Sevgilim çok zayıf..Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir ?

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
arkadaşlar ben ne yazık ki kilo vermeye uğraşırken sevgilime de kilo aldırmaya çalışanlardanım.
çok çok yoğun çalışıyor sevgilim sabah fln saat 6 buçukta işe gidiyor canı kahvaltı yapmak istemiyormuş öğlen bazen yemek arası veremiyor, bazen de nöbetleri olduğu zaman akşam yemiyor. bazen sanırım sadece öğle yemeği yiyerek yaşıyor o da işyerinin verdiği azıcık saçma sapan yemeklerden. evde de dışarıdan söylüyor yemekleri.
ve 1.80 boyunda ama 60 kilo ancak benle aynı neredeyse..

iştahını açıcak bişeyler önerebilir misiniz bana? vitamin vs bilmiyorum artık neyse benim hiç böyle bi problemim olmadığı için ne yapabilirim hiç akıl edemiyorum, sizden yardım bekliyorum ya resmen bir deri bir kemik kaldı insanların bana sürekli sevgilin ne kadar zayıflamış demesinden bıktım (

Aslında kahvaltı çok önemli 3öğün yemeside tabii..Bunları yapmadan nasıl kilo alcak bilmiyorum :44:

Pharmaton vitamin ilacı kullanıyorum ben acayip iştah açıyo kiloda aldım..zayıftım bende kilo almak istiyodum

Sonra pekmez yedim her sabah aç karınına buda aynı şekilde hem iştah açıyo hem kilo aldırıyo..

Aklıma şuan fazla bişey gelmiyo ama balık hapı kullananda var...arı poleni de...

Bende zamanında araştırdığım için biliyorum:)

canım bende kolay kolay kilo alamazdım kahvaltıda hıc yapamazdım okula gıdınce kahvaltıya basladım ve onun harıcınde saglıksız belkı ama cıps cıkolata bunalrdan yemeye basladım bunlarda cok kılo aldrıyo ben baya almıstım ozamanlar dısarıdan yemekde aldrıyo bence

ya kızlaar sürekli dışarıdan besleniyor hatta bazen gittiğimizde 2 tane yemek söyler
ama düzenli yemedikten sonra ne işe yarar
balık hapı iştah açıyor muymuş? ben de almayı düşünüyordum zaten çok faydalı iştah da açıyorsa çok iyi olur.
ya bir de sigara içiyordu önceden şimdi 4-5 ay oldu bırakalı bırakınca alır diyordum işinde koşuşturmaktan daha da çok verdi.
hayır benim de boş vaktim yok ki kekler börekler yapıp tıkayım ağzına ya
anneleri gelcek bu ay eminim kadın görünce şok geçircek ya
off sabahın köründe ben de uyanmış olmuyorum ki yemiyor işte adam ya

:):) üzülme ! Evet balık hapı kilo aldırıyo heryerde okudum bunu...

Düzenli beslenebilse keşke..Gece yemek yedirmeye çalış..gece yemeninde çok faydası var.

yemek yıycek kadar arasımı yok yoksa ıstahımı kapanmıs tatlım eger ıstahım yok dıye ole dıyosa sen konus söz verdir istersen az ye ama öğün atlama de benım hatrım için de :) benım kuzenımde denedı onu devamını getrmezse yararı olmaz o sıkılıp bırakmıstıda

:):) üzülme ! Evet balık hapı kilo aldırıyo heryerde okudum bunu...

Düzenli beslenebilse keşke..Gece yemek yedirmeye çalış..gece yemeninde çok faydası var.

tamam üzülmüyorum:) gecesi yok ki ya saat 9da sızıyor ya da bütün gece ayakta koşuşturuyor nöbette. zaten buzdolabı bozulmuş ama hiç farketmez yani içi bomboş olduğu için

o zaman ben yarın ilk iş balık yağı hapı alıyım. kendime de ona da :) burdan bi başlayalım bakalım, onu da nasıl içircem bilmiyorum ya ay çocuk gibi resmen

sabah kahvaltısını sevmiyor canım ama onun dışında iştahı yok diyemem acıkıyor yani acıktı mı da yiyor gözümle görüyorum ama :) hatta burgerdan fln yiyor sürekli ama 1 dk durmuyor gün için çok tempolu çalışıyor sanırım az bişey yediğini de hemen harcıyor of resmini koysam korkarsınız valla halbuki bnm sevgilim çok yakışıklıydı ya ah ah

bi de kaç kere laf soktum artık verem olcan fln diyorum ama tık yok.
sanırım öncelik sırası var kafasında aç kalsa da işini bitirmeden gitmiyor ya, önce kendini düşünür dimi insan bu kadar işkoliklik de manyaklık biraz ya

vala senin işin zor ya! şimdiden kolay gelsin diyim

Aldığın yerede sor kesin nasıl kullanıldığını....zaten onlar anlatır inşallah faydasını görürüsünüz.....:)

b vitami kompleksi kullansın canım bvit kilo aldırıyor, iştahı açıyor.
tabi senin dediğin gibi günde bir öğünle anca bazal metabolizmasını çalıştırır, hatta ona bile yetmez :)

hmm b vitamini duymamıştım canım sağol ya bakiim en azından ben ağzına tıkarım
bi de aklıma süt geldi almak en azından sabahları fln içer heralde şu küçük sütlerden.

kalori kaloridir tabi ne yese kar

öle valla ya bugün de ilk defa az önce yemek yemiş
ondan önce de halley yemiş hep kahvaltı da öğle yemeği de yok tabi
dedim kaç tane yedin ki halley 10 tane yemişimdir dedi de sanmıyorum o kadar yiyebilceğini
bi de dedim balık hapı alcam bilmem ne "ıııııh içmem ya iğrenç" fln diyor bi de yaa
ay çocuk gibi ya zaten sinirim bozuktu bi azarladım afrikalı çocuklar gibi mi olcan koskoca adamsın çocuk gibi yemek ye demicem artık diye.
bakalım bakalım napcak

ya nası duruyo böyle aç aç ben hayatta duramam ya midem bulanır.
belki de açlıktan ne bulduysa yemiştir zavallı :)
balık yağının kapsülleri yok mu o kadar iğrenç değildir heralde.

ya nası duruyo böyle aç aç ben hayatta duramam ya midem bulanır.
belki de açlıktan ne bulduysa yemiştir zavallı :)
balık yağının kapsülleri yok mu o kadar iğrenç değildir heralde.

valla henüz bulamadım zaten omega 3 ve 6 birlikte olanı yok sadece 3 var ne saçma. biraz bakiim bulursam bi eczacı tanıdığım var ona getirtcem.
ya acıkıo aslında da anlamadım ya bi parazit fln mi baktırtsam geçen sene tiroid testlerini yaptırtmıştı normal çıktı, valla kafayı yicem.

Lullaby cim SUPRADYN in 12 vitaminli bi enerji hapı vardı.. ondan içebilir bütün vitaminler var sana nasıl etki ettiğini şöyle anlatayımm :)

erkek arkadaşım askere gittiğinde nizamiyede gececi olarak askerliğini yaptı, gündüz de az uyuyordu harap düşüyor aman orda bişey yiyemez halden düşer vs diye endişelerimden dolayı sürekli bu vitaminden alıp alıp yolluyordum :) kilo alması gibi bi isteğim yoktu normaldi zaten kilosu ama vitaminsiz kalmasındı amacım esas :) ve ne oldu biliyor musun adam 5 aylık askerliğinin sonunda 12 kilo alıp geldi istemeden kilo aldırttım adama şimdi de zayıflatmaya çalışıyorum bi dene sevgilinde.. işe yarıyor diyorum..

valla benim eşim evlendiğimiz zaman 62 kiloydu 1.75 boy 3.5 yıl oldu evleneli şimdi 78 kilo tabi bende 62 kiloydum ozaaman şimdi iki doğum yaptım ard arda oldum79 ama şükürki verdim 67 oldum şimdilik neyse ama eşim veremiyo nasıl aldığına gelince gece yemelerimiz çoktu abur cubur yerdik ekmek çok kilo aldırıyo helede akşam geç yersen sonra kola abur cubur hepsini gece yesin yiycekse bak 2 aya duba gibi olur

senin gibi bi eşi olursa
evlenince kilo alır kesinn:))
şimdilik yapacağın bişey yok sanırım
önce düzen lazımmm

haha genelde askerde kilo verip gelirler ama senin erkek arkadaşın supradyni pek beğenmiş demek ki :) aslında kilo aldırmasa bile yenebilir ya ben de o da çok düzensiz besleniyoruz, meyve-sebze fln yemiyoruz hiç ben alıyorum o veriyor ama :) bu supradyni çok severdim ben küçükken şeker gibi gelirdi çikolatalı bi de dışı fln bunu içirebilirim aşkıma eminim :)

canım maşşallah eşine çok iyi bakmışsın, tabi lezzetli yemekler olunca önünde yemeden duramıyordur:) gece yemek çok aldırıyor doğru ben de öyle aldım kilolarımı şimdi de sadece gece yemek yemeyi kestim ve 2-3 kilo verdim 2-3 ayda yavaş yavaş iyi oldu:) bi 3 kilo daha verirsem tam olucak:) sevgilimin gecesi ise saat 9 çünkü nöbeti olmadığı zamanlar 9.30da fln uyuyakalıyor:) abur cubur çok yiyor ama hiç durmuyor yani bütün gün hiç oturmadığınızı düşünün sürekli ordan oraya koşturuyor hep ayakta fln o yüzden yetmiyor bi de zaten zayıftı belki biraz kilolu olsa sabitlenmiş olurdu ama bakalım

senin gibi bi eşi olursa
evlenince kilo alır kesinn:))
şimdilik yapacağın bişey yok sanırım
önce düzen lazımmm

canım güzel demişin de ben hiç yemek yapmasını bilmem:) gerçi o sınava hazırlanırken pilav fln bi de hazır yemeklerden yapıyordum valla götürüyordu ama o sıra çok sigara içiyordu, ondan almıyordu sanırım, şimdi sigarayı da bıraktı ama bakalım, ama dediğin doğru düzen lazım önce, neyse kafaya takmıyorum artık, herşeyin bi bedeli var, elimden geleni yapıcam, ama gebeş gibi yatan benden az çalışan bir sevgilidense, kendini işine adamış birini tercih ederim, hep de çalışkan bir eşim olsun diye dua ettim, sanırım allah gönlüme göre verdi ama biraz duayı abartmışım sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…