- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
Merhabalar. 1 aylık bir ilişkim vardı ve bu 1 ay kavgasız, saygılı değerli hissettiğim bir ilişkiydi. Evet kısa bir süre biliyorum. Geçen gün doğumgünümde gece 00.30 gibi aradı kutladı falan ve bana “ohoo hediyeni çoktan hazır ettim” dedi. Beni bir yükseltti tabii ki. Doğumgünümde buluştuk bir avmde krem alacaktı. Ünlü bir kozmetik markasının önünde durdu “bir şey ister misin alayım” dedi. Bunu kabul etmedim, al diyecek halim yok. Eli boştu zaten ve arabaya bindik gözüm etrafı aradı ama boştu. Aç mısın diye sordu bir pizzacıya gittik sonra kahve içme derken anladım ki bir şey yok. Eve bırakırken arabada neyin var elimi bile ayıp olmasın diye tutuyorsun dedi. “Evet sağ ol doğumgünümde çok değerli hissettirdin bari bi çiçekle gelseydin, yılda bir kere olan bir şey bu ya da güzel bir mekana götürseydin pasta söyleseydin inanamıyorum yüz yüze öpmedin kutlamadın bile hani hediyem hazırdı nerde” dedim. Bir an öfke patlaması yaşadı “almıştım ama evde unuttum haketmiyorsun zaten sabahtan beri yüzün asık almıyorum lan 1 aylık ilişkiye tek sen mi kazık yedin, beni eve gidince sil” falan daha bir sürü laf söyledi. Eve geldim bir sürü mesaj attı saçma sapan. 2 saat sonrada tek gönderimlik hediye paketi attı almıştım ama anlamı kalmadı diye. Bu şekilde ilişkimi bitirdim ama kendisini özlüyorum ve pişmanım. Daha da bir iletişim kurmadık bilmiyorum