeyi birakir artik.

Bu ikisi yakinda birbirine doner soyleyeyim sana. :KK53:

ya dönsünler benden uzak olsunlar da ne yaparlarsa yapsınlar cidden içimde en ufak bir hissiyat kalmadı ona karşı hele bu duyduklarımdan sonra şükrettim Allahıma bilmiyorum keşke hiç muhatap olmasaydım pişman oldum ama haddini bilsin istedim birden öfkeyle hareket ettim keşke sakin kalıp biraz düşünseydim bana yakışmadı bu ben yazıcamı yazıp onu engelledim cevap istemedim zaten sadece kibar bir şekilde uyardım ve gözdağı verdim bir daha olursa kötü olur diye beyefendi de beni engellemiş bu kadar mı eziklik olur bir insan da Allah bildiği gibi yapsın bende hata ne yazıyorsun adama

Ego tatmini :)))
evet ego tatmini çünkü reel hayatta seni kimse muhatap almıyor tahmin edebiliyorum burda nasıl olsa istediğime sallar mutlu olurum diye düşünüyorsun orda konu ne sen nerdesin sana dilbilgisi ya da imla için danışan olursa o engin bilgilerini iletirsin olur mu ? al bak soru işareti de koydum daha da bişey olmaz sana :)

Ego tatmini :)))
evet ego tatmini çünkü reel hayatta seni kimse muhatap almıyor tahmin edebiliyorum burda nasıl olsa istediğime sallar mutlu olurum diye düşünüyorsun orda konu ne sen nerdesin sana dilbilgisi ya da imla için danışan olursa o engin bilgilerini iletirsin olur mu ? al bak soru işareti de koydum daha da bişey olmaz sana :)

Ah iki kere gönderdim buda şimdi ne büyük sorun ve dert olur ya

Ne

Tamam iletirim engin bilgilerimi:)

Back
X