sevgilim eski sevgilisi vazgeçmiyor???

Bi sekilde hissetmissin yalan soyledigini demekki. Digerine seni kotulemesi sana da onu kotulemesi cok asagilikca. Var boyleleri maalesef..

korku filmlerinden çıkıp gelmiş gibi tövbeler olsun :))

çıplak foto atınca adamın koşarak ona gideceğini sanacak kadar aklı yerinde değil yazık :) savcılığa verin bence böylece ailesinin de haberi olursa tedavi falan ettirirler.

bakalım bişey yapmasn daha bekliycez mecbur

Neden siz kizla muhatap oldunuz ki.
Erkek arkadasiniz da biter hersey. Eger o istemiyorsa, kiz istedigi kadar buraya gelin gelecegim yazsin, bir sey yapamaz endiselenmeyin. Ikincisi kizin ruh sagliginin yerinde oldugunu dusunmuyorum ben. Boylelerine cevap vermek isleri daha da kizistirir. Cevap verip kizi sosyal medyadan takip ettiginiz surece kiz her seferinde farkli bir sey yapmaya devam edecektir. Mucadelenizi hukuki boyutta yapin boyle biriyle. Mesela savciliga giderek.

eğer bişey daha yaparsa gideriz dedi sevgilim. bekliyorum artık :/

Bi sekilde hissetmissin yalan soyledigini demekki. Digerine seni kotulemesi sana da onu kotulemesi cok asagilikca. Var boyleleri maalesef..
Yalanı hissettiren kadının varlığıydı ama. Ben onu bunu bilmem. Bir kadın erkeğin peşini bırakmıyorsa ben erkeğin kadının tüm umutlarını tüketmediğini düşünür, suçu ona bulurum. Ben ne manyakları vazgeçirdim kız başıma, dayak bile yedim, erkek daha kolay vazgeçirir.

bilemiyorum ki. sevgilimin kza yolladğı mesajları gördüm bildiğin ağr hakaret etmiş. kız ona rağmen devam ediyor. kzla gizliden konuştuğunu düşünmüyorum öyle olsa kız yetiştirir eminim bana. bana da bunlar dedi diye.

Takıntılı bir insandan bahsediyoruz. Yaşamayan bilmez cümlesi tam buna giriyor. Hiç cvp vermediğimiz bir bayan bu sefer aileden biriyle çıkmaya başlamıştı. Sahte face hesabı açıp tanışıp yanına kadar gelmiş düşünün iki senelik evliyim eşim de ben de hiç cvp vermeyerek bıktıralım dedik ama bu seferde eş dosta saldırdı. Allah yardım etsin. Hastalıklı, mutsuz insanlar. Hiç Allahtan da korkmuyorlar.

erkek arkadasınızdan emin misiniz? cunku 2 sene boyunca karsıdan hiç bi tepki almazsa kim peşine düşmeye devam eder ki? belki umut goruyordur erkek arkadsınızdan?

abartmaya gerek yok kız hakkında şikayetci olun bakalım deil sanaldan yazmak adını agzına alabiliyor mu

Bir filmde izlemiştim ki zaten bazı filmler gerçek hayattan alıntıdır.Bu kadar saplantılı olan birisi hayatınızı tehlikeye sokacak şeylerde yapabilir.

çok fena hemde. bana diyor ki öyle birini nasıl unutayım artık gözünde öyle bi hal almış ki. ve diyor ki insallah kymetini bilemezsinde yine benim olur o diyor :/
işn zor allah kolaylık versin. bu sebeple sevgilin de havalanmaz inşallah nasılsa cepte başkası var diye

erkek arkadasınızdan emin misiniz? cunku 2 sene boyunca karsıdan hiç bi tepki almazsa kim peşine düşmeye devam eder ki? belki umut goruyordur erkek arkadsınızdan?

mesajların gördüm hakaret etti kıza. umut verse kız illaki bana söylerdi diye düşünüyorum ama :/

bu kız senin aklına uyup bunu yapsa, o saplantılı kızı ailesi dövse ya da öldürse, sen neye neden olduğunu hiç bilmeden huzur içinde uyuyabilir misin acaba? karşıda yazdığınız kişi robot ya da boot değil, insan ve gerçek hayatta yaşıyor bunu unutmayın lütfen. arkadaşım sakın öyle bişey yapma. kızın bi süre sonra aklı başka şeye kayar mutlaka.

kızı niye dövüp öldürsüler? o yapıda bir ailesi olsa kız bu kadar rahat bir kafada olup çıplak fotoğraflarını bile gönderir miydi:) bende gerçek hayatta yaşıyorum merhaba ve hoşçakalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…