:):) üzülme ! Evet balık hapı kilo aldırıyo heryerde okudum bunu...
Düzenli beslenebilse keşke..Gece yemek yedirmeye çalış..gece yemeninde çok faydası var.
yemek yıycek kadar arasımı yok yoksa ıstahımı kapanmıs tatlım eger ıstahım yok dıye ole dıyosa sen konus söz verdir istersen az ye ama öğün atlama de benım hatrım için de :) benım kuzenımde denedı onu devamını getrmezse yararı olmaz o sıkılıp bırakmıstıda
tamam üzülmüyorum:) gecesi yok ki ya saat 9da sızıyor ya da bütün gece ayakta koşuşturuyor nöbette. zaten buzdolabı bozulmuş ama hiç farketmez yani içi bomboş olduğu için
o zaman ben yarın ilk iş balık yağı hapı alıyım. kendime de ona da :) burdan bi başlayalım bakalım, onu da nasıl içircem bilmiyorum ya ay çocuk gibi resmen
vala senin işin zor ya! şimdiden kolay gelsin diyim
Aldığın yerede sor kesin nasıl kullanıldığını....zaten onlar anlatır inşallah faydasını görürüsünüz.....:)
kalori kaloridir tabi ne yese kar
ya nası duruyo böyle aç aç ben hayatta duramam ya midem bulanır.
belki de açlıktan ne bulduysa yemiştir zavallı :)
balık yağının kapsülleri yok mu o kadar iğrenç değildir heralde.
Lullaby cim SUPRADYN in 12 vitaminli bi enerji hapı vardı.. ondan içebilir bütün vitaminler var sana nasıl etki ettiğini şöyle anlatayımm :)
erkek arkadaşım askere gittiğinde nizamiyede gececi olarak askerliğini yaptı, gündüz de az uyuyordu harap düşüyor aman orda bişey yiyemez halden düşer vs diye endişelerimden dolayı sürekli bu vitaminden alıp alıp yolluyordum :) kilo alması gibi bi isteğim yoktu normaldi zaten kilosu ama vitaminsiz kalmasındı amacım esas :) ve ne oldu biliyor musunadam 5 aylık askerliğinin sonunda 12 kilo alıp geldi istemeden kilo aldırttım adama şimdi de zayıflatmaya çalışıyorum bi dene sevgilinde.. işe yarıyor diyorum..
valla benim eşim evlendiğimiz zaman 62 kiloydu 1.75 boy 3.5 yıl oldu evleneli şimdi 78 kilotabi bende 62 kiloydum ozaaman şimdi iki doğum yaptım ard arda oldum79 ama şükürki verdim 67 oldum şimdilik neyse ama eşim veremiyo nasıl aldığına gelince gece yemelerimiz çoktu abur cubur yerdik ekmek çok kilo aldırıyo helede akşam geç yersen sonra kola abur cubur hepsini gece yesin yiycekse bak 2 aya duba gibi olur
senin gibi bi eşi olursa
evlenince kilo alır kesinn:))
şimdilik yapacağın bişey yok sanırım
önce düzen lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?