Sevgilim erken boşalmaya başladı

Oh ne güzel))peki nasıl korunuyorsunuz

Evet onlarıda cinsel terapide yaptık ama insanın ne uğraşacak gücü ne Sabri kaliyor uğraşıp sonuç alamayınca
Hemen çözüm olması mümkün değil. Sabırla bu tür egzersizlere devam edilmesi gerekiyor.

Sanırım biraz ara verdik artık birazdaha zaman geçince tekrar deneyebiliriz. Normalde kaç dakika sürüyor ilişki acaba
İlişki süresi çiftten çifte değişir. Bir standardı yok. Birbirinizi sık boğaz etmeyin sevgiyle yaklaşın.

Ben çok yoruldum bende istek çok ama onda yok olmadığı için isteyemiyorum diyor üzülüyorum cunki diyor zor bı durum evet sevgiyle yaklasiyorum bı an sabrım taşıyor onun isteksizligini görünce çıldırıyorum engel olamıyorum kendime
İlişki süresi çiftten çifte değişir. Bir standardı yok. Birbirinizi sık boğaz etmeyin sevgiyle ya

İstek ve enerji için fındık ceviz bal vb. yazında karpuz gibi yiyecekleri yemesi gerekiyor.

Stresten olabiliyor bence bir süre daha bekleyin ya da stres olduğu konular üzerine konuşun çözmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…