Eşiniz sizi kendi normaline inandirmisMerhaba
Merakımdan soruyorum gerçekten 15 dakika vajinada sert kalabiliyormuydu partneriniz ,eğer öyleyse kocam beni senelerdir kandırmışilk zamanlar 1 dakika şu an 10 saniye taş çatlasa 20 saniye diyelim normeli bu diyor bana ,valla şaşkınım 5 dakika olsa takla atardım öyle kocaları olanlar çok şanslı kıymet bilsinler
Eşimle biz birbirimizin ilkiyiz gerçekten eşim benimi yiyo yoksa gerçekten öyle mi zannediyor bende bunu merak ettim
Canım merhaba. İlişkinize ara verin biraz bedenlerinizi dinlendirin emin ol süre uzatacaktır cinsel konuda ozleyin biraz birbiriniziMerhaba kızlar. Gayet guzel giden bir iliskimiz var. Dun yildonumumuzu kutladik hatta. Bu surecte cinsellikle ilgili hicbir sıkıntımız olmadi performansi da iyiydi hatta bazen fazla uzun sürerdi ben sıkılmaya baslardim. Son 1 aydir bu durum tam tersine donmeye basladi. On sevisme vs her sey ayni ilgisinde hicbir azalma yok ancak birlesme suremiz ciddi anlamda kisaldi. Bunu o da dile getirip duruyor eskiden boyle degildi diye. Ben simdiye kadar kotu hicbir sey soylemedim nolacak canim diye gulup geciyorum ona karsi. Ancak bugun sadece 10 saniye surdu. Sok oldum. Normalde 10-15 dkyi bulurdu. Giderek daha da morali bozuluyor ve stres yapiyor kendine. Bu durumu yasayaniniz var mi ? Onceden boyle bir sikintisi olmayip erken bosalmaya baslayan partnere nasil yaklasmam gerek ? Eger bu durum devam ederse doktora gitmesini teklif etmek icin ne kadar beklemeliyim ?
Yok hayir ideal olan 5 dknin ustudur en az. Erken bosaliyor esinizMerhaba
Merakımdan soruyorum gerçekten 15 dakika vajinada sert kalabiliyormuydu partneriniz ,eğer öyleyse kocam beni senelerdir kandırmışilk zamanlar 1 dakika şu an 10 saniye taş çatlasa 20 saniye diyelim normeli bu diyor bana ,valla şaşkınım 5 dakika olsa takla atardım öyle kocaları olanlar çok şanslı kıymet bilsinler
Eşimle biz birbirimizin ilkiyiz gerçekten eşim benimi yiyo yoksa gerçekten öyle mi zannediyor bende bunu merak ettim
Yok hayir ideal olan 5 dknin ustudur en az. Erken bosaliyor esiniz
Yani aynen anlamıyorum maalesef ama en azından eliyle yada başka yöntemle orgazma ulaştırıyor bu konuda bencil değil çok şükür ,işte maalesef penisi içimde hissedemiyorum çok afedersin domol şekilde biraz daha iyi ama onda da ben bişey anlamıyorum, vajinada ilen penis sönücek kaygısı taşıyor bence hemen boşalıyor domol şekilde daha uzun tutabiliyor keşke bi çözümü olsaEşiniz sizi kendi normaline inandirmisbiz eşimle en az 15 dk normali yarım saat bazen 1saati bulduğu bile oluyor affınıza sığınarak söylüyorum tabi herkeste aynı olmaz bu durum ama 10saniye gerçekten çok az ve bu 10saniyede sizin hiç bir şey anlamadiginiza adım gibi eminim
Rossman diyorsunuzYani aynen anlamıyorum maalesef ama en azından eliyle yada başka yöntemle orgazma ulaştırıyor bu konuda bencil değil çok şükür ,işte maalesef penisi içimde hissedemiyorum çok afedersin domol şekilde biraz daha iyi ama onda da ben bişey anlamıyorum, vajinada ilen penis sönücek kaygısı taşıyor bence hemen boşalıyor domol şekilde daha uzun tutabiliyor keşke bi çözümü olsa
Benim kocam yok ki ben bekarım
Ama var yani dayanan
Kocaniz sizi kandiriyor, baya baya kekliyor yaniMerhaba
Göreceksin bir gün benim de kocam olacakOnun kocası yok
İnş. Benden önce evlenirsin.Göreceksin bir gün benim de kocam olacako zaman bende sana dicem onun kocası yok.
Çözüm elbette tedavi bence karşınıza alıp konuşmalısınız eşinizin bu durumdan memnun olduğunu zannetmiyorum. Eşinizin eliyle veya başka şekilde sizi orgazma ulaştırması ile sizin onunla orgazma ulaşmanız çok ayrı bişey. Aynı zevk heyecan olmuyor. Eşinizde sorun var maalesefYani aynen anlamıyorum maalesef ama en azından eliyle yada başka yöntemle orgazma ulaştırıyor bu konuda bencil değil çok şükür ,işte maalesef penisi içimde hissedemiyorum çok afedersin domol şekilde biraz daha iyi ama onda da ben bişey anlamıyorum, vajinada ilen penis sönücek kaygısı taşıyor bence hemen boşalıyor domol şekilde daha uzun tutabiliyor keşke bi çözümü olsa
Bunu diyen herkes benden önce evlendi ne istiyorsunuz vicdansızlar adamlar yaşlansın çaptan düşsün benim akrep burcu dişil enerjim de sönsün gitsin mi? Sus kıssssİnş. Benden önce evlenirsin.
Üroloji uzmanıyla görüşmelisiniz. Belki de basit bir tedavisi vardırYani aynen anlamıyorum maalesef ama en azından eliyle yada başka yöntemle orgazma ulaştırıyor bu konuda bencil değil çok şükür ,işte maalesef penisi içimde hissedemiyorum çok afedersin domol şekilde biraz daha iyi ama onda da ben bişey anlamıyorum, vajinada ilen penis sönücek kaygısı taşıyor bence hemen boşalıyor domol şekilde daha uzun tutabiliyor keşke bi çözümü olsa
Ya ahahaBunu diyen herkes benden önce evlendi ne istiyorsunuz vicdansızlar adamlar yaşlansın çaptan düşsün benim akrep burcu dişil enerjim de sönsün gitsin mi? Sus kıssss
"Erkekler neden bakire kadın arar" sorusuna cevap olmuş. 15 saniyelik performansıni alkislatiyorlar böylece.Merhaba
Benim koca adayım balık yaaa ben atıyım mı şimdi bunuYa ahaha
Sen kendine bi akrep erkeği bulcan o zaman. Geçen keşfette gördüm. Kadının biri akrep burcu erkeğiyle öbüşürken adam kadının dilini koparmış djdjdjdj Akrep burcu erkeği yaşlansa bile ne kadar çaptan düşebülü ?
Hemen konu aç balık burcu erkeği libidosu hakkında aciilllll diye.Benim koca adayım balık yaaa ben atıyım mı şimdi bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?