• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim eski sevgilisi vazgeçmiyor???

Benim başımda da var böyle bir dert.Sizin gibi ben de kızla muhatap olmak zorunda kaldım.Bunlar benimle birlikteyken buluşmuşlar.Benimki pişman oluyo engelliyo kızı bir daha konuşmuyo ama kız da benimle birlikte olduğunu biliyor buluşurken.ben de bunu sevgilim askerdeyken öğrendim telefonu bendeydi hatla birlikte whatsapptan kızın engelini kaldırdım öyle şeytan ki ben olduğumu anladı her şeyi anlattı.Ama benim ilişkim devam ediyor.He sadece kız mı suçlu?hayır asıl suçlu sevgilim ve bir daha yaparsa benim zerremi bulamayacağını da biliyor.(ha bu arada kız ilk başlarda sevgilimle hiç muhabbet etmemiş gibi davrandı sevgilim öyle tembihlemiş burcunun haberi olmasın demiş tabi sonra herşeyi öğrendim.) bunları bile bile hala birlikteyim.Dikkat et derim... Sevgilin belki doğru söylüyordur ama insanız sonuçta kendimizi kurtarmak için bin tane yalan söyleriz...

tabi ya herşey olabilir dediğin gibi. her insan hata yapabiliyor. sevgilim kıza olumlu bişey yapmış olsa kız söylerdi gibime geliyor.

tabi ya herşey olabilir dediğin gibi. her insan hata yapabiliyor. sevgilim kıza olumlu bişey yapmış olsa kız söylerdi gibime geliyor.
Eğer daha fazla bunaltırsa hukuki yollara başvur.Yoksa kendi kendini yer bitirirsin,ister istemez takıyor insan kafasına...

Resmen saplantı haline getirmiş psikopat mıdır nedir. Yani bence duymayın,görmeyin mesaj vs atarsa hiçbir şekilde tepki vermeyin belki o zaman bıkar bir şekilde.

Eğer daha fazla bunaltırsa hukuki yollara başvur.Yoksa kendi kendini yer bitirirsin,ister istemez takıyor insan kafasına...

tabi ya çok huzursuz oluyorum ben buraya geldiğini duyunca çok kötü oldum bişey yapmadı neysekiii

Resmen saplantı haline getirmiş psikopat mıdır nedir. Yani bence duymayın,görmeyin mesaj vs atarsa hiçbir şekilde tepki vermeyin belki o zaman bıkar bir şekilde.

doğru kıza kızmak tehdit etmek işe yaramıyo gibi yok saymak lazım

Back
X