Sevgilim çok zayıf..Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir ?

bu benim bahsettiğim (12 vitaminli enerji verici olarak bilinen) suda eriyenlerden canım :) portakallı oralet gibi tadı da zaten eminim içer :) yalnız bi süre sonra engel olmalısın deli gibi kilo almasın bir de ilacın içinde spırcuların yoğun tempolu çalışan insanların vs kullanması gerektiği yazıyordu.. hadi bakalım lop lop et olsun kolay gelsin

benim nişanlımda bu aralar sürekli yorgunluk ve halsizlikten sikayetci, çok cabuk kilo alıp veriyor, bende solgar multivitamin aldım dün ona eczaneden, kilo almak için ilaç kullanımını pek önermiyor eczaneler bu vitaminmiş bakalım ne olucak

konuyu açalı 2ay olmuş sanırım sevgilim en fazla 2 kilo fln aldı bu sürede,
annesi fln gelmişti bir de 1 ay onun yemeklerini yedi.
bir de ben balık hapı aldım marincap omega 3 var içinde kendim de kullanıyorum da tek tük içiyor sanırım şaşırdım içtiğine iğrenç içmem fln diyordu kendim ellerimle gidip alınca mecbur içmek zorunda kaldı:)
onun dışında hala dışarıdan besleniyor anneleri gitti
işinde az bi süre sonra biraz rahatlıcak en azından sabah kahvaltısı yapabilicek 6.30da giidyor artık 7.45 te gidicek
öğlen yemek yiyebilicek fln
biraz ev yemeği yapıp yese alıcak aslında ama,

ya ben biraz kas da yapsın istiyorum ama şimdi cart diye göbeğe kilo alırsa bu sefer o da saçma olur,
nasıl güzel bi şekilde söyleyebilirim sizce?
bir de eve geldiği an tv bile izleyemiyor direk uyuyor zaten bu arada derede nasıl spor yapmaya güç bulucak o da ayrı mesele üf
ben bi yandan da kendimi spora alıştırmaya çalışıyorum zaten, keşke biraz sportif olsaydı sevgilim beni de gaza getirseydi hatta.

kankam yazık çocuğa ya :)
zaten yorgunluktan ölüyodur bi de spor yapsa vay haline
seneye bile zor bulur o vakti
aslında vakit ve enerjisi olsa beraber bi spor salonuna yazılsanız ne güzel olurdu
eğlenirdiniz hem, hem de spor yapardınız..
düzenli yemek yediği zaman kilo alır o merak etme sen..

aynı problem bende de var 1.85 boyunda ve 65 kilo ayrıca kemik yapısı da ince. Üflesen uçacak gibi. Kendisi bir sürü şey denedi. İştah açıcı şuruplar, pekmez içmeler vs ama cıkıss olmadı. Metabolizması hızlı sanırım, düzensiz yemek yiyor ben en çok buna bağlıyorum düzenli yemedikten sonra zor gibi görünüyor canım. Aynı seninkisi gibi akşamları falanda dışarıdan yiyor. Bir arkadaşım balık yağı kapsülleri içiyordu onu deneyin olmazsa. Kolay gelsinn size.

SUPRADYN vitamini kilo aldırıo tavsiye ederim ama düzenli kullan .. mesela ben sabah kahvaltıdan 15 dk sonra içerim ve faydasını gördüm ... ilk ay bi kilo aldım ikinci ay 3 bi kaç ay devam ettim sonra bıraktım bi kaç kilo kaybettim şuan sanırım sürekli bi kilo olmadı bende ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…