• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim eski kız arkadaşıyla görüşüyor.ayrılmakta istemiyorum ne yapmalıyım?

O zaman de ki telin her zaman masanin ustunde olucak yabanci numaralar benim yanimda acilacak yoksa bir daha beni goremezsin de ole baris bari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O zaman de ki telin her zaman masanin ustunde olucak yabanci numaralar benim yanimda acilacak yoksa bir daha beni goremezsin de ole baris bari

7 kere aradı 4 kere msj attı hiç cwp atmadım. aramayı bıraktı.

Hattini deistirmesini istesene

Hattini deistirmesini istesene

istedim 10 yıldır bu hattı kullanıyorum diyor. kız istedikten sonra zaten mutlaka numarasını bulur. 5 yıllık ilişki mutlaka en azından bir kaç ortak arkadaşları vardır.

2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?

15 dakka konuşmuşlar yuh..
bence erkek arkadaşınızın kafası karışmış..
her an şutlanabilirsiniz..

istedim 10 yıldır bu hattı kullanıyorum diyor. kız istedikten sonra zaten mutlaka numarasını bulur. 5 yıllık ilişki mutlaka en azından bir kaç ortak arkadaşları vardır.

Cnm sorunda bu zaten senin sevgilin bisi yapmak istemio hattini deistirsin ortak arkadaslariylada gorusmesin olur mu ya gorusmeyince ben ne insanlar biliorum eski sevgilisiyle konusan akrabalarini silio hattini deisyirip esinin eline verio eski hattini diret bence

Ben hemen tamam de demiyorum ama eğer geri döneceksen o aramayı bırakınca geri dönüp ararsan bir daha bir problem olduğunda koşturan taraf sen olursun. trip yapacağına konuşursun baktın olmuyo yoluna gidersin. barışmak istiyorsun gibi algıyorum. herşey dozunda işe yarar tavır da protesto da tepki de ilaç gibi dozu kaçarsa bi işe yaramaz. arıyorken doğru dürüst şartlarını söylemeni tavsiye ederim. gerekirse kızı ara için rahat etsin ya da ben yanındayken arayacaksın kız arkadaşım senin aradığını biliyordu benim gizlim saklım yok lütfen bir daha arama diyecek.

SAYGISI OLMAYANIN SEVGİSİDE OLMAZ (((kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor )) BU CÜMLENİZDE ŞOK OLDUM YANİ SİZİ ES GEÇİP ESKİ SEVGİLİSİ İLE MUHABBET ETMESİNİ NASIL KİBARLIK OLARAK DEĞERLENDİRİYORSUNUZ BU SİZE OLAN SAYGISIZLIĞI SİZİN YERİNİZDE OLSAM DAHA FAZLA ÜZÜLMEDEN AYIRIRDIM YOLLARI NİHAYETİNDE BUNDAN SONRA ASLA GÖRÜŞMEM DESEDE BİR KERE YAPAN BİR DAHA YAPAR Kİ SÖZ KONUSU BİR ERKEKSE İSTİSNALAR BİLE KAYDEYİ BOZMAZ

katılıyorum arkadaşa bence hemen ayır yolunu yoksa çok üzülürsün

bence bırakın bu kişiyi barışmayın resmen sizi aptal yerine koymaya kalkmış.huzurunuz kaçmasın istiyorsa hiç konuşmasaymış baştan 15 dk eski kız arkadaşıyla hemde saat kaçlarda.hiç hoş değil bence kötü niyetli olmasa bile size olan saygısından dikkatli davranması gerekirdi.

10 yıllık hat olunca ne oluyormuş bir sorsana sana zahmet canım. 10 yıldır konuştuğu kişileri yeni numarasından arayamıyor/mesaj atamıyor muymuş? isterse değişir, bahane bu.

şimdi nasilsin peki? nedir son durumlar?

10 yıllık hat olunca ne oluyormuş bir sorsana sana zahmet canım. 10 yıldır konuştuğu kişileri yeni numarasından arayamıyor/mesaj atamıyor muymuş? isterse değişir, bahane bu.

şimdi nasilsin peki? nedir son durumlar?
iş yerlerimiz bibirine çok yakın. ben işten çıktım baktım arıyor açtım konuşurken bi baktım karşımda geliyor. durağa kadar gittik otobüs beklerken konuştuk. soğuk soğuk davrandım. zamana bırakıcam belki üzülücem ama yaşayıp görmek istiyorum. sonrasında denese miydim diye düşünmek istemiyorum.olmazsa da denedim ama haketmemiş dicem.

iş yerlerimiz bibirine çok yakın. ben işten çıktım baktım arıyor açtım konuşurken bi baktım karşımda geliyor. durağa kadar gittik otobüs beklerken konuştuk. soğuk soğuk davrandım. zamana bırakıcam belki üzülücem ama yaşayıp görmek istiyorum. sonrasında denese miydim diye düşünmek istemiyorum.olmazsa da denedim ama haketmemiş dicem.

ah canım ya kıyamam. ama erkek arkadaşında uğraşıyor, deniyor sanki.

acaba diyorum bir yandan, kız mı bırakmıyor peşini, seninki de gerçekten iyi niyetinden susturamıyor mu?

öyle karmaşık ki anlattıkların üzüldüm inan. umarım her şey gönlünce olur. Allah'tan hep hayirlisi gelsin canım.

ah canım ya kıyamam. ama erkek arkadaşında uğraşıyor, deniyor sanki.

acaba diyorum bir yandan, kız mı bırakmıyor peşini, seninki de gerçekten iyi niyetinden susturamıyor mu?

öyle karmaşık ki anlattıkların üzüldüm inan. umarım her şey gönlünce olur. Allah'tan hep hayirlisi gelsin canım.
çok teşekkür ederm. kız artık inşallah rahatsz etmez. mutlu olalım artık ya:/ sadece onu istiyorum

Bence çok büyüttünüz ya, ben de zamanında eski nişanlımla görüştüm, eşim de zamanında eski sevgilsiyle hesaplaştı. Dünyanın en büyük olayı gibi görmeye gerek yok bence sonunda siz zararlı çıkacaksınız.:50:

soğuk davranmasam da yaptıkları doğru gibi düşünmez mi?

ben şunu demeye çalıştım aslında, yani hem ayrılmayıp yanında kalışın hemde soğul davranışın sizden çok şey götürür.

madem yanında kaldın, bir ilişkideymiş gibi davran. sen zaten affetmek/bunu arkanızda bırakmak istedin. ve yaptında. o yüzden bunaltma kendinide arkadaşınıda.

olgun davran, her şeyi tane tane konuş. ve bir daha yaparsa durma ama!

ben şunu demeye çalıştım aslında, yani hem ayrılmayıp yanında kalışın hemde soğul davranışın sizden çok şey götürür.

madem yanında kaldın, bir ilişkideymiş gibi davran. sen zaten affetmek/bunu arkanızda bırakmak istedin. ve yaptında. o yüzden bunaltma kendinide arkadaşınıda.

olgun davran, her şeyi tane tane konuş. ve bir daha yaparsa durma ama!
ben ona zaten yaptığı şeyin ne kadar yanlış olduğunu anlattm ve bu ertesi gün boyunca düşünmesi sağladım. hata yaptığını anladığını aslında hepsinin huzurumuzu kaçırmamak için yaptığını söyledi. yarın şehirdışı gezisine çıkacağız bir günlük. bakalım nasıl geçicek neler yaşanacak ben de bilmiyorum.

Bence çok büyüttünüz ya, ben de zamanında eski nişanlımla görüştüm, eşim de zamanında eski sevgilsiyle hesaplaştı. Dünyanın en büyük olayı gibi görmeye gerek yok bence sonunda siz zararlı çıkacaksınız.:50:
hiç bir şey olmamış gibi devam edeyim mi yani?yaptığı şeyle mi kalsın?

2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?

Tavrını koyacaksın isterse 10 yıllık sevgilisi olsun şuan onun hayatında sen varsın kafanda bitirmediğin sürece görüşmek istemiyorum de ner olduğunu belli et eğer ki sana karşı çabalamadı hani bi söz vardır ya dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır diye aynen öyle..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X