• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim eski kız arkadaşıyla görüşüyor.ayrılmakta istemiyorum ne yapmalıyım?

Bizimkinin de konuşmaları aylarca sürdü...Hatta şimdi okuyorum mailleri o zaman sinirlenmemiştim şimdi sinir oluyorum akşama kavga çıkarıcam:9:

bence olayın üzerine düşme, sadece tekrar ararsa bilmek isterim de o kadar. Neden soğuk davranıyorsun ki sonuçta eski sevgilisi ulaşmış, muhtemelen "hiç vakit kaybetmemişsin, başkasını bulmuşsun..." gibi şeyler söylemiştir.

durmadan adama laf sokuyorum elimded değil.::(

Yine mi eski sevgili vakası ya.
İşte bazısı böyle saplantı oluyor bırakmıyor :47:
Sevgilniin yaptığıda saygısızlığın dik alası.
15 dk konuşmuş ben olsam sinirden ortalığı birbirine katardım.
Bence ayrılmalısın çünkü birbirinden kopamamışlar.

Yok artıkkk :26: hala ayrılmak istemiyorum diyorsunuz pes vallahi. Durum o kadar açık ve netki kızla barışma durumunu tam garantilemeden senden ayrılmak istemiyor kızla herşeyi halledip barışsın sana güle güle dicek. Neyi hala bekliyorsun anlamadım o ayrılmadan sen ayrıl gurursuz olma lütfen kusura bakma ama birazcık öyle. :ssz:

bencede katılıyorum. diğer kızı garantiye aldıktan burnunu biraz sürttükten sonra bırakmayı düşünüyordur. sen karşılarında dik dur.

Ya aslida senin icin uzuldum cunku insan az surede olsa alisir zor boyle seyler ama ondanda 5 yillik birini unutmasini bekleme bence veya unutturmaya calisma iyi kotu bisey yasamislar ayrilmislar ama kiz rahatsizlik boyutuna ulasmadigi surece pek ses etme olacagina varir diye dusunuyorum. Sevgilinide darlama oyle yaparsan belki cikis yolu arar daha ilimli yaklas normalden daha sicak davran ona bu konuda sakince akil verebilirsin bulusunca bak kuzum hani boyleyken boyle diyip akli basinda insanda zaten dogru karar verir dedigin gibi kiramiyosa birini senide kircagini dusunmuyorum cok canini skma kizinda yerine koy kendini onunda yarasi tazedir ama dikkat et yinede ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok güzel yardımcı olmuşsunuz ama laf sokmadan iğnelameden duramıyorum adamı.içimden sıcak davranmak gelmiyor. sıcak davranırsam yaptığı yanlışın farkına varamayacak doğru diye düşünecek diye korkuyorum.

durmadan adama laf sokuyorum elimded değil.::(

Bence yanlış, ben de eski nişanlımla zamanında konuşmuştum. Algılayamadı çünkü başkasıyla olduğumu. Bİr saygılı oluyorsun, iki saygılı oluyorsun sonra işin rengi değişiyor.
Bizim ilişkimiz bitişti mesela, o sıra başka ilişkim olmasaydı da dönmezdim o adama. Eşime de bunu söylemiştim ve gayet anlayışla karşılamıştı.

2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?

hiç mi gururunuz yok sizin?

Konu sahibi arkadaşım..biz ne desek boş adamın eski sevgilisine karşı içinde hala birşey kalmışmı onu sen anlarsın mutlaka... yani lafta mı bitti diyo gerçekten bitirmiş mi farkedilir illaki

bir de açıdan bak canım.

benim şuan 4 ssnelik bir ilişkim var. beraber büyüdüğüm, iyi kötü her şeyi beraber yaşadığım; canım kanım gibi sevdiğim, her ama her yerde; amsterdamda, pariste, izmirde, ağvada, gölcükte, istanbulda daha daha nicesinde anılarım olan, 2 sene aynı evi paylaştığım bir adam bu.

yarın ayrılasak. 3 ay birinin peşinden koşsa, 2 ay çıksa; yani benim sadece 3 ay yasımı tutsa ben inanmam hayatındaki yeni insano sevdiğine; ve ben aradığımda bana arama ilişkim var demez. diğer bayana der arama dedim ama hala arıyor diye.

ama ben ne senin durumunu kabul ederim ne de diğer kızın durumunu.

çok seviyor olabilirsin; ama seninde bir gururun var.

belliki aklında, gönlünde hala yeri var eski sevgilisinin. olmasa ilk aradığı an ağzının payını verir bir daha karşınıza çıkarmazdı.

Son düzenleme:
bir de açıdan bak canım.

benim şuan 4 ssnelik bir ilişkim var. beraber büyüdüğüm, iyi kötü her şeyi beraber yaşadığım; canım kanım gibi sevdiğim, her ama her yerde; amsterdamda, pariste, izmirde, ağvada, gölcükte, istanbulda daha daha nicesinde anılarım olan bir adam bu.

yarın ayrılasak. 3 ay birinin peşinden koşsa, 2 ay çıksa; yani benim sadece 3 ay yasımı tutsa ben inanmam hayatındaki yeni insano sevdiğine; ve ben aradığımda bana arama ilişkim var demez. diğer bayana der arama dedim ama hala arıyor diye.

ama ben ne senin durumunu kabul ederim ne de diğer kızın durumunu.

çok seviyor olabilirsin; ama seninde bir gururun var.

belliki aklında, gönlünde hala yeri var eski sevgilisinin. olmasa ilk aradığı an ağzının payını verir bir daha karşınıza çıkarmazdı.
haklısınız belki de ben kabullenmek istemiyorum.gerçekten o kdr çok seviyortum ki

Soyle dusunsen canim,
Sen iki ayda cok baglanmissin cok sevmissin,onlar bes yili paylasmislar kolay degil,acikcasi ben erkek arkadasinin onu hala unutamadigini dusunuyorum,erkeklere ayrilik acisi sonradan dokunur,emin ol kafasi karisiktir,ben olsam ayrilmayi dusunurdum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Soyle dusunsen canim,
Sen iki ayda cok baglanmissin cok sevmissin,onlar bes yili paylasmislar kolay degil,acikcasi ben erkek arkadasinin onu hala unutamadigini dusunuyorum,erkeklere ayrilik acisi sonradan dokunur,emin ol kafasi karisiktir,ben olsam ayrilmayi dusunurdum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
hep şundan yola çıkarak düşünmeye çalışıyorum. benimde 5 yıllıkbri ilişkim vardı çok şey paylaştık birlikte nişandan döndük. ama şuan dönüp baktığımda sanki bu 2 ay o 5 yıla bedel gibi geliyor.

Eger ayrilamam diyosan caba göstermelisin. O numarayı alıp kızı aramali ve erkek arkadaşını rahat bırakmasini söylemelisin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

buradaki insanların gazına gelipte ayrılma. ayrılman için geçerli şeyler olursa ayrılırsın. şimdilik bişey yok ortada. eğer bu durum daha da devam ederse resti çekersin. eğer seni seviyorsa peşinden gelir.

Son düzenleme:
bende pasif kaldığını düşünüyorum.

ayrılmak istemiyorsan ayrılma.

ama al erkek arkadaşını karşına açıkca konuş ve sor.

kararını sonra ver canım.

senin sessiz kaldığını düşünmeside gelecek açısından kötü...

hiç mi gururunuz yok sizin?
[/QUOTdışardan kolay geliyor tabi bunu söylemek. benim yerime koyun kendinizi bir de

Sizin yerinize koymaya ne gerek var görünen köy kılavuz mu ister? Kaç yaşındasın bilmiyorum ama adam gidip eski sevgilisine hala mesajlar yazıyorsa ona rest çekip tüm bağlarını koparıp sana hala dönmüyorsa sen ne bekliyorsun ki ? yok efendim konuşmuş yok efendim mesajlaşmış yok efendim kibarmış.. Bırak bu ayakları arkadaşım adam seni dikkate alsa bunları yapar mı? Bu yüzden diyorum gururun yokmu senin diye.. Gidip o erkeğin ağzını burnunu necasetlendireceksin ki kendini bi .... sanmasın!!! Sende az gururlu ol dünyada insan mı yok!! Neyse ben çok asabiyim doğumum yaklaşıyor zaten kusura bakma arkadaş.. Bazen kendine getirmek için yerden yere mi vurmak gerekiyor kimilerini?? Yaşa ve gör kendini küçültme bu kadar gider o adam

buradaki insanların gazına gelipte ayrılma. ayrılman için geçerli şeyler olursa ayrılırsın. şimdilik bişey yok ortada. eğer bu durum daha da devam ederse resti çekersin. eğer seni seviyorsa peşinden gelir.
çok canım yanıyor ve insanlaracımasız.ben ne bu sözleri hakedecek ne de bunlarıı yaşayacak birisi değilim. 2 ay olmasına rağmen onu tek bir gün bile üzmedim. ayrıca bizim mezheplerimiz de farklı.ilerleyen zmanlarda ailemle oluşacak sorunlara bile gögüs germeye razıyken şu onlara inanamıyorum

ben de öyle diyorum ona ben bunu haketmedim bir gün bile seni üzecek kıracak birşey yaptım mı diyorum hayr diyor.bir daha arayamıcak konuştum.seni seviyorum diyor. ama hala soğuk soğuk sanki?

Canım benimde erkek arkadaşım dört yıllık bir ilişkiden kopmuştu sonra biz sevgili olduk uzun süreli ilişkilerde alışkanlık vardır erkekler ondan kopmaaz erkek arkadaşım hem benimle olmak istedi hem onunla konuşuyrdu başlarda sonra ben tepki gösterdim gizli gizli görüşmeye başladı ilişki yaşamıyolardı ama konuşuyolardı iki kere hat değiştirdik sonra bi baktım mailden konuşuyolar bu süreç çok büyük kavgalarla geçti beni de bırakmadı ayrılınca yalvarıyordu ama ben çok aşık olduğum için sabrettim ona sevgimi ıspatladım bir süre sonra o kızın lafı bile geçmemeye başladı iki yıldır beraberz şuan ve atlattık eger sevıyosan savas vazgeçme ama bu bi hevesse inan zorlanrsın yol yakınken dön derim

Back
X