"Erkekler neden bakire kadın arar" sorusuna cevap olmuş. 15 saniyelik performansıni alkislatiyorlar böylece.
15 saniye ne ya, benim hayatımdaki erkek beş dakikada olayi bitirse dik dik bakarım. Çok kötü sayılar bunlar
bence eşinizi tez elden doktora yollayın.KKda bir arkadaş bir haptan bahsetmişti, gittiği doktor önermiş ve bu hapı kullandığı sürece erken yumuşayan kocası maşallahlik olmuş.
Belki sizin de işinize yarar, umarım kabul eder gitmeyi
Konu sahibi sadece bir kere mi oldu? Eğer bir kereyse her insanın bazen başına gelebilir. Şimdilik çok büyütmeyin bence meseleyi , stres olmasın. Ama devam ederse o zaman 'eski halini özledim, bir doktora gorun' diyebilirsiniz. Egosu kırılmasın diye de şöyleydin boyleydin,duvardan duvara ne güzeldi falan diye gaz verirsiniz
Onun dışında küçük molalar vermek de iyi olabilir. Biraz moddan çıkmış olur. Yani beş dakikada bitiyor dediniz ya. Üçüncu dakikada pozisyon değiştirme bahanesiyle penetrasyonu kesin, bir şey anlatın,kıkırdayin,üzüm falan yedirin
olaydan biraz uzaklaşıp sonra tekrar başlatın...mola dediğim on dakika değil ama adam o moddon biraz uzaklassin yeter bence. Belki böyle süreyi uzatabilirsiniz ..bol sans diliyorum