• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim eski kız arkadaşıyla görüşüyor.ayrılmakta istemiyorum ne yapmalıyım?

siz ayrılmıyorsunuz ama belki o sizden ayrılır :50:
yerinizde olsam ayrılırdım.. sende kibar bi şekilde söylersin ben seni çok seviyorum falan dersin ama 5yıllık bir birlikteğin olmuş. şuandada mesajlaşıp araşıyorsunuz. bende sadece durup izliyorum dersin. zaten seni seviyorsa gerçkten bitirdiyse peşinden gelecektir :31:

Sevgiliniz de bi garip. Yaptığı normal bir şeymiş gibi size anlatıyor. Sanki sizin kızıp onu terketmenizi bekler gibi. Kafası elbetteki karışık 5 senelik ilişki 8 ayda unutulmaz zaten. İkimizle de aynı anda görüşmen uygun değil, sana biraz zaman veriyorum kararını ver ya ben ya o de. Yoksa yarın bir gün bu çocuk seninle evlenirse yine başka biri ile konuşursa gelip sana anlatabilir, alışkanlık yapar yani. Bence bırak geliyorsa senindir, gelmezse zaten hiç senin olmamıştır.

o gelip bana anlatmadı direk ben tesadüf eseri gördüm ve o ağzında eveleyip geveleyince de anladım.kızı arasam mı ne diyorsunuz?

siz ayrılmıyorsunuz ama belki o sizden ayrılır :50:
yerinizde olsam ayrılırdım.. sende kibar bi şekilde söylersin ben seni çok seviyorum falan dersin ama 5yıllık bir birlikteğin olmuş. şuandada mesajlaşıp araşıyorsunuz. bende sadece durup izliyorum dersin. zaten seni seviyorsa gerçkten bitirdiyse peşinden gelecektir :31:

beni sevdiğinden bi an şüphe duymamıştım. bide dünden beri aradı msj attı ama kalkıpta seni çok seviyorum demedi. sadece ben sorduğumda beni seviyor musun dediğimde seviyorum seninle bir gelecek düşünüyorum dedi

o gelip bana anlatmadı direk ben tesadüf eseri gördüm ve o ağzında eveleyip geveleyince de anladım.kızı arasam mı ne diyorsunuz?

sakın öyle bir hata yapma bu erkek arkadaşının çözmesi gereken bişey ya dediğin gibi çekingenliğinden konuşuyor yada onu garantileyip senden ayrılacak ama sen konuşsan da konuşmasan da bişey değişmeyecek sen kendine çok çirkin bir anı yaşatmış olacaksın

beni sevdiğinden bi an şüphe duymamıştım. bide dünden beri aradı msj attı ama kalkıpta seni çok seviyorum demedi. sadece ben sorduğumda beni seviyor musun dediğimde seviyorum seninle bir gelecek düşünüyorum dedi

Yuvarlak cevaplar bunlar. Kafa karışıklığını bir gidersin hele netleşsin kafası.

2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?

ikiside sana çok ayıp etmiş. eğer tavırları azıcıkta olsa değiştiyse zaten eskiye karşı var içinde bişeyler, ayrılmalısın bence, gerçi zordur bu durum ama bu saygısızlığa rağmen beraber olursan kendine yazık, o eski sevgilisini tercih edip sana yol gösterebilir, eski sevgiliside genişmiş, adamın yeni sevgilisi var msj atıyor

sakın öyle bir hata yapma bu erkek arkadaşının çözmesi gereken bişey ya dediğin gibi çekingenliğinden konuşuyor yada onu garantileyip senden ayrılacak ama sen konuşsan da konuşmasan da bişey değişmeyecek sen kendine çok çirkin bir anı yaşatmış olacaksın

kendi seviyemi dşürmüş olurum dimi?ama kafam öyle karışık ki şuan nasıl davranıcam onu da bilmiyorum. rest çekmek geçiyor aklımdan ama ya ters teperse?

kızın numarasını hemen ezberledim.acaba arayıp kızla konuşsam mı daha çok ters mi teper?kesin söyler erkek arkadaşıma hemen dimi?

Aaaa sakın muhatap olmayın. Zaten sizi biliyor olmasına rağmen bu kadar ısrar ettiyse konuşup bir şeylerin halledilebileceği biri değildir diye tahmin ediyorum :26: Tetikte olmanızda fayda var ama daha da fazla bu olayı kurcalamayın bence.

yaşın kaç küçük sanırım seviyorum diyerek görmezden gelme onakızın numarasını aldığını ve arayacağını söyle madem herşey bitti diyorsun sen söyleyemiyorsan uygun bir dille ben söylim de ve benimle olmak istiyorsan o hattını değiştir de bunları yapıyorsa emin ol birşeyler hissediyordur bu arada neden olmasın 5 yıllık ilişki yaşadı diye unutması zor olur belki ama yeniden başkasını seni sevebilir unutabilir o kızı ama bunlara yanaşmıyorsa üzgünüm o kızın aramasını istiyordur zaten bence kendini düşün 2 ayı çabuk unutursun

ya çok katısınız:(ben çok seviyorum ama onu.

8 ay önce ayrılmışlar ee sizin ilişki 2 aylık hadi 1 ayda birbirinizi tanıdınız filan desek.... 5-6 ay kalıyor geriye bu sürede içindeki tüm duygulardan arınıp sana gelmesi imkansız..
hem ayrılma nedenleride önemli bence sevgilin ona karşı koyamıycak üzülen sen olcaksın...

ikiside sana çok ayıp etmiş. eğer tavırları azıcıkta olsa değiştiyse zaten eskiye karşı var içinde bişeyler, ayrılmalısın bence, gerçi zordur bu durum ama bu saygısızlığa rağmen beraber olursan kendine yazık, o eski sevgilisini tercih edip sana yol gösterebilir, eski sevgiliside genişmiş, adamın yeni sevgilisi var msj atıyor
bence kız zaten sevdiği için değil sırf kıskançlıktan yapıyor. zaten diyelimki ben olmasam barışsalar yine ayrılırlar olmaz bunca zman ayrılmışlarsa. sevgilimin annesiyle sorunlar yaşamış kız bunun üstüne sonra sevgilimle tartışmaya başlamışlar ve ayrılmışlar.ona söyledim seviyorsan ben çekilirim aradan diye kaç kere söyledim eğer içinde ona karşı ufak bir şey bile varsa diye. yok dedi

Adam 5senelik iliskisini bitiriyo uc ay sonra senin pesinden kosmaya basliyo sen uc ayin sonunda kabul ediyosun iki aydir da birliktesiniz.
Bastan yaş iliski 5senelik iliski bu kadar cabuk unutulur mu? Daha iki ayda sana gelecekten soz etmeler falan... Ya eskisinden intikam almaya calisiyo ya da unutmaya seni seviyo olsa bak oburu arayabiliyo mu.

kendi seviyemi dşürmüş olurum dimi?ama kafam öyle karışık ki şuan nasıl davranıcam onu da bilmiyorum. rest çekmek geçiyor aklımdan ama ya ters teperse?

bak emin ol o konuşmaların devamı geliyorsa sevgilin seninle ilgilide ona bişeyler demiştir.
kötü şeyler, senin üzüleceğin şeyler.
yoksa gece yarılarında istediği kadar istemiyorum desin, sevgilin yüz vermedikçe devamı gelmez.

8 ay önce ayrılmışlar ee sizin ilişki 2 aylık hadi 1 ayda birbirinizi tanıdınız filan desek.... 5-6 ay kalıyor geriye bu sürede içindeki tüm duygulardan arınıp sana gelmesi imkansız..
hem ayrılma nedenleride önemli bence sevgilin ona karşı koyamıycak üzülen sen olcaksın...
adam 3 ay peşimden koştu zaten. benimde 5 yıllık bi ilişkim vardı. ayrıldım dakika bitti herşy. 8 ay bence fazlasıyla yeter unutmak için ama onun aklında hala sanırım.

bak emin ol o konuşmaların devamı geliyorsa sevgilin seninle ilgilide ona bişeyler demiştir.
kötü şeyler, senin üzüleceğin şeyler.
yoksa gece yarılarında istediği kadar istemiyorum desin, sevgilin yüz vermedikçe devamı gelmez.
ne demiş olabilir.hala fotumuz var whatsappında öyle bşr şeyy olsa kaldırmaz mı fotoyu

Adam 5senelik iliskisini bitiriyo uc ay sonra senin pesinden kosmaya basliyo sen uc ayin sonunda kabul ediyosun iki aydir da birliktesiniz.
Bastan yaş iliski 5senelik iliski bu kadar cabuk unutulur mu? Daha iki ayda sana gelecekten soz etmeler falan... Ya eskisinden intikam almaya calisiyo ya da unutmaya seni seviyo olsa bak oburu arayabiliyo mu.

ama benimde 5 senelik ilişkim vardı.hatta nişandan döndüm ama o an bitti .o kadr çabuk bitti. bazen öyle şeyler yaşıyorsun ki bittiği gün bir daha aklına gelmiyor.

çok doğru söylüyosunuz bende bunu anlatmaya çalıştım ama konu sahibi arkadaş yaşayıp görmek istiyor...

Back
X